smurfcho написа:Сега виждам, че аз съм замесен в дискусията, чак ме призовават да си призная селския тарикатлък

Пуснал съм две прогнози, защото съм забравил, че съм го направил преди това...Има ли някаква награда, че чак толкова яростно ми се нахвърляте, едва ли не съм най-големия измамник

Ако съм такъв проблем с неволната си грешка, нямам против да спра да пускам прогнози, вместо да се чудя пуснал ли съм прогноза или не и да ме изкарват измамник даже :D А и като цяло проблема с моята прогноза какъв е, че са ми зачели двете прогнози или че са ми зачели втората, която е била по-силна, че не разбрах?!
Аз не мога да разбера само на мотика ли се правиш или нас се опитваш да правиш на прости?! Разбира се, че няма награди и игричката си е за удоволствие, но това значи ли, че някой не трябва да спазва правилата, че трябва да хитрува или пък ако наистина се е "заблудил"(в което аз не вярвам), точно защото не се играе за награди, най малкото е редно още веднага, след като стана дума за проблема, да излезеш като мъж, да се извиниш и сам да помолиш да не ти се зачита втората прогноза, защото тя е нередовна?!?! Смърфчо тотално ми пада в очите, като излиза с номера "ау, чак сега виждам, че съм замесен в дискусията" след като по време на всичките ни препирни дотук, той беше ОНЛАЙН!!!? Той следеше и четеше всичко и си мълчеше като п**ка, а сега взел да ми се прави на девица?! Смърфчо, няма как пич да ми се чудиш "пуснал ли съм прогноза или не", като всичко е пред теб, връщаш страничките, за секунди става и проверяваш, пуснал ли си или не си! Още повече, че втората ти прогноза не е последните минути преди началото на кръга и да нямаш чак минута-две време да провериш?! Ние доматите не ги ядем с колчетата, нито картофите ги вадим с бомби! И още нещо, да кажем прост си, не се сещаш да провериш дали си дал прогноза и решаваш да я пуснеш отново, както твърдиш (да не говорим, че сам се обиждаш в случая) При това положение пич, новата ти прогноза би било нормално да е същата, като първата?! Не си сигурен дали си дал

, пускаш пак. ОК, ама ти даваш съвсем различна от първата бе пич?! Това какво значи? Значи, че съвсем съзнателно пускаш втора прогноза. Твоите колеги от Локо те защитиха, като изказаха мнение, че си променил решението си и си пуснал втората прогноза за да коригираш първата, ама не си го направил с "цитат" щото било "по-чисто"?!? Е, кое е вярното сега? Което и да е - си в нарушение (в правилата ясно е казано, че се дава ЕДНА прогноза) независимо дали е (несъзнателно

) или ни правиш на маймуни. Не ти прави чест, само това ще ти кажа. На мене ми стана ясно, че тук правилата са за "някои", а за други може да замижаме и вече ми е все едно какво ще ти отчетат като точки и какво няма. Даже не мисля, че трябва да те наказват с минус точки или дисквалификации някакви. Просто когато нещо се върши извън правилата несъзнателно или не, трябва да се вземе съответното справедливо решение. В случая са дадени две различни самостоятелни прогнози, което е нарушение на правилата и би трябвало да се зачете първата. Ако колегата беше променил прогнозата си, което се прави с ЦИТАТ навсякъде, защото това показва, че го правиш съзнателно, тогава мисля нямаше да има проблем да се зачете новото му решение и извършена промяна, стига да е преди началото на кръга! Нещата се толкова прости, а се налага да пишем тука като замаяни, за да си осигурим настина честна и точна игра, в която да се забавляваме, а не да се дразним и ядосваме.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------