Черно море - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Черно море - ЦСКА

Мнениеот South_Park » 31 авг 2014 22:32

Абсурд да стъпя на тимаджийската кочина Тича , дори и да ми плащат 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 31 авг 2014 23:11

Този мач е удобен момент, Домус Ага и ко. да направят мръсно на ЦСКА. Очаква трудна и заслужена победа за ЦСКА! :geek:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 31 авг 2014 23:15

Mitko-Levskar написа:Лесна победа за червените.Да не забравяме колко ги улесняват винаги братята им от тича :mrgreen:

Може ли с дузпа в 94-та минута или това е запазена марка?
South_Park написа:Абсурд да стъпя на тимаджийската кочина Тича , дори и да ми плащат 8-)

Аз ще стъпя барабар с тайфата да дерем гърла за ЦСКА! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 авг 2014 23:43

2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 сеп 2014 00:01

wolf написа:
Venko123 написа:Последният треньор, при който ви бихме на Тича е Кольо мастиката...6 години сме без победа, във възход сме, играем футбол, имаме добър и сравнително млад, борбен състав...Очакванията са ми за победа, в най-лошия случай хикс.
0:0, 0:1.

Остави победата ,колко години нямате гол във Варна?

Имаш предвид месеци.(10 месеца и 27 дни)
П.П.
Иначе прогнозата ми е 0:2 (Карачанаков,Буш)!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 01 сеп 2014 00:06

icko65 написа:
Mirolio написа:
Venko123 написа:Последният треньор, при който ви бихме на Тича е Кольо мастиката...6 години сме без победа, във възход сме, играем футбол, имаме добър и сравнително млад, борбен състав...Очакванията са ми за победа, в най-лошия случай хикс.
0:0, 0:1.

Ти да не си пил ...мастика? ...ама с литри! Я, изтрезней! Какъв футбол играете? Възход??? Ч.Море от години не играе футбол а ръгане, блъскане и дано някой от големите да има интерес да победите, че и съдията да ви удари едно рамо! Айде тази година с песен към Б (група, не сектор), където всъщност ви е мястото!!

Ей л..р на тебе мястото ти е в 9 глуха Ти е... м...а

Ицко, май боли като ти влиза! Ама не е пишка бе брат, така боли истината! А ти реши, че няки ти го мушна и ти каза да шаваш...

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 01 сеп 2014 00:10

ЦСКА няма да спечели мача, така е решено , не че не може :!:
Изображение

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 01 сеп 2014 00:12

както и да гледам на мача за мен е твърда 2-ка, ако се играе по правилата разбира се, а не с традиционните мераци на съдиите да докарат мача до равенство или победа за черно море в полза на трети отбор (я с някой пресилен червен картон, я с някоя дуспичка дето само той е видял или поне е прекалено спорна)
спортно технически, физически, че и психологически очевидно от играните сега мачове предимството е на ЦСКА
разбира се шанса на черно море е блъскане, кюскане съдийски аванти, лежане, бавене...нищо ново, но никой не може да ме убеди, че черно море имат някакво предимство пред ЦСКА ни защита ни нападение са по-добри, а мача както и да завърши от сега знам ако ЦСКА победи...продаден ще е, ако ЦСКА падне справедливо е свирил съдията, нищо че може да е дал 2 дузпи дето ги е нямали и да е спестил 3 червени картона!!!
за да бъда все пак справедлив има и 3-ти начин черно море да вземе нещо и това е, ако нападателите на ЦСКА не уцелят вратата нещо което се е случвало и няма да е сензация, но се надявам да не се случи. скромно предполагам 1-4 поне за мен реалността и класите са такива.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 сеп 2014 01:49

Едно на мъка ни стига .... Морето не ги виждам как ще вкарат .. освен ако няма малко помощ :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 01 сеп 2014 07:40

В момента ЦСКА започва да играе хубав футбол. Комбинациите започват да се получават, създават се положения, стабилна защита имаме / от дясно е време да намерим човек/, така че би трябвало да го вземем този мач. На този терен се играе с къси и могобройни пасове. Всякакъв друг стил, като дълги пасове и безброй центрирания срещу "морето" е обречен на провал.
Разликата в класата е очевидна и трябва да я докажем с 0:2 !

Върни се в “Черно море”