Реал Сосиедад - Реал Мадрид - 4:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Сосиедад - Реал Мадрид |31/08/14| ~22:00ч.~
Има едно каре играчи дето са пагубни за Реал - Арбелоа, Кедира, Ияраменди, Бензема! С или без тея 4-мата все едно, а представете си сега като 3-ма от тях са на терена.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Сезонът е толкова дълъг, че направо тази загуба е абсолютно незначителна.. Спомнете си как почти до края на 2013-а Реал търсеше игровия си облик и беше колеблив в мачовете.. Трябва време и заздравяване на защитната игра, че направо е грозно, това което се случва отзад - вратарят нестабилен, централните защитници - неориентирани, а бековете не искам изобщо да коментирам.. Само с класа в офанзивен план няма да стане.. Отделно сработката между новите играчи не е на ниво, а Роналдо липсва повече, отколкото трябва - тоест не е преодоляна зависимостта към него, а това е лошо 

- LevskiZavinagi
- Контакти:
Истината момчета е, че бяхме заслужено изнасилени с извинение от един средняшки отбор. И това няма да е последния такъв мач за съжаление. С тази объркана селекция и с звездоманията, която е обзела отбора единственото розово нещо в бъдеще ще бъде само и единствено екипа ни.

Бензема.......
Няма какво да го коментираме просто....
Значи, според мен просто трябва Навас да застане на вратата и Варан да бъде на мястото на Пепе. Това е! Колкото до мача като цяло, изключително съм разочарован от играта след 20-та минута.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Смените ясно че са плачевни ама то като няма други................
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- shotgun blues
- Контакти:
Казах го още началото на лятото,нова ера трябва на вратата,очевадно е,явно ще дойде след този мач.Баланса в отбора бе развален,Хамес бе прибързан трансфер ,толкова надежди за класен централен нападател,но явно няма да има ...Фалкао трябваше точно за тези мачове ,като се закучи и да има ГОЛМАЙСТОР,но ръководството избра да си продължи с Бензема ,който не е такъв...и да вземе резерва на Юнайтед.
Сега разбрахте ли защо някои хора коментираме ,че няма резерви и трансферното лято не е добро........влизат Кедира и Арбелоа да обръщат мача,нормално ли е ? И на пейката чака Ияраменди ? Няма дълбочина и няма качествени опции.
Реал има по-голям шанс да спечели ШЛ,отколкото Ла Лига,в ШЛ в 2 мача,класата на отделните единици може да реши нещата в полза на Реал,в дългия сезон в Ла Лига трябва постоянство,а Реал допуска твърде много такива грешки последните години.
Да видим какви последици ще има тази загуба.
Сега разбрахте ли защо някои хора коментираме ,че няма резерви и трансферното лято не е добро........влизат Кедира и Арбелоа да обръщат мача,нормално ли е ? И на пейката чака Ияраменди ? Няма дълбочина и няма качествени опции.
Реал има по-голям шанс да спечели ШЛ,отколкото Ла Лига,в ШЛ в 2 мача,класата на отделните единици може да реши нещата в полза на Реал,в дългия сезон в Ла Лига трябва постоянство,а Реал допуска твърде много такива грешки последните години.
Да видим какви последици ще има тази загуба.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
sapio0o написа:Значи, според мен просто трябва Навас да застане на вратата и Варан да бъде на мястото на Пепе. Това е! Колкото до мача като цяло, изключително съм разочарован от играта след 20-та минута.
Подкрепям мнението ти! Трябва да дадат шанс на Навас, а Пепе е много колеблив.
TodorT написа:sapio0o написа:Значи, според мен просто трябва Навас да застане на вратата и Варан да бъде на мястото на Пепе. Това е! Колкото до мача като цяло, изключително съм разочарован от играта след 20-та минута.
Подкрепям мнението ти! Трябва да дадат шанс на Навас, а Пепе е много колеблив.Не мога да си обясня защо след силното начало, двата гола, ударите на Кроос и Марсело и т.н. отборът дръпна ръчната, прие играта в половината си
Халфовата линия загуби силата си след 60-та минута и Кедира трябваше да влезе по-рано. Бензема провали доста атаки този мач, накрая изпусна от близко разстояние, но ми се струва, че големият длъжник на отбора днес бе .... Хамес.
Големият длъжник на отбора днес за мен беше целия сбор от защитници.Адски слаб мач,супер неориентирани.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Заслужена победа на Сосиедад. Мачът за повечето от отбора май свърши в 30-та минута. Адски несериозно и непрофесионално изигран двубой. Гледам всички критикувате Бензема. Няма да го защитавам, не е нормално централния ти защитник да вкарва повече от централния ти нападател. Но за мен лично, играчи като Карвахал - на първо място, и след това Пепе и Касийяс носят много по-голяма вина. Хамес изигра два мача и вече е недоразумение за критиците , ами направо да си го връщаме на Монако още не е затворил прозореца. И няма как да пропусна критика към Анчелоти , водиш 2:0 , изравняват ти 2:2 и на почивката никаква промяна - смени, постройка и т.н. Хората си правят смените, пускат Каналес , който изигра много добре ситуацията при третия им гол, Анчелоти седи и мисли загадъчно. И пусна Кедира. Както и да е, този мач свърши и са нужни много големи изводи за някои хора. Както и за мен, определено рядко си позволявам подобни коментари - [offtopic]
[/offtopic] и обещавам повече да не хващам дявола за опашката. Още веднъж, честита победа на баските. Абсолютно заслужена и справедлива.Madridist написа:Дотук с много голяма лекота играем. Дано задържим това темпо и може да си решим мача още първото полувреме.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]