Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Re: Колко ще струват билетите за Реал и Ливърпул?

Мнениеот MaX » 31 авг 2014 21:56

Аз не съм от хубавата ни столица и не знам как ще си взема билет :|

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 31 авг 2014 22:13

sin_fen написа:Абе защо си мисля, че билетите на Левски в ШЛ бяха по 40 лева за сектор Б. Бях и на трите мача и тази цена ми се върти че платих - като не съм ги купувал на черно. Така че аз си мисля, че цената минимум ще е 50 лв.

Пълни глупости! Билетите за мача с Барселона за сектор Б бяха по 15 лв., а за Челси и Вердер дори по-малко.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 31 авг 2014 22:22

Ако са повече от 2 лв. няма да ходя :mrgreen: :mrgreen: ;)
Ще стане празник за хора, които много рядко или никога не са ходили на футболен мач. Играта ще се популяризира. Бтв, 100% съм сигурен, че никой от тях няма да "очаква" стадиона да е пълен и няма да си седне на мястото!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 31 авг 2014 22:29

100 лева ,като на Мадона
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2014 22:32

Никой не иска да отговори кога ще играят Реал и Ливърпул един срещу друг в София, за да има така озаглавена тема!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 31 авг 2014 22:42

Sardukar написа:Ако са повече от 2 лв. няма да ходя :mrgreen: :mrgreen: ;)
Ще стане празник за хора, които много рядко или никога не са ходили на футболен мач. Играта ще се популяризира. Бтв, 100% съм сигурен, че никой от тях няма да "очаква" стадиона да е пълен и няма да си седне на мястото!

Според мен пък,точно защото няма да са ходили,ще си седнат на местата.Неведнъж и два пъти ми се е случвало на мач на националите да съм в Б,стадионът да е пълен и да ме разкарат,защото съм застанал на чуждо място.А когато има 20-25 000,никой в Б не ти гледа мястото.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 31 авг 2014 23:02

Когато бях в Москва студент съм бил на мачове на Барселона със Стоичков, на Наполи с Марадона, на Реал с Бутрагеньо и Раул, така че. И пак мисля да отида и то от Стара Загора. Не заради Лудогорец, а просто за идеята. 100лв напълно нормална цена. Но като вкара противника няма да викам, а ако вкараме ние ще се одера.
ВДинев

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 сеп 2014 00:06

Teo написа:...ПП къде по дяволите е КНДР ... нещо го няма известно време или има проблеми с баща си Ким Чен Ун :idea: :mrgreen:

Банкерът на Ким Чен-ун бил избягал в чужбина с пет милиона долара, но не ми се вярва това да е нашият колега - не е толкова умен... 8-)

http://www.vesti.bg/sviat/azia/lichniia ... ln-6021152
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 сеп 2014 00:15

Blue Warriors написа:Кво ме ебе, който има зор ще дава пари, какъв ви е проблема.Вие знаете ли колко са билетите на запад ?

Ха,ние зор нямаме,а пари за даване се намират.И да,представи си,знаем колко струват билетите на запад.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 сеп 2014 00:37

saffron написа:Все си мисля ,че няма на къде по ниско да пада нивото на българската журналистика , но това вече е върхът на простотията.
За да отидеш на сватба трябвало да подариш минимум 50 лева :o Ебати сватбаря е тоя , който иска да ни внуши чрез изтъркани журналистически трикове , че трябва да платим по 50 лева и нагоре за да гледаме Реал и Ливърпул. Когато ходихме да гледаме ШЛ с Левски , ходиме заради Левски , не заради Барселона , Вердер или Челси , на когото също съм фен. Давахме си парите за ЛЕВСКИ ! Тоя тръгнал да обеснява , че не можем да гледаме Роналдо и Бейл за 15 лева :mrgreen:
Господин авторе , който иска да гледа Реал и Ливърпул знае как да го направи , има си фен клубове , който организират екскурзии и хората си ги гледат не веднъж на 10 години , ами по 10 пъти на година ! За твоя Лудогорец , не 15 лева а 15 стотинки няма да дадем , както и за вашето смешно опитче да правите психо атаки на обикновенните български граждани!

Моля, ходите ли сте заради Левски, а не заради Барселона, Челси и т.н ? А защо на следващият домакински мач не бяхте 43 хил. а около 7-8 , пък може и по-малко ?
Айде стига малоумни и шаблонни приказки...

Колкото до темата, билетите ще струват толкова, колкото са готови да заплатят хората, нарича се пазарна икономика. Ако има 200 хил. души желаещи да бъдат на стадиона, разбираемо е билета да е 50, 100 или 1000 лв.

Върни се в “Лудогорец”