Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Мнениеот volf » 31 авг 2014 23:01

subzero написа:Чудесен мач. Яд ме е само,че Берое не спечелиха.
Съдията реши да изпълни поръчката рано-рано,но съдбата се намеси и му го наби. Само не разбрах,защо напълни Берое с картони,а не даде един за Лудогорец.
Нахакан Берое и слаб Лудогорец. С малко повече късмет половин България щеше да празнува.
Аплодисменти за агитката на гостите. Единствените моменти,когато не се чуваха футболистите и треньорите бяха когато пееше агитката. Само факта,че феновете на гостите са в другия край на града спасиха домакините от разгром по трибуните. Те (домакините) отново бяха като на театър. Пак ще кажа,тая публика не заслужава тези успехи.
Успех на Берое.

Аз пък се чудя имали Черноморец въобще публика (фенове няма) и какво оправдава съществуването му?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 31 авг 2014 23:03

Не е по темата, ама ако Стойчо е слаб тактически треньор, кой в Бг е? Изключвам вас, който пишете тук и 90% от хората на стадионите!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 31 авг 2014 23:06

volf написа:
subzero написа:Чудесен мач. Яд ме е само,че Берое не спечелиха.
Съдията реши да изпълни поръчката рано-рано,но съдбата се намеси и му го наби. Само не разбрах,защо напълни Берое с картони,а не даде един за Лудогорец.
Нахакан Берое и слаб Лудогорец. С малко повече късмет половин България щеше да празнува.
Аплодисменти за агитката на гостите. Единствените моменти,когато не се чуваха футболистите и треньорите бяха когато пееше агитката. Само факта,че феновете на гостите са в другия край на града спасиха домакините от разгром по трибуните. Те (домакините) отново бяха като на театър. Пак ще кажа,тая публика не заслужава тези успехи.
Успех на Берое.

Аз пък се чудя имали Черноморец въобще публика (фенове няма) и какво оправдава съществуването му?

Ми ей такива хора дето още не са сменили акулата на профилната си снимка с орел (всъщност в България има едни орли и те са от Благоевград, как решиха онези другите че за орли, нямам идея). Аз съм наполовина бургазлия и всичките ми роднини от Бургас си бяха фенове на Черноморец още преди Балъков и парите. А козела на твоята профилна снимка казва много неща за теб...

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 31 авг 2014 23:07

Който не може да гледа видеото ДУЗПА НЯМА! Жалки бяхме! Ще ни заколят в ШЛ ( не че не беше ясно), важното е че Домусчиев прибра мангите!
Аз съм от Микре Юнайтед

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 авг 2014 23:07

шивача написа:Не е по темата, ама ако Стойчо е слаб тактически треньор, кой в Бг е? Изключвам вас, който пишете тук и 90% от хората на стадионите!

Стойчо, ама Стоев.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 авг 2014 23:07

subzero написа:
RedeviL написа:
petko.h.markov написа:
RedeviL написа:Явно Берое ще бъде фактор в първенството тази година. Минаха през Левски като на парад, биха Славия като гост, сега изпуснаха Лудогорец в Разград. Изобщо много стабилен състав са направили старозагорци!

Берое днес,наскоро Локо София и някои други могат да вкарват голове и взимат точки,само ние-не.

И аз това си мислех. Айде отборът ни е нов и е нормално да загубим, но така и не разбрах защо излезнахме с толкова дефанзивна тактика, при положение че точно Стойчо трябва да знае най-добре от всички силните и слаби страни на Лудогорец. Всичко, което видяхме днес от Берое, не го видяхме в играта на ЦСКА. Тичане по целия терен, висока преса, особено след загуба на топката. Пасове по шиирината на терена, бързи контра-атаки и търсене на свободното пространство по терена. Това е рецептата срещу отбори със стила на Лудогорец.

Ми не ви ли е ясно,че Стойчо е силен на приказките. Иначе тактически не бива.
На него му дай да ги надъха,ама не и да ги подреди.

Не веднъж съм изразявал неудобрението към тактическия подход на Стойчо в някои срещи, но нищо не зависи от мен. Има си ръководство и те да си преценяват. Хубаво е, че към момента сме лидер в класирането, но пилците се броят на есен.. Досега орпавданията на Стойчо са, че винаги гради нов отбор, което си е факт.. Затова много ми се иска да запазим ядрото на отбора! Да видим, дали ще има реален прогрес в играта и чак тогава да се правят генерални заключения.
Последна промяна от RedeviL на 31 авг 2014 23:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 31 авг 2014 23:07

Е, няма кой да позволи Лудогорец да загуби в Разград.
Всеки, който е гледал мача може да си направи изводите и те са, че националнатакауза се подпира яко, имат най-добрите футболисти, но защо е това подпиране просто нямам идея...
А тоя престъпник Станислав Тодоров заслужава забрана доживот, но в сме в България и още следващия мач ще свири пак.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 31 авг 2014 23:08

mozart написа:Който не може да гледа видеото ДУЗПА НЯМА! Жалки бяхме! Ще ни заколят в ШЛ ( не че не беше ясно), важното е че Домусчиев прибра мангите!

Ах, този мафиот! Разсипа славната #nacionalnakauzanakletamajkabulgaria :evil:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 авг 2014 23:09

RedeviL написа:
subzero написа:
RedeviL написа:
petko.h.markov написа:
RedeviL написа:Явно Берое ще бъде фактор в първенството тази година. Минаха през Левски като на парад, биха Славия като гост, сега изпуснаха Лудогорец в Разград. Изобщо много стабилен състав са направили старозагорци!

Берое днес,наскоро Локо София и някои други могат да вкарват голове и взимат точки,само ние-не.

И аз това си мислех. Айде отборът ни е нов и е нормално да загубим, но така и не разбрах защо излезнахме с толкова дефанзивна тактика, при положение че точно Стойчо трябва да знае най-добре от всички силните и слаби страни на Лудогорец. Всичко, което видяхме днес от Берое, не го видяхме в играта на ЦСКА. Тичане по целия терен, висока преса, особено след загуба на топката. Пасове по шиирината на терена, бързи контра-атаки и търсене на свободното пространство по терена. Това е рецептата срещу отбори със стила на Лудогорец.

Ми не ви ли е ясно,че Стойчо е силен на приказките. Иначе тактически не бива.
На него му дай да ги надъха,ама не и да ги подреди.

Не веднъж съм изразявал неудобрението към тактическия подход на Стойчо в някои срещи, но нищо не зависи от мен. Има си ръководство и те да си преценяват. Хубаво е, че към момента сме лидер в класирането, но пилците се броят на есен. Много ми се иска да запазим ядрото на отбора и да атакуваме Европа догодина. Досега орпавданията на Стойчо са, че винаги гради нов отбор, което си е факт.. Затова много ми се иска да запазим ядрото на отбора! Да видим, дали ще има реален прогрес в играта и чак тогава да се правят генерални заключения.

Броят се. "Лудогорец" не иска да е шампион. Много грешки вече допусна през сезона. Програмата ще става още по - трудна - гостува на "Ботев", идват разградчани в "Подуене" и този път няма им простим. Имат много мачове, където да загубят точки.
В плейофите може да се компенсира разликата, но да не е късно.
Последна промяна от daniel875 на 31 авг 2014 23:10, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 31 авг 2014 23:10

daniel875 написа:
шивача написа:Не е по темата, ама ако Стойчо е слаб тактически треньор, кой в Бг е? Изключвам вас, който пишете тук и 90% от хората на стадионите!

Стойчо, ама Стоев.

На ли ти казах да си лягаш-виж кви глупости по време на прозявка.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Лудогорец”