Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Лудогорец-Берое - 31.08.2014г-20.00ч

Мнениеот bastuna2003 » 31 авг 2014 22:29

Eleril написа:
daniel875 написа:
ronnie написа:
Долно уйно написа:
RedeviL написа:Нарушение за картон, обаче няма... По-тенденциозно съдийство не съм гледал скоро! Може би загубата на Монако от Бордо..

Този картон в 95-тата минути с какво ще повлияе на крайния резултат на мача.

Сега искам тези дето първото полувреме цвъркаха тук, че съдията ще направи всичко възможно Лудогорец да победи да им прочета как са си извъртяли вече задници, вероятно ще бъде нещо от типа, въпреки съдиите Берое взе точка в Разград.

Влияе, приятелю! Защото в един момент Кукоч ще бъде наказан, защото е вкарал гол полувин секунда след съдийския сигнал, а Анисе няма да бъде наказан, въпреки че е спрял опасна контра. Ето това е тънкия начин по който съдийте подбпират лудите(но това не пречи в някои мачове да има и съдийски касапници)

Като вкарахте вчера гол от засада, е нормално нали? Гледай в своята паница и тогава коментирай другите. Много ви се вдигна рейтинга, но Съдбата може и да си вземе вересиите, които ви дава в последно време. Титлата я държите в едната ръка, но може и да не я вземете, ако продължавате да се напъвате.

Каква засада те гони?1во - топката идва от защитник на Локото,2ро - в най-лошият случай двамата бяха на една линия...И като гледам коментарите тук,не на нас ни се е "вдигнал рейтинга",както се изрази.Феновете на лудите в тая тема,едва ли не бяха отписали Берое преди мача.А е абсолютен факт,че според "критерийте" на съдията тази вечер,бяха спестени солиден брой картони на разградчани,докато Берое бяха нашарени.Не било повлияло на мача....Хубчев се чудеше кой да изкара,за да няма ЧК,а някои казват,че не било повлияло на мача....

Не се занимавай с този глупак, Виж му всички мнения са заяждания с ЦСКА. Не си прави труда да му отговаряш, аз направих веднъж тази грешка :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 авг 2014 22:30

Видяхте ли на интервютата след мача, как се хилеше Хубчев при положението на Мисиджан за "дузпа" и реакцията след това на репортерчето от тв7 (сега Диема)? :mrgreen:

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 31 авг 2014 22:36

Как може тези мръсници от Берое да са такива непатриоти и да се напрягат да играят срещу Лудогорец само 4 дни след Великия ден. Съдията и той национален предател - даде само една несъществуваща дузпа в ПРАВИЛНАТА посока, дори не я повтори когато БГ патриота и човека които никога не се продава за пари и много държи на думата си - Хамза - я пропусна. Или по-скоро гаднярат Макенджиев си позволи да я спаси. Страничните съдии - пълни предатели и дребни души - как не спряха головата атака на Берое. Нищо, че Керкар се измъкна от дълбочина. Когато искаш и си патриот и засада ще дадеш и не само жълти картони, ами поне един,два, че и три червени картона трябваше да има. Какви национални предатели има само у нас!

Ако говорим сериозно за мача - ГОЛЯМО БРАВО на Петьо Хубчев и Берое. Играха срещу Лудогорец и съдията, шанса също не бе на тяхна страна при гредата и положението пред Стоянов в 90 мин. Според мен старозагорци могат да съжеляват повече, че изтърваха трите точки. И още нещо - без никои да ми напомня да съм патриот днес се накефих много на Берое и държах за тях.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 31 авг 2014 22:36

daniel875 написа:
D.Georgiev написа:Пореден слаб мач - отново ни надигават тактически. Поздравления за Берое!
Така няма да стане, това е н-ти поред слаб мач, като включвам и двата срещу Стяула. Желание може да има, но идеята как да се случат нещата липсва напълно. В сряда ни върза да победим, а днес ни върза да не загубим... С този треньор може да играем красиво, но пък за сметка на това играем глупав и наивен футбол. Вижда се ясно, че всеки отбор с качествен треньор ни спира. Нищо хубаво не ни чака...

Този сезон вероятно ще сте на второ място в крайното класиране. Дано да греша!

Ти не си никакъв патриот!
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 авг 2014 22:45

Дайте линк за дузпата, щото бойкотирах мача. От къде да знам, че вече и съдиите не могат да им помогнат да влязат в шестицата.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 31 авг 2014 22:51

NOMER14 написа:Дайте линк за дузпата, щото бойкотирах мача. От къде да знам, че вече и съдиите не могат да им помогнат да влязат в шестицата.

На моя компютър видеото не тръгва, дано на теб тръгне, а коментара отдолу е просто комичен :| http://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/video/vizhte-duzpata-za-ludogorec-propiliana-ot-iunes-hamza-294973

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 авг 2014 22:54

не тръгва...
забравих, че имам iptv на виваком - пускам записа
Последна промяна от NOMER14 на 31 авг 2014 22:56, променено общо 1 път.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 31 авг 2014 22:55

NOMER14 написа:не тръгва...

[offtopic]http://www.sportal.bg/video.php?video=69439[/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 авг 2014 22:57

petko.h.markov написа:
RedeviL написа:Явно Берое ще бъде фактор в първенството тази година. Минаха през Левски като на парад, биха Славия като гост, сега изпуснаха Лудогорец в Разград. Изобщо много стабилен състав са направили старозагорци!

Берое днес,наскоро Локо София и някои други могат да вкарват голове и взимат точки,само ние-не.

И аз това си мислех. Айде отборът ни е нов и е нормално да загубим, но така и не разбрах защо излезнахме с толкова дефанзивна тактика, при положение че точно Стойчо трябва да знае най-добре от всички силните и слаби страни на Лудогорец. Всичко, което видяхме днес от Берое, не го видяхме в играта на ЦСКА. Тичане по целия терен, висока преса, особено след загуба на топката. Пасове по шиирината на терена, бързи контра-атаки и търсене на свободното пространство по терена. Това е рецептата срещу отбори със стила на Лудогорец.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 31 авг 2014 22:59

RedeviL написа:
petko.h.markov написа:
RedeviL написа:Явно Берое ще бъде фактор в първенството тази година. Минаха през Левски като на парад, биха Славия като гост, сега изпуснаха Лудогорец в Разград. Изобщо много стабилен състав са направили старозагорци!

Берое днес,наскоро Локо София и някои други могат да вкарват голове и взимат точки,само ние-не.

И аз това си мислех. Айде отборът ни е нов и е нормално да загубим, но така и не разбрах защо излезнахме с толкова дефанзивна тактика, при положение че точно Стойчо трябва да знае най-добре от всички силните и слаби страни на Лудогорец. Всичко, което видяхме днес от Берое, не го видяхме в играта на ЦСКА. Тичане по целия терен, висока преса, особено след загуба на топката. Пасове по шиирината на терена, бързи контра-атаки и търсене на свободното пространство по терена. Това е рецептата срещу отбори със стила на Лудогорец.

Ми не ви ли е ясно,че Стойчо е силен на приказките. Иначе тактически не бива.
На него му дай да ги надъха,ама не и да ги подреди.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Лудогорец”