Brabam написа:А на г-н Питричев какво ще се кръсти ????
Аз си представям следната реклама: "Слънчогледово олио "Петричев"! Най-мазното на пазара"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Brabam написа:А на г-н Питричев какво ще се кръсти ????
iliyan написа:Лудогорец направи първа копка на "Трибуна Моци"
Така е както нямаш славна история и няма кого да кръстиш дори стадиона си , а какво остава за една трибуна![]()
![]()
ЕМИЛ написа:Кой от секторите ще се казва Козмин Моци ? Може би гостуващият където има повече железа отколкото въздух ще е кръстен на железния защитник ?
GOLEADOR написа:майната му на името на трибуната , вижте, че тя е правена с държавни пари и то от фирми свързани с Домуса.Това ако не е корупция ,здраве му кажи.3 000 000 лева от нашия джоб,в дюкяна на Домуса!А ЦСКА нека плаща наем за стадиона си!
IvailoRz написа:Oт вашия джоб ама нанайки .... Парите са по проект и са отпуснати от ЕС . Дори фирмата да е свързана с Домусчиев невиждам проблема .... парите се дават нали ... всмисъл никой не работи безплатно ... трибуната ще струва 3 млн така или иначе без значение на коя фирма ще се дадат .
А за името ... ами имаме на кого да кръщаваме .. Моци извърши невероярно геройство , и стана легенда на разградския футбол като вкара отбора в ШЛ .. Все ми е тая как ще се казва , важното е да направят стадиона ,и да си домакинстваме в Разград ,че ми писна от пътуванията до София . 10 -12 000 преспокойно в такива мачове , поне всички ще са за да подкрепят Лудогорец .
IvailoRz написа:Oт вашия джоб ама нанайки .... Парите са по проект и са отпуснати от ЕС . Дори фирмата да е свързана с Домусчиев невиждам проблема .... парите се дават нали ... всмисъл никой не работи безплатно ... трибуната ще струва 3 млн така или иначе без значение на коя фирма ще се дадат .
А за името ... ами имаме на кого да кръщаваме .. Моци извърши невероярно геройство , и стана легенда на разградския футбол като вкара отбора в ШЛ .. Все ми е тая как ще се казва , важното е да направят стадиона ,и да си домакинстваме в Разград ,че ми писна от пътуванията до София . 10 -12 000 преспокойно в такива мачове , поне всички ще са за да подкрепят Лудогорец .
zlato1234 написа:GOLEADOR написа:майната му на името на трибуната , вижте, че тя е правена с държавни пари и то от фирми свързани с Домуса.Това ако не е корупция ,здраве му кажи.3 000 000 лева от нашия джоб,в дюкяна на Домуса!А ЦСКА нека плаща наем за стадиона си!
Нищо ви няма... Даже ви е малко, а колко по 3 000 000 лева има да връщате на държавата за тия почти 67 год. на неин гръб, само един Господ знае.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта