Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Мнениеот ivan56 » 01 сеп 2014 12:53

volf написа:
ronnie написа:
volf написа:
subzero написа:Чудесен мач. Яд ме е само,че Берое не спечелиха.
Съдията реши да изпълни поръчката рано-рано,но съдбата се намеси и му го наби. Само не разбрах,защо напълни Берое с картони,а не даде един за Лудогорец.
Нахакан Берое и слаб Лудогорец. С малко повече късмет половин България щеше да празнува.
Аплодисменти за агитката на гостите. Единствените моменти,когато не се чуваха футболистите и треньорите бяха когато пееше агитката. Само факта,че феновете на гостите са в другия край на града спасиха домакините от разгром по трибуните. Те (домакините) отново бяха като на театър. Пак ще кажа,тая публика не заслужава тези успехи.
Успех на Берое.

Аз пък се чудя имали Черноморец въобще публика (фенове няма) и какво оправдава съществуването му?

Ми ей такива хора дето още не са сменили акулата на профилната си снимка с орел (всъщност в България има едни орли и те са от Благоевград, как решиха онези другите че за орли, нямам идея). Аз съм наполовина бургазлия и всичките ми роднини от Бургас си бяха фенове на Черноморец още преди Балъков и парите. А козела на твоята профилна снимка казва много неща за теб...

Бяха.... :oops: , ама когато раздаваха кебапчета, а после НЕбяха.
Черноморец няма фенове и за това върви на там от където идват другите.
Черноморец има корумпирано и некадърно управление, което е допълнителна екстра за отбор без публика и фенове!!!
Нека не се обиждат онези 19 които дваж пъти месечно се изброяват като такива, защото на тях проблемът им е че нямат отбор......
С теб феновете им стават почти 20, но ти си по-разумен и си намерил поприще в темите за Лудогорец да изливаш отчаянието от неблагополучния си избор на страсти в системно, безмислено упорство.
Трябва да призная,че го намирам за забавно, и съжалявам че за теб, че е в резултат на сериозни душевни страдания с устойчива тенденция към задълбочаване на проблемите.

Личи ти че си диво селянче дошло в големия град.Глей си съселяните от Разград и не се занимавай с Черноморец.Ти и от футбол не разбираш това е ясно.Щом преди време сравняваше пресата във футбола със баскетбола си ми ясен като бял ден.Да факт е че като отбора вървеше идваха диви селяни на стадиона като теб къде заради безплатния вход (един полусезон) къде заради това че отбора играеше приличен футбол.Къде го няма това?
Както имаме некадърно управление така ще дойде време когато нещата ще се оправят.Защо Черноморец е марка за Бургас. А ти цял живот ще си останеш СОС*
[offtopic]* -Селянина си остава селянин[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 сеп 2014 13:09

luxorus написа:
volf написа:
iliyan написа:Не знам какви отношения си имал с физкултурника на Лудогорец ,но самата мисъл че може да вземеш точки от Реал и Ливърпул след като не може да биеш Хасково и Берое си е еретизъм.
Гледа ли мача на Ливърпул с Тотнъм ?! Ливърпул с такава игра на Анфийлд може да ви вкарат двуцифрено число голове.
Не знаех , че е достойно да смениш 3 треньори докато решат накрая да ти предложат да станеш треньор.
Като гледам този освен асистент за друго не става.

Още преди 4 години, когато отборът беше 6-ти в Б група на един мач в Несебър (Несебър - Лудогорец 0:0) обявих, че този отбор ще бъде шампион на България и ще играе в шампионска лига!
Не знам дали ерЕтизъм или ерОтизъм, но нещата се сбъдват, когато са подчинени на здрав логика!
Факт е че настоящите и закономерните бъдещи успехи на Лудогорец изнасилват крехката психика на комплексирания фен и го карат да твори небивалици и мрачни прогнози за Разградския клуб.
Физическият закон гласи, че всяка сила има равна на себе си и обратна по посока на действие сила!
Никак не са изненадващи нарастващите инфантилни писъци на на разгневената от успехите на клуба тълпа.
Колкото по-силен е Лудогорец, толкова по силни ще са и писъците срещу него - психофизичен закон.
В природата енергията не се губи - тя тласка някого напред, а този който не може да се движи с успелите, върви назад!
ФАКТ!

