Laetitia написа:GRANDE MILAAAAN!
То и славистите викаха същото, след първият мач с Марек
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:GRANDE MILAAAAN!
Laetitia написа:GRANDE MILAAAAN!![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Laetitia написа:GRANDE MILAAAAN!![]()
Докато си гледаш смешните жабари, изпусна велико шоу - как коментаторчето по Диема се извини в ефир, че не е бил по-емоционален при отсъждането на смешната дузпа за националната кауза.![]()
![]()
![]()
Ама буквално се извини.![]()
Кашчей написа:vaskonti написа:Още го няма в новините, договора е подписан миналата седмица, парите са предплатени 50%, в момента тревата се произвежда в Чехия по поръчка. Това е вътрешна информация, така да се кажеСамо не знам дали някой инвестира в клуба или просто се усвояват европари.
Що ми задаваш тогава такива въпроси, та питам аз![]()
може и да е истина, а може и да се перат пари.... като стане явно ще се разбере. Преди години уж мощната тукашна фирма Приста-Ойл беше взела клуба, ама нещо афиф работа се оказа. да не говоря за изцепките Барбукови десетина години преди това... Изобщо ние не сме привлекателна дестинация , а и няма мощна местна фирма.... ама колкото-толкова. Фен на ЦСКА няма да стана и посмъртно
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Laetitia написа:GRANDE MILAAAAN!![]()
Докато си гледаш смешните жабари, изпусна велико шоу - как коментаторчето по Диема се извини в ефир, че не е бил по-емоционален при отсъждането на смешната дузпа за националната кауза.![]()
![]()
![]()
Ама буквално се извини.![]()
Laetitia написа:Алексашко, да го духаш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта