Наказанието - " Мач без публика "

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Наказанието - " Мач без публика "

Мнениеот glarus_ds » 31 авг 2014 23:20

ros написа:Ако си ходил на гостуване 100% си видял, че ако полицаите почват да претърсват щателно (но в рамките на позволеното) останалата тълпа започва да напира, за вика и в кроя на краищатаостаналите минават аванта. Но както и да са претърсвани ако някой иска да вкара нещо явно си има начини. А какво прави мирната публика за да помогне на полицаите??? В момента в който решат да изведат някой от сектора всички им скачат. Е това ли е мирното на публиката.

А ти какво правиш на стадиона, че да спреш вандалите? Аз първо, не ходя на гостувания. Второ, избягвам да влизам в сектор Б. Тоест гледам мача с що-годе нормални фенове. Както и предпочитам. Та за това те питам, ако ходиш при вашата агитка, дали предприемаш някакви действия ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 авг 2014 23:46

Наказанието мач без публика , трябва да е спрямо домакина на мача , а не и за госта !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 01 сеп 2014 00:16

stefani написа:Наказанието мач без публика , трябва да е спрямо домакина на мача , а не и за госта !

Или целият стадион е затворен, или целия стадион е отворен. Не разбрахте ли? Нали левскарите примерно ще се набутат в сектора за гости :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 01 сеп 2014 02:12

Абе я най-добре изобщо да забраним публиката на мачовете в България. Така даже ще решим 2 проблема на веднъж. Хем с футболното хулиганство, хем със стадионите-такива няма да са необходими и ще е достатъчно просто едно игрище без никакви трибуни за провеждането на мачовете.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Малоумното наказание - " Мач без публика "

Мнениеот Цецо Чука » 01 сеп 2014 08:11

Ботевъ Пловдивски написа:Мисля, че при нас имаше нужния "възпитатлен" ефект. Бяхме зажаднели да гледаме любимия отбор след тези три мача "на стената", а сега агитката е далеч по-съвестна и разумна. Мисля, че доста хора се научиха първо да мислят за отбора и след това за собствените си емоции и това, което им се иска да направят в момента. Доста ултраси станаха по-отговорни. Осъзнаха, че поведението им по трибуните може да има доста тежки последствия за отбора на сърцето и повече мислят, преди да направят нещо. Полезно е наказанието, но за по-дълъг период от време, както беше при нас - поне 3 мача :!:

Принципно съм против и за мен тва е тъпо наказание и е просто признак на безсилие на полиция и охранители да се справят с положението.
Да не говорим че при нас беше абсолютно безумно-наказаха ни за пожар предизвикан от......пожарникар.....welcome to the Wonderland...
Но определено за нас имаше ефект и е нормално-за всеки фен на Ботев,тва да не гледа канарите цели три мача е УЖАСНО...ще видим колко дългосрочен ефект ще има де...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

evcheto_bg
Контакти:

Мнениеот evcheto_bg » 01 сеп 2014 09:21

plamenst7 написа:Абе я най-добре изобщо да забраним публиката на мачовете в България. Така даже ще решим 2 проблема на веднъж. Хем с футболното хулиганство, хем със стадионите-такива няма да са необходими и ще е достатъчно просто едно игрище без никакви трибуни за провеждането на мачовете.

Даже направо да забравим и за футбола :Д

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 01 сеп 2014 10:46

Аз съм против наказанието "Мач без публика", но не съм против "санкция" след като има провинение. "Ботев" бе наказан за мач в Бургас, а "Левски" за мачове в Ст.Загора и Ловеч. Разбирате ли, че какъвто и ефект да има подобно наказание, то не води до най-важното - да няма повече такива нарушения. Значи, "моя" отбор може да играе без публика на собствен терен, но с публика при гостуване, на което "аз-нарушителя" отново ще правя каквото си поискам, защото тези които правят "золумите" не ги е еня нито за собствен отбор, нито за противник, нито за зрители. Много от тях не знаят и на кой мач са, нито срещу какво реагират. Това наказание има смисъл, само ако е последвано от персонални санкции, като за нарушение или престъпление за виновните индивиди. Така, максимум след втората или третата колективна санкция "сектора" ще бъде изчистен завинаги. А, сега какво - Всяка година отборът получава по 2-3 санкции, а виновните продължават безпрепятствено да посещават мачове и всички тръпнем, кога ще им скимне отново да ни оставят извън пределите на стадиона.

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 01 сеп 2014 11:01

Bradat-brat написа:Аз съм против наказанието "Мач без публика", но не съм против "санкция" след като има провинение. "Ботев" бе наказан за мач в Бургас, а "Левски" за мачове в Ст.Загора и Ловеч. Разбирате ли, че какъвто и ефект да има подобно наказание, то не води до най-важното - да няма повече такива нарушения. Значи, "моя" отбор може да играе без публика на собствен терен, но с публика при гостуване, на което "аз-нарушителя" отново ще правя каквото си поискам, защото тези които правят "золумите" не ги е еня нито за собствен отбор, нито за противник, нито за зрители. Много от тях не знаят и на кой мач са, нито срещу какво реагират. Това наказание има смисъл, само ако е последвано от персонални санкции, като за нарушение или престъпление за виновните индивиди. Така, максимум след втората или третата колективна санкция "сектора" ще бъде изчистен завинаги. А, сега какво - Всяка година отборът получава по 2-3 санкции, а виновните продължават безпрепятствено да посещават мачове и всички тръпнем, кога ще им скимне отново да ни оставят извън пределите на стадиона.

Точно за това говорим, че наказанието не води до желаните резултати и е до някъде несправедливо!
Аз разбирам, че това наказание не е само в България, дори и националният ни отбор игра мач без публика заради разни идиоти, но от това наказание явни ползи няма! До кога ще продължаваме така? Явно нещо трябва да се промени, но има ли желание за промяна? За БФС е ок, прибират над 500 000 годишно от подобни наказания, за какво да се напъват, явно и за клубовете е ок, щом не правят нищо за да се промени това.
За това и статията я бях озаглавил " Малоумното наказание - мач без публика" , защото ефектът от него липсва, но го промених!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Мнениеот Red_Teror » 01 сеп 2014 14:15

Бе за какво им е публика Левски пак ще направят някой левашки мач и феновете им ще получат редовния инфаркт ...... :) :mrgreen:
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 01 сеп 2014 18:57

Пълна глупост е това

Възпитава се с труд
Толкова много работа има за вършене в тази страна
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Върни се в “Футбол - България”