Вълчо,много грандомания тресе Каузата,много нещо.И нейните фенове съответно.Обясни ми на прост български език,като на комплексиран фен,физическите и психическите закони,който гравитират около Крейзитата и каква е връзката им с инфантилното държание,бутане,подпиране,лизане,подгъзуване на персоната от Шумен?М?

Колко да е ГРАНДОМАНИЯТА?!!!
Отборът играе в шампионска лига, който е най силният турнир на планетата и ще срещне отбора на Реал Мадрид, който пък е със статута на най-титулован, най-богат и най-силен на същата планета?!
Според мен това са факти, а тях от където и да ги погледнеш си остават факти - може да са грандиозни за нашите ширини, но са реалност.
Коя е персоната от Шумен - съдията ли?
Ако е той вероятността да е слаб колкото футбола в страната е огромна!
Кой му подгъзува - Защо не говориш с факти и имена? Заливането на "пространството" с неподплатени от факти слова в дълга безсмислена редица и на висок тон си е инфантилност от най-чиста проба!
Ако "персоната" е направил грешки, то той сам е сложил сам етикета си, какво общо има това с успехите на Лудогорец в Европа?
Аз гледам срещата за да се наслаждавам на футбола, който се играе, а не да следя за професионалните умения на съдията съдията и да си призная не видях нещо в фрапиращо несъответствие в отсъжданията му съобразно ситуациите на терена?!
Ти какво видя?
Хайде моля те, ако ще ми задаваш въпроси нека имат смислово съдържание за да дам коректен отговор.
Аз не мога да гадая какви са психическите неудобства които ти създава Лудогорец и подбудите ти да зададеш въпрос!

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 01 сеп 2014 13:14

Не му обръщайте внимание на БАЙ ИВАН като свършат парите на Домуса да купува съдии Бай Иван вече няма да бай за Домуса :mrgreen: а само ще разтрива

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 01 сеп 2014 13:19

volf написа:
luxorus написа:
volf написа:
iliyan написа:Не знам какви отношения си имал с физкултурника на Лудогорец ,но самата мисъл че може да вземеш точки от Реал и Ливърпул след като не може да биеш Хасково и Берое си е еретизъм.
Гледа ли мача на Ливърпул с Тотнъм ?! Ливърпул с такава игра на Анфийлд може да ви вкарат двуцифрено число голове.
Не знаех , че е достойно да смениш 3 треньори докато решат накрая да ти предложат да станеш треньор.

Още преди 4 години, когато отборът беше 6-ти в Б група на един мач в Несебър (Несебър - Лудогорец 0:0) обявих, че този отбор ще бъде шампион на България и ще играе в шампионска лига!
Не знам дали ерЕтизъм или ерОтизъм, но нещата се сбъдват, когато са подчинени на здрав логика!
Факт е че настоящите и закономерните бъдещи успехи на Лудогорец изнасилват крехката психика на комплексирания фен и го карат да твори небивалици и мрачни прогнози за Разградския клуб.
Физическият закон гласи, че всяка сила има равна на себе си и обратна по посока на действие сила!
Никак не са изненадващи нарастващите инфантилни писъци на на разгневената от успехите на клуба тълпа.
Колкото по-силен е Лудогорец, толкова по силни ще са и писъците срещу него - психофизичен закон.
В природата енергията не се губи - тя тласка някого напред, а този който не може да се движи с успелите, върви назад!
ФАКТ!

Вълчо,много грандомания тресе Каузата,много нещо.И нейните фенове съответно.Обясни ми на прост български език,като на комплексиран фен,физическите и психическите закони,който гравитират около Крейзитата и каква е връзката им с инфантилното държание,бутане,подпиране,лизане,подгъзуване на персоната от Шумен?М?

Отборът играе в шампионска лига, който е най силният турнир на планетата и ще срещне отбора на Реал Мадрид, който пък е със статута на най-титулован, най-богат и най-силен на същата планета?!
Според мен това са факти, а тях от където и да ги погледнеш си остават факти - може да са грандиозни за нашите ширини, но са реалност.
Кой му подгъзува - Защо не говориш с факти и имена? Заливането на "пространството" с неподплатени от факти слова в дълга безсмислена редица и на висок тон си е инфантилност от най-чиста проба!
Ако "персоната" е направил грешки, то той сам е сложил сам етикета си, какво общо има това с успехите на Лудогорец в Европа?
Аз гледам срещата за да се наслаждавам на футбола, който се играе, а не да следя за професионалните умения на съдията съдията и да си призная не видях нещо в фрапиращо несъответствие в отсъжданията му съобразно ситуациите на терена?!
Ти какво видя?
Хайде моля те, ако ще ми задаваш въпроси нека имат смислово съдържание за да дам коректен отговор.
Аз не мога да гадая какви са психическите неудобства които ти създава Лудогорец и подбудите ти да зададеш въпрос!

Те и Левски играха с най-големите БАРСЕЛОНА и ЧЕЛСИ , ама каква стана тяя...... всички я знаем ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 01 сеп 2014 13:20

volf написа:
luxorus написа:
volf написа:

ФАКТ!

Ти какво видя?

.....Аз гледам срещата за да се наслаждавам на футбола, който се играе, а не да следя за професионалните умения на съдията съдията и да си призная не видях нещо в фрапиращо несъответствие в отсъжданията му съобразно ситуациите на терена?!....Ти вярно си гледал друг мач, ако това горното си го писал сериозно!!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 01 сеп 2014 13:24

IvailoRz написа:Ето поредното смешно и хейтърско мнение ... и аз мога да ти сипя да ти кажа кои сме ама ... да видим колко ще сте днес в гостуващия . А нашия стадион ще е пълен , т.е. около 6000 ... кво да прайм толкова място има :mrgreen:

От мен го запомни ;) вашия стадион има 4 000 седалки ... и всякакви писъци от 3 000 души нагоре ...са пълна фантазия в болните ви МО (зъ) ЦИ ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 сеп 2014 13:35

Ти ли знаеш капацитета на стадиона по - добре или аз , който съм на 99 % от мачовете не от А , не от Б аи от В група насам ;) . Мн се дразня да ми говорят за платени фенове , публика простотии . Аз си знам как ходехме по села и паланки с приятели и познати да гледаме отбора на Разград ..

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 сеп 2014 13:42

АЗ ЗАСЛУЖАВАМ ОТБОРА МИ ДА ИГРАЕ В ШЛ ! Аз , персонално заслужавам , защото съм ходил по села и паланки както казах , ходил съм на гостуване в Мъдрево , Шумен (някво село до Шумен по - скоро) , Силистра във В група( около 700-800 човека на финала на В група) . После в Б група ходихме над 1000 човека до Силистра , Търговище и т.н Почти не пропусках мач на стадиона във В група ... какво да говорим за Б , въпреки че дори през ума ми не е и минавала мечта или мисъл ,че някога ще спечелим купа , шампионат , а камоли да играем в ЛЕ , да отсраним Партизан , Лацио , да бием ПСВ и т.н. А какво остава да играем с Реал Мадрид и Ливърпул в ШЛ .... ей за това аз заслужавам тоя отбор , и никой от вас няма право да ми казва какво заслужаваме и какво не .... намерете човек с пари (то с пари много ама с акъл малко) , който да харчи разумно и т.н . а не скачайте на хора които работят , които вдигнаха футбола в Бг , които направиха европейски клуб и отбор , които ще направят европейски (може би първия) стадион..... айде чао , мисля да спра да влизам да гледам комплексарските мнения на 20 човека . Били обединили всички против Лудогорец .... пф боли ме фара за мнението на 100-200-1000 лумпена ...всичко се вижда като дойдат мачовете от Европа и тогава се вижда всеобщното мнение на нормалния запалянко .

П.С. Поздрави на семейството от СтЗ ,които седяха до нас ,гледахме и коментирахме хубавия мач заедно и после ни пожелаха да газим в ШЛ .

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 01 сеп 2014 14:00

zuekaa написа:
IvailoRz написа:Ето поредното смешно и хейтърско мнение ... и аз мога да ти сипя да ти кажа кои сме ама ... да видим колко ще сте днес в гостуващия . А нашия стадион ще е пълен , т.е. около 6000 ... кво да прайм толкова място има :mrgreen:

От мен го запомни ;) вашия стадион има 4 000 седалки ... и всякакви писъци от 3 000 души нагоре ...са пълна фантазия в болните ви МО (зъ) ЦИ ;)

Не са 4000, а 5000! Явно този път си ги броил, но като сме слаби в броенето ;) (предният път каза 3000)! С гостуващия сектор достига до 6000. Най-посетения мач досега беше на откриването с Левски 2011г. Тогава имаше около 6500, заради правостоящите. Стадионът е малък, ФАКТ! Това личи и от проблемите, които се получават, когато има важен мач. Билетите свършват за ден. 12 000 ще е перфектно. На мачовете от ЕКТ ще се пълни, но поне за дербитата от А група няма да има неуспели да гледат мачовете. Големите агитки също ще имат по-голяма квота и всичко ще стане по-добре!
Последна промяна от mozart на 01 сеп 2014 14:17, променено общо 1 път.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 01 сеп 2014 14:02

IvailoRz написа:АЗ ЗАСЛУЖАВАМ ОТБОРА МИ ДА ИГРАЕ В ШЛ ! Аз , персонално заслужавам , защото съм ходил по села и паланки както казах , ходил съм на гостуване в Мъдрево , Шумен (някво село до Шумен по - скоро) , Силистра във В група( около 700-800 човека на финала на В група) . После в Б група ходихме над 1000 човека до Силистра , Търговище и т.н Почти не пропусках мач на стадиона във В група ... какво да говорим за Б , въпреки че дори през ума ми не е и минавала мечта или мисъл ,че някога ще спечелим купа , шампионат , а камоли да играем в ЛЕ , да отсраним Партизан , Лацио , да бием ПСВ и т.н. А какво остава да играем с Реал Мадрид и Ливърпул в ШЛ .... ей за това аз заслужавам тоя отбор , и никой от вас няма право да ми казва какво заслужаваме и какво не .... намерете човек с пари (то с пари много ама с акъл малко) , който да харчи разумно и т.н . а не скачайте на хора които работят , които вдигнаха футбола в Бг , които направиха европейски клуб и отбор , които ще направят европейски (може би първия) стадион..... айде чао , мисля да спра да влизам да гледам комплексарските мнения на 20 човека . Били обединили всички против Лудогорец .... пф боли ме фара за мнението на 100-200-1000 лумпена ...всичко се вижда като дойдат мачовете от Европа и тогава се вижда всеобщното мнение на нормалния запалянко .

П.С. Поздрави на семейството от СтЗ ,които седяха до нас ,гледахме и коментирахме хубавия мач заедно и после ни пожелаха да газим в ШЛ .

Иво,Бай Иван каза да те питам че е стар и забрява на коя дата Домусчиев плащаше за да пишете хубави коментари в ГОНГА за Лудогорец.Днеска има обява във Jobs.bg ФК ЛУДОГОРЕЦ търси безкрупулни хора които са ПОДЛОГИ И МИЖАТУРКИ.ДА ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА.БРУТНА ЗАПЛАТА 1500 ЛВ

Върни се в “Лудогорец”