KOPScousers написа:ЦСКА нямало да бие Локото, пък то класиче взе че излезе.Работата на Лудогорец е изпълнена, ще доведе Ливърпул в България, но титлата тая година ще я остави на нас.
Чул те Господ !

Иначе по-конкретно за днешния мач смятам,че напълно си заслужихме победата.Най-много бих отличил Силва,Буш и Кукоч.Като много добре бих казал ,че се представиха Соарес,Фелипе,Маркиньос и Карачанака.Обаче на Стойчо най не му харесвам това ,че винаги е робувал на имена.Вместо да пусне Оршулич-Причиненко двойка защитници той пусна,Вальо и Тунчев,не ме разбирайте погрешно имам огромно уважение към тях и не смятам ,че са приключили с футбола ,обаче просто от километри си личи ,че Причиненко е супер стабилен защитник ,а Оршулич мисля ,че също е доста добър защитник ,макар че сме го гледали само 30тина минути срещу Ловеч.Радвам се ,че онтово запазихме мрежата суха ,но ако нападателите на Локото бяха по-класни щеше не просто да подминават Апата,Тунчев и Вальо ,ами и да си създават положения и да ги реализират,заради това смятам ,че защитата трябва да е.....Кукоч,Причиненко,Вальо/Оршулич(даже предпочитам Вальо да играе ,а Оршулич да е деф.халф защото се вижда ,че там нещата просто не вървят).Като цяло това са ми забележките ,но като цяло съм много доволен от първите ни 7 мача от шампионата,разбира се ,можеше и по-добре да е ,но къде късметът ни обърна гръб,къде заради наши индивидуални грешки загубихме точки ,иначе щяхме да сме с доста по-сериозна преднина пред Ботев,Берое,Лудогорец и Литекс (то май само това ще са отборите тая година ,като гледам Славията го закъсаха,Левскито и те).Да се надяваме утре Бероето да врътнат поне Х на Лудогорец,а защо не и да ги бият ,след тежкия мач със Стяуа.