Мнениеот daniel875 » 31 авг 2014 23:09
RedeviL написа:subzero написа:RedeviL написа:petko.h.markov написа:RedeviL написа:Явно Берое ще бъде фактор в първенството тази година. Минаха през Левски като на парад, биха Славия като гост, сега изпуснаха Лудогорец в Разград. Изобщо много стабилен състав са направили старозагорци!
Берое днес,наскоро Локо София и някои други могат да вкарват голове и взимат точки,само ние-не.
И аз това си мислех. Айде отборът ни е нов и е нормално да загубим, но така и не разбрах защо излезнахме с толкова дефанзивна тактика, при положение че точно Стойчо трябва да знае най-добре от всички силните и слаби страни на Лудогорец. Всичко, което видяхме днес от Берое, не го видяхме в играта на ЦСКА. Тичане по целия терен, висока преса, особено след загуба на топката. Пасове по шиирината на терена, бързи контра-атаки и търсене на свободното пространство по терена. Това е рецептата срещу отбори със стила на Лудогорец.
Ми не ви ли е ясно,че Стойчо е силен на приказките. Иначе тактически не бива.
На него му дай да ги надъха,ама не и да ги подреди.
Не веднъж съм изразявал неудобрението към тактическия подход на Стойчо в някои срещи, но нищо не зависи от мен. Има си ръководство и те да си преценяват. Хубаво е, че към момента сме лидер в класирането, но пилците се броят на есен. Много ми се иска да запазим ядрото на отбора и да атакуваме Европа догодина. Досега орпавданията на Стойчо са, че винаги гради нов отбор, което си е факт.. Затова много ми се иска да запазим ядрото на отбора! Да видим, дали ще има реален прогрес в играта и чак тогава да се правят генерални заключения.
Броят се. "Лудогорец" не иска да е шампион. Много грешки вече допусна през сезона. Програмата ще става още по - трудна - гостува на "Ботев", идват разградчани в "Подуене" и този път няма им простим. Имат много мачове, където да загубят точки.
В плейофите може да се компенсира разликата, но да не е късно.
Последна промяна от
daniel875 на 31 авг 2014 23:10, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!