А група > Премиършип ?!?!?!?!?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: А група > Премиършип ?!?!?!?!?!

Мнениеот MCMXIII » 31 авг 2014 14:05

Arsenal_Loko_Plovdiv написа:
MCMXIII написа:И от "А" група са виновни, защото...

А група не са виновни аз просто казвам причината заради която не дават мач от 17 часа в събота и даже май днес може да не дават от 18 часа Лестър - Арсенал. И аз гледам А група и се радвам, че въобще я дават и според мен трябва да бъдат излъчвани всичките 6 мача от кръга в родното първенство, но ако не могат да съчетаят ВЛ с А група по-добре да ги дават по различни канали, защото в България най-много се гледат тези две първенства и не трябва да лишават феновете от това да гледат любимите си отбори.

Аз не съм спец по ВЛ, но не са виновни от Диема (колкото и да ги пЦувам). Всичко идва от Албиона ;) Както и да е!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 31 авг 2014 20:31

Интересно, когато дойдат студените месеци и мачовете от А група не могат да ги сложат в 20 и са едно към едно с англетата, как ще ги разпределят? Дали ще отделят Диема само за нашите мачове или ще ги разхвърлят пак от петък до понеделник?

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 31 авг 2014 21:45

Federer91 написа:Интересно, когато дойдат студените месеци и мачовете от А група не могат да ги сложат в 20 и са едно към едно с англетата, как ще ги разпределят? Дали ще отделят Диема само за нашите мачове или ще ги разхвърлят пак от петък до понеделник?

Както е сега така ще бъде и тогава. Мачовете от А група по Диема, а тези от ВЛ по Нова Спорт.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 01 сеп 2014 09:06

Siegfried написа:Само мен ли ме дразни фактът, че по Диема и Нова Спорт се дават мачове от родната А група за сметка на 1000 пъти по-качествената Английска Висша Лига??? Какъв е смисълът да гледаш Хасково, Марек и други подобни мачлета при положение, че можеш да се насладиш на представянето на отбори като Ман Сити и Стоук Сити, примерно?

Ако ще дават А група, поне да пускат само най-интересните мачове, т.е. тези, в които участват Левски, Литекс, ЦСКА и Лудогорец. Защо българският фен трябва да губи времето си с безинтересни мачове на средняците в А група, когато може да си изплакне очите с интересния сблъсък между по-качествените средняци от Премиършип??? Разликите са колосални. Нашите да си направят платен канал и да оставят Диема и Нова Спорт да си излъчват английското първенство, което е най-гледаното и качественото в цяла Европа, сиреч - в целия свят.

Те сигурно от БФС насила са накарали Новите да излъчват "А" група.

Не се ли учудваш, че въпреки че имат правата за Англия, Нова се бутат за "А" група? Учудваш се сигурно. И сега още повече ще се учудиш, когато ти кажа, че преди 2 години четох материали в 2 различни и независими един от друг спортни ежедневници, че "А" група е най-рейтинговото