Само не ми е ясно с уговорката Домуса да даде 16 млн, а държавата 4, сега изведнъж държавата дава 4 млн за един сектор, а Домуса ще има да дава в близко бъдеще. Нещо много мирише тая работа
Ремонт на "Лудогорец Арена"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- bastuna2003
- Контакти:
Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград
Мен ме е яд, че държавата дава пари на тия, представям си какво им е на рогатите. С тия 4 млн си довършваха сектора, а сега гледаме как държавата е майка за едни и мащеха за други.
Само не ми е ясно с уговорката Домуса да даде 16 млн, а държавата 4, сега изведнъж държавата дава 4 млн за един сектор, а Домуса ще има да дава в близко бъдеще. Нещо много мирише тая работа
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
bastuna2003 написа:Мен ме е яд, че държавата дава пари на тия, представям си какво им е на рогатите. С тия 4 млн си довършваха сектора, а сега гледаме как държавата е майка за едни и мащеха за други.
Изправи се и погледни бе Бастун!
Има какво да видиш, това е Лудогорец. Не е твоя жалък отбор.
Ще имаме голям отбор и хубав стадион за 20 000.
И ще ходите на мач с каруци
Британка пострада при катастрофа с каруца у нас
Ще имате стадион , ама друг път каза Домуса.
Отворко имаш ли идея колко пари ще загуби сега Разград от това ,че мачовете ще се играят в СФ , а не в Разград ?!
Така ви прееба този Домуса , че ако са на мястото на някой хотелиер или ресторантьор в Разград и ми паднат Лудогорец 100 кожи ще им съдера.
Толкова сте ограничени ,че не виждате по-далеч от носа си. Тези 3 мача щяха да ви направят една от най-богати общини само за 3 вечери,но не би.
Дреме ми на Домуса и ко за Разград.
Отворко имаш ли идея колко пари ще загуби сега Разград от това ,че мачовете ще се играят в СФ , а не в Разград ?!
Така ви прееба този Домуса , че ако са на мястото на някой хотелиер или ресторантьор в Разград и ми паднат Лудогорец 100 кожи ще им съдера.
Толкова сте ограничени ,че не виждате по-далеч от носа си. Тези 3 мача щяха да ви направят една от най-богати общини само за 3 вечери,но не би.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Re: Трибуна Козмин Моци?!?
ФЕНОМЕН написа:zlatan написа:ами на тоя дето изравни Вандерсон ли беше ще се прави ли трибуна.
просто питам
Ако не беше Вандерсон, нямаше да го има и шоуто на Моци! Така че, според мен, Вандерсон, ако не е с по-големи заслуги от румънеца, то поне е с равни с Моци!
...и после изпусна дузпата, с което си изтри гола
висша математика:31 ≠ 4 
- bastuna2003
- Контакти:
мили написа:bastuna2003 написа:Мен ме е яд, че държавата дава пари на тия, представям си какво им е на рогатите. С тия 4 млн си довършваха сектора, а сега гледаме как държавата е майка за едни и мащеха за други.
Изправи се и погледни бе Бастун!Ама не можеш, крив си.
![]()
Има какво да видиш, това е Лудогорец. Не е твоя жалък отбор.![]()
Ще имаме голям отбор и хубав стадион за 20 000.
Миличка, моят жалък отбор след време ще се върне, където му е мястото. Както и твоя.
Правите грешката, когато сте на върха, да ритате по другите. Палачинката се обръща, запомни това
Допреди 1 година цяла България ви се радваше, защото заслужено ставахте шампиони за сметка на Левски и ЦСКА. Сега постепенно всички ви намразват заради надменното ви отношение. Съдбата ви раздаде добри карти, а вие не можете да ги изиграете.
П.С. Смешно е твърдението "Има какво да видиш, това е Лудогорец. Не е твоя жалък отбор" после се чудете защо никой няма да яде жито за вас когато се върнете в миманса
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
iliyan написа:И ще ходите на мач с каруци
Понякога пишеш колкото да не заспиш.Щели да ги направят една от най-богати общини само за 3 вечери.Аре стига глупости.Те имат 3 хотела(силно казано) и пет заведения.Сега чичо Кире стой та гледай как ще изпържи столичани които смятат да ходят на тези мачове.А и е много по-лесно да вземеш едни 50 кинта от София отколкото от Разград.Не се сърдете на Чиче Кире сега София ще стане още по-богата община и така ще преиждат още "столичани в повече"
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
А трибуна Станислав Тодоров КОГА???
Кога е минала Общинската сесия или каквото там се прави за да избере име на трибуната!Нали беше Общински този стадион
?Кой избра името?
А на онова нещо което се нарича гостуващ сектор ще правите ли ремонт или той няма нужда?Нали всяка година правите "подобрения" по него.
Щото догодина като дойдат Реал или Сити ще ви осъдят в Страсбург за правата на човека?
Щото догодина като дойдат Реал или Сити ще ви осъдят в Страсбург за правата на човека?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Re: Трибуна Козмин Моци?!?
inivanov написа:IvailoRz написа:Все ми е тая как ще се казва , важното е да направят стадиона ,и да си домакинстваме в Разград ,че ми писна от пътуванията до София . 10 -12 000 преспокойно в такива мачове , поне всички ще са за да подкрепят Лудогорец .
Провери какви са изискванията за града, за да може да приеме мач от шампионската лига и ще разбереш, че какъвто и стадион да ви направят, пак няма да може да играете на него.
Дай ги тези изисквания да ги видим! Мачове от шампионската лига са се играли и в по-малки градове от Разград. Най-малкият мисля беше Нордселанд или нещо такова с население 13 000!
За да не съм голословен това са изискванията ( http://www.uefa.com/newsfiles/551788.pdf ), според които се категоризират стадионите!
Аз съм от Микре Юнайтед