Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
August Burns Red

Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Мнениеот August Burns Red » 01 сеп 2014 10:38

Има ли Бероиции ?! Ха има Колко сме Много Берое оле оле оле Хувефарма леко се изожиха и биовент ахах нищо можеше да е 1-2 1-3 най реалистично беше 1-2 ако беше станло 1-3 пуу Идеално 2-ри в класирането !? 1

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 сеп 2014 11:14

subzero написа:
volf написа: На Лазур кифтетата ми ги навираха под носа, но футбол, годен за "консумация" ни един път не ми сервираха!!!
В Разград не съм стъпвал от поне 5 години и не зная какво сервират на публиката, но това което виждам от екрана задоволява напълно кулинарните ми претенции за футбол.
Ако не беше толкова възмутен от това как преди 3 години "почистиха осраното" от Херо, може би и ти щеше да се наслаждаваш на "порциите" свеж футбол!

Ял ли си-ял си !!!
И остави Черноморец. Кажи имаше ли дузпа. И кажи страда ли бай Гошо от старческа деменция и как беше,ще бъде ли с 'устойчива тенденция към задълбочаване на проблемите."
Мерси.

Не, нямаше дузпа!... Или по-скоро е по-добре да нямаше!
Познавам Георги Дерменджиев и съм имал взаимоотношения с него.
За да бъда ясен, ще ти отговоря по следния начин:
Ако Херо притежаваше на половина от качествата и достойнството на Дерменджиерв, днес Черноморец щеше да е част от елитната футболна група!
Аз за разлика от феновете които възлагат на емоции за да вадят заключения, разчитам на бистър ум и здрава логика.
Голямата грешка, която допусна ръководството на Лудогорец е привличането на Хамза! - Факт, който е с трудно заличими последици.
Не виждам нищо необичайно в резултата и играта на отбора в настоящия двубой. В моите схващания това е напълно закономерен и очакван резултат.
Дори и най-силните отбори в света допускат загуби и равенства срещу отбори с по-скромни възможности, а Лудогорец все повече започва да се доближава до най-силните и като стил и като разстояние. (На 1.10 ще бъдат буквално и фактически един до друг)
Да, Лудогорец ще продължава да се развива в посока "от по-добър към най-добър" и Дерменджиев ще бъде част от процеса!
Ако някой е следил мненията ми относно отбора е забелязал, че като чели там някой стриктно спазва препоръките ми (изключая Хамза), което не е така, а просто в Разград работят хора с разбиране за играта и желание за успех!
Във вчерашния двубои Лудогорец имаше проблем с играта на Хамза и защитните действия на Александров (който няма качества за Лудогорец) и Барт, който перманентно страда от невъзстановени контузии и според мен е свършил за футбола от най-високо ниво. Жалко за Барт!
Четири дупки не са никак малко дори за отбор като Лудогорец, пък ако ще и да ги пусне в двубой от нашето първенство.
Друг играч който, без когото Лудогорец ще е по-добър е Мисиджан, но това са все неща които споменавам не за първи път....
Айде стига, че много те открехнах......, пък и току виж главата ти сама заработила по предназначение!

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 сеп 2014 11:25

Не знам какви отношения си имал с физкултурника на Лудогорец ,но самата мисъл че може да вземеш точки от Реал и Ливърпул след като не може да биеш Хасково и Берое си е еретизъм.
Гледа ли мача на Ливърпул с Тотнъм ?! Ливърпул с такава игра на Анфийлд може да ви вкарат двуцифрено число голове.
Не знаех , че е достойно да смениш 3 треньори докато решат накрая да ти предложат да станеш треньор.
Като гледам този освен асистент за друго не става.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 01 сеп 2014 11:46

Betchualeng Arnaikem написа:
BEROE_StZ написа:Малко уважение към единствения отбор в България, който дръзна да наруши хегемонията им...

Демек да спечели Купата след като ЦСКА ги отстрани от турнира? И после да вземе с дузпи един мач срещу тях (за Суперкупата)? Това категорично е накарало хората в Разград да сънуват кошмари наближавайки Стара Загора, мда.

Нищо против Берое, нека има и такива отбори но сте сериозен опонент на Лудогорец само във фенските си представи. Колко победи, хикса и загуби има всеки от отборите за тези 3 години във всички турнири? Защото на ниво А група уточнихме, че сте им попречили по-малко и от Любимец.

Да припомним ......
Дали само във фенските ни представи ???

''Нищо против Берое, нека има и такива отбори'' .... алооо Нас ни е имало и ще ни има , ами вас няма да ви има. Ние сме побеждавали най-добрия отбор в европа 80г Ювентус в който са играли 5 действащи световни шампиони на Италия все едно вие да победите днес Барселона ... .. това не може да стане НИКОГА .. мършаци долни
Единственото хубаво нещо който виждам от вчерашния мач е ,че фабриката за кренвирши в СТАРА ЗАГОРА - '' КЕН '' са направили много сериозен договор за доставка на кренвирши - благодарим , че стимулирате икономиката на Стара Загора и БЪЛГАРИЯ
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 01 сеп 2014 11:48

IvailoRz написа:ок .. 3-0 и вой до небесеата от вечно онеправданите ;)

Нещо да кажеш за мача ....
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 01 сеп 2014 11:54

Хехе, голяма еуфория от един равен, голямо нещо. Очаквах Берое да вземат нещо от мача.

Относно първенството още е рано за прогнози. Минали са само 7 мача, има време за размествания.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 сеп 2014 12:06

iliyan написа:Не знам какви отношения си имал с физкултурника на Лудогорец ,но самата мисъл че може да вземеш точки от Реал и Ливърпул след като не може да биеш Хасково и Берое си е еретизъм.
Гледа ли мача на Ливърпул с Тотнъм ?! Ливърпул с такава игра на Анфийлд може да ви вкарат двуцифрено число голове.
Не знаех , че е достойно да смениш 3 треньори докато решат накрая да ти предложат да станеш треньор.

Още преди 4 години, когато отборът беше 6-ти в Б група на един мач в Несебър (Несебър - Лудогорец 0:0) обявих, че този отбор ще бъде шампион на България и ще играе в шампионска лига!
Не знам дали ерЕтизъм или ерОтизъм, но нещата се сбъдват, когато са подчинени на здрав логика!
Факт е че настоящите и закономерните бъдещи успехи на Лудогорец изнасилват крехката психика на комплексирания фен и го карат да твори небивалици и мрачни прогнози за Разградския клуб.
Физическият закон гласи, че всяка сила има равна на себе си и обратна по посока на действие сила!
Никак не са изненадващи нарастващите инфантилни писъци на на разгневената от успехите на клуба тълпа.
Колкото по-силен е Лудогорец, толкова по силни ще са и писъците срещу него - психофизичен закон.
В природата енергията не се губи - тя тласка някого напред, а този който не може да се движи с успелите, върви назад!
ФАКТ!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 сеп 2014 12:38

Аз казах , заслужено равенство , честита ви точка и т.н. А ти да кажеш нещо за прогнозата 0:4 ? Все пак донякъде съм прав .. воя си го има :mrgreen:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 01 сеп 2014 12:44

volf написа:
iliyan написа:Не знам какви отношения си имал с физкултурника на Лудогорец ,но самата мисъл че може да вземеш точки от Реал и Ливърпул след като не може да биеш Хасково и Берое си е еретизъм.

Още преди 4 години, когато отборът беше 6-ти в Б група на един мач в Несебър (Несебър - Лудогорец 0:0) обявих, че този отбор ще бъде шампион на България и ще играе в шампионска лига!
Не знам дали ерЕтизъм или ерОтизъм, но нещата се сбъдват, когато са подчинени на здрав логика!
Факт е че настоящите и закономерните бъдещи успехи на Лудогорец изнасилват крехката психика на комплексирания фен и го карат да твори небивалици и мрачни прогнози за Разградския клуб.
Физическият закон гласи, че всяка сила има равна на себе си и обратна по посока на действие сила!
Никак не са изненадващи нарастващите инфантилни писъци на на разгневената от успехите на клуба тълпа.
Колкото по-силен е Лудогорец, толкова по силни ще са и писъците срещу него - психофизичен закон.
В природата енергията не се губи - тя тласка някого напред, а този който не може да се движи с успелите, върви назад!
ФАКТ!

Вълчо,много грандомания тресе Каузата,много нещо.И нейните фенове съответно.Обясни ми на прост български език,като на комплексиран фен,физическите и психическите закони,който гравитират около Крейзитата и каква е връзката им с инфантилното държание,бутане,подпиране,лизане,подгъзуване на персоната от Шумен?М?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 сеп 2014 12:46

Гледах мача от около 35-тата минута!Според мен Берое трябваше да победят,но да си бяха вкарали положенията!Домакините явно си мислят,че отборите ще пристигат в Разград и ще си вкарват по 2 автогола!Да,ама не!Всеки ще се опита да се доказва срещу шампиона!Дано продължават да губят точки!"Дузпата" не съм я гледал,ама и аз "по принцип не коментирам съдията,но ... :mrgreen: "!

Върни се в “Лудогорец”