Брех, значи вместо да псувам, че ми спря нета малко след началото на второто би трябвало да съм доволен, че не съм гледал тази продукция. Отварям сайта и какво да видя 4:2 и ей така съм

Викам си бе какво става бъг нещо в сайта ли има, проверявам втори сайт същото няма бъгове в сайта, а бъг явно е имало в отбора ни

Видях после за какво става дума ами головете са си по вина на защитата и до някъде на Икер, а четвъртият пича си я спира с ръчица, наглася си топката и бум гол и 4:2. Втори мач вече има игра с ръка и нищо не се свири, а първата дори може да се каже че ни костваше Суперкупата на Испания, сега пък ни прекършиха с този гол. Ако беше 3:2 съм сигурен, че щеше да им зверски натиск поне за равен, ама къде ще търсиш два гола при положение, че няма кой да ги вкара

Ако Роналдо играеше може би нямаше да се стигне до това или поне до равен щяхме да се докопаме.
Веднага пък тръгнахте да правите драми, стига бе хора стегнете се нищо не е останало освен, че паднахме по унизителен начин при кажи речи спечелен мач. Миналата година там 0:4 за нас, а тази 4:2 за тях

И забележете головете тогава бяха на Ияраменди, Бейл, Пепе и Мората
Тази загуба е добре, че идва сега, за да се вземат необходимите мерки, а и почивка има от две седмици, което е достатъчно за корекции.
Сигурен съм, че втори подобен мач няма да има