След "геврек" и драма, Гришо стигна осминафинал на US Open

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: 2014 US Open, 3 кръг | Григор Димитров - Давид Гофен

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 01 сеп 2014 06:26

Изображение

Дано вдигне процента на сервиса срещу Монфис, но шоуто ще е гарантирано при всички положения :lol: Да видим Монфис дали пак ще пробва да го цунка на мрежата :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: 2014 US Open, 3 кръг | Григор Димитров - Давид Гофен

Мнениеот ros » 01 сеп 2014 06:30

Ботевъ Пловдивски написа:Дано вдигне процента на сервиса срещу Монфис, но шоуто ще е гарантирано при всички положения :lol: Да видим Монфис дали пак ще пробва да го цунка на мрежата :lol:

Вярно, че имаше и такъв момент, бях го забравил :lol: :lol: :lol: Аз ще съм доволен и Гришо да го цунка, стига да е победител :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Re: След геврек и драма, Гришо стигна осминафинал на US Open

Мнениеот pafkata » 01 сеп 2014 12:03

Гришо доста си се поизпоти с тоя белгиец, ама сам си направи мача труден. В първия сет сигурно още си мислеше за сутрешния секс с Маша :mrgreen: Ама във втория от 4-0 да те изравнят до 4-4. Време е Рашийд да го понатисне и за сервиса - не че не е добър, ама е добре по-често да вкарва първи сервис. Иначе вече Гришата показва психика на шампион и му личи, че е в топ 8 на мъжкия тенис. Чака го тежък мач на 1/8 финал, но е длъжен да го спечели и най-после да гледаме битка Федерер.

Върни се в “Тенис”