VII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Jr.Moraes
Контакти:

Re: VII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА

Мнениеот Jr.Moraes » 31 авг 2014 01:39

KOPScousers написа:ЦСКА нямало да бие Локото, пък то класиче взе че излезе. :lol: Работата на Лудогорец е изпълнена, ще доведе Ливърпул в България, но титлата тая година ще я остави на нас. 8-)

Чул те Господ ! :)

Иначе по-конкретно за днешния мач смятам,че напълно си заслужихме победата.Най-много бих отличил Силва,Буш и Кукоч.Като много добре бих казал ,че се представиха Соарес,Фелипе,Маркиньос и Карачанака.Обаче на Стойчо най не му харесвам това ,че винаги е робувал на имена.Вместо да пусне Оршулич-Причиненко двойка защитници той пусна,Вальо и Тунчев,не ме разбирайте погрешно имам огромно уважение към тях и не смятам ,че са приключили с футбола ,обаче просто от километри си личи ,че Причиненко е супер стабилен защитник ,а Оршулич мисля ,че също е доста добър защитник ,макар че сме го гледали само 30тина минути срещу Ловеч.Радвам се ,че онтово запазихме мрежата суха ,но ако нападателите на Локото бяха по-класни щеше не просто да подминават Апата,Тунчев и Вальо ,ами и да си създават положения и да ги реализират,заради това смятам ,че защитата трябва да е.....Кукоч,Причиненко,Вальо/Оршулич(даже предпочитам Вальо да играе ,а Оршулич да е деф.халф защото се вижда ,че там нещата просто не вървят).Като цяло това са ми забележките ,но като цяло съм много доволен от първите ни 7 мача от шампионата,разбира се ,можеше и по-добре да е ,но къде късметът ни обърна гръб,къде заради наши индивидуални грешки загубихме точки ,иначе щяхме да сме с доста по-сериозна преднина пред Ботев,Берое,Лудогорец и Литекс (то май само това ще са отборите тая година ,като гледам Славията го закъсаха,Левскито и те).Да се надяваме утре Бероето да врътнат поне Х на Лудогорец,а защо не и да ги бият ,след тежкия мач със Стяуа.

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 31 авг 2014 02:16

RedeviL написа: А какво направи Локомотив в атака, за да твърдите, че мачът е бил равностоен?

В завършваща фаза нищо не направи и причината е повече от ясна. Не лош мач се получи. Първото полувреме ние играхме много грамотно и мисля, че доминирахме, макар и без положения. Второто обаче ни надиграхте.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 31 авг 2014 12:40

cska-632 написа:
Червени Воини написа:
cska-632 написа:Победа за ЦСКА, освен ако нашия тренер не обърка състава.

Какъв състав очакваш? Я постни евентуалната 11-ка. :)

Диваш
Василев (ако е възстановен)-Тунчев-Вальо-Кукоч
Сънди-Бергонси
Силва-Маркиньос-Карачанаков
Буш

Явно Стойчо е започнал да ме слуша и пусна правилните футболисти в правилната схема.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

daniel875
Контакти:

Re: VII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:3

Мнениеот daniel875 » 31 авг 2014 12:41

"Левски" доста време ще страда, защото има некадърни ръководители. ЦСКА има шанс да излезе от дупката, но "Лудогорец" е най - добре организираният отбор у нас. Играе европейски футбол, това не може да не се харесва.
Бастунчо, левскар съм от време оно, но на този "Левски" няма да му дам доверието си по никакъв начин. Боклуците, които сега работят в отбора, не заслужават да ги подкрепям.
Ако след Нова година видя някаква промяна, ще се замисля.
Така че не ми говори глупости за двата хегемона. Вие сте по - добре, ние сме в блатото.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Бате Кольо
Контакти:

Мнениеот Бате Кольо » 31 авг 2014 12:49

Моя коментар къс и безпристрастен,фен съм на Локомотив Пловдив,макар и от Англия гледах мача по тв,ЦСКА с три гола ни биха и точка,за играта нашия отбор е слаб,но слаб в смисъл има доста още работа имайки напредвид,че всяка седмица идват нови играчи,в момента това,че играем футбол и то понякога доста грамотно си е успех,никой истински фен на Локомотив не си прави илюзии за нещо голямо,нашата цел е да не изпаднем и мисля,че ще го постигнат ,за ЦСКА наистина играта им яко куца и това 3:0 не отговоря на резултата като игра,нито показаха класа,нито натиски,всички голове от грешки индивидуални,пожелавам им успех в борбата за титлата!
[rimg]http://img846.imageshack.us/img846/2830/millwall31.jpg[/rimg][rimg]http://cblmag.files.wordpress.com/2012/10/cbl-logo1.jpg[/rimg][rimg]http://millwall-fc.narod.ru/millwallladsmz5.gif[/rimg]

No One,Likes Us

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 авг 2014 13:36

Момчета и момичета... да не си поставяме високи цели, защото няма смисъл накрая да се ядосваме... играем си мач за мач и докъде стигнем.. за титла не може да говорим според мен, защото ония имат два равностойни отбора с които могат да преземят всички в А група... ако до зимата запазим 1-3 място и най-важното всички футболисти да останат в клуба, пролетта може да се мечтае за нещо, но ако искаме да станем шампиони, зелената кауза трябва да я бием поне в плейофен мач и в другия примерно равен....

Като цяло има много, много мачове още.. един Литекс играе страхотен футбол, както и Берое.. така, че въртележките могат да са много... като цяло Каузата си е фаворит за титлата и тая година... въпроса е да им покажем тези няколко отбора, че тоя път лесно няма да им бъде!

За вчера... страхотно второ полувреме... липса качество в халфовата линия.. Буш отново с гол, двете Тонита силно се представиха по крилата, Марки ще годе и той...
Има голям потенциал отбора ни... важно е как ще премине зимата... дано всички е наред и запазим отбора!

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 01 сеп 2014 09:56

ЦСКА определено бяха по-добри и заслужено победиха, заслужено водят и в шампионата.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 01 сеп 2014 10:21

Как така няма критики бре, кви са тия работа? :evil: Къде са А.Никодимов, Джеки, Майкъла... тики-тики, петко, данко_сот и другите? :x
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 сеп 2014 10:23

Червени Воини написа:Как така няма критики бре, кви са тия работа? :evil: Къде са А.Никодимов, Джеки, Майкъла... тики-тики, петко, данко_сот и другите? :x

Чакат издънката и ще цъфнат. Ти съмняваш ли се изобщо?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 сеп 2014 15:13

Мишките са се скрили и чакат удобен момент, за да изскочат и пак да църкат. Жалки същества, подчовеци.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”