Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Трибуна Козмин Моци?!?

Мнениеот GOLEADOR » 01 сеп 2014 01:21

IvailoRz написа:Oт вашия джоб ама нанайки .... Парите са по проект и са отпуснати от ЕС . Дори фирмата да е свързана с Домусчиев невиждам проблема .... парите се дават нали ... всмисъл никой не работи безплатно ... трибуната ще струва 3 млн така или иначе без значение на коя фирма ще се дадат .

А за името ... ами имаме на кого да кръщаваме .. Моци извърши невероярно геройство , и стана легенда на разградския футбол като вкара отбора в ШЛ .. Все ми е тая как ще се казва , важното е да направят стадиона ,и да си домакинстваме в Разград ,че ми писна от пътуванията до София . 10 -12 000 преспокойно в такива мачове , поне всички ще са за да подкрепят Лудогорец .

Пич,нещо си се объркал.Парите са от онзи половин милиард който отпусна правителството на Орешарски за развитие на регионите!Така държавата хем финансира ремонта на стадиона,хем даде едни 3 000 000 лева на Домусчиев.Ако продължаваш да пробутваш небивалиците за пари от ЕС,мога да ти дам и линк за да не се излагаш да пишеш глупости!Но и ти сам може да си провериш в Гугъл.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2014 01:26

GOLEADOR написа:
IvailoRz написа:Oт вашия джоб ама нанайки .... Парите са по проект и са отпуснати от ЕС . Дори фирмата да е свързана с Домусчиев невиждам проблема .... парите се дават нали ... всмисъл никой не работи безплатно ... трибуната ще струва 3 млн така или иначе без значение на коя фирма ще се дадат .

А за името ... ами имаме на кого да кръщаваме .. Моци извърши невероярно геройство , и стана легенда на разградския футбол като вкара отбора в ШЛ .. Все ми е тая как ще се казва , важното е да направят стадиона ,и да си домакинстваме в Разград ,че ми писна от пътуванията до София . 10 -12 000 преспокойно в такива мачове , поне всички ще са за да подкрепят Лудогорец .

Пич,нещо си се объркал.Парите са от онзи половин милиард който отпусна правителството на Орешарски за развитие на регионите!Така държавата хем финансира ремонта на стадиона,хем даде едни 3 000 000 лева на Домусчиев.Ако продължаваш да пробутваш небивалиците за пари от ЕС,мога да ти дам и линк за да не се излагаш да пишеш глупости!Но и ти сам може да си провериш в Гугъл.

Дава 3 млн. на Домусчиев, ама срещу ремонт на стадиона.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 сеп 2014 01:27

Да се поправя,парите отпуснати на Лудогорец са 4 000 000,но са на два транша(цитирам):
Както съобщихме, четирите милиона лева, който правителството отпусна на общината за ремонта на стадиона по програмата „Растеж и устойчиво развитие на регионите“, ще бъдат отпуснати на два транша. Първите 3 000 000 лева трябва да се усвоят до края на тази година, а останалата сума - през 2015-та.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2014 01:27

russia написа:
zlato1234 написа:
GOLEADOR написа:майната му на името на трибуната , вижте, че тя е правена с държавни пари и то от фирми свързани с Домуса.Това ако не е корупция ,здраве му кажи.3 000 000 лева от нашия джоб,в дюкяна на Домуса!А ЦСКА нека плаща наем за стадиона си!

Нищо ви няма... Даже ви е малко, а колко по 3 000 000 лева има да връщате на държавата за тия почти 67 год. на неин гръб, само един Господ знае. 8-)

Вие пък кои бяхте? Дето имате да връщате 30млн. на бащицата си ли? :lol:

Ще ги изчистим тия 30 млн., само няма да се притесняваш. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 01 сеп 2014 01:29

GOLEADOR написа:майната му на името на трибуната , вижте, че тя е правена с държавни пари и то от фирми свързани с Домуса.Това ако не е корупция ,здраве му кажи.3 000 000 лева от нашия джоб,в дюкяна на Домуса!А ЦСКА нека плаща наем за стадиона си!

Да ви го подарят ли ?Ами да ви направят и ремонт тогава ..

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 01 сеп 2014 01:33

Tommi написа:
GOLEADOR написа:

Дава 3 млн. на Домусчиев, ама срещу ремонт на стадиона.

Да и от тук насетне пак ще станем свидетели на скъпа поръчка и калпаво изпълнение както навсякъде. Домусчиеви сигурно ще гушнат една голяма част от парите като вложат евтини материали. Знаем им номерата. То за това БМФ е на такъв хал, защото те обичат само да вземат а не да дават на държавата. Справка - ненаправени инвестиции за 56 млн лева още първите три години след приватизацията на БМФ. А през това време сума кораби се преселиха във вечните морски полета през скрабаджийските фирми на Митал в Индия.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 сеп 2014 01:34

Val3ncia написа:

Да ви го подарят ли ?Ами да ви направят и ремонт тогава ..

Той си е наш,защо да ми го подаряват?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 сеп 2014 01:42

bobonikolov написа:Да и от тук насетне пак ще станем свидетели на скъпа поръчка и калпаво изпълнение както навсякъде. Домусчиеви сигурно ще гушнат една голяма част от парите като вложат евтини материали. Знаем им номерата. То за това БМФ е на такъв хал, защото те обичат само да вземат а не да дават на държавата. Справка - ненаправени инвестиции за 56 млн лева още първите три години след приватизацията на БМФ. А през това време сума кораби се преселиха във вечните морски полета през скрабаджийските фирми на Митал в Индия.

Не мога да кажа дали... или...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот dunavfc » 01 сеп 2014 01:47

Цялата ситуация, наистина може да е нелепа, може да е смешна, но според мен, Моци , наистина остава завинаги в българският футболен фолклор и в частност в Лудогорец. Лудогорец, отбор, който аз гледах на живо срещу моят любим Дунав в дерби в "Б" група преди 4-5 год. след няколко седмици ще играе срещу Реал Мадрид и Ливърпул и в този извънземен успех, огромна роля имаше именно Моци ;)

Моци е може би първата историческа легенда на този отбор, единственото , което му пречи да се превърне наистина в легенда е , че все още е жив ;)

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 01 сеп 2014 07:14

IvailoRz написа:Все ми е тая как ще се казва , важното е да направят стадиона ,и да си домакинстваме в Разград ,че ми писна от пътуванията до София . 10 -12 000 преспокойно в такива мачове , поне всички ще са за да подкрепят Лудогорец .

Провери какви са изискванията за града, за да може да приеме мач от шампионската лига и ще разбереш, че какъвто и стадион да ви направят, пак няма да може да играете на него.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Върни се в “Лудогорец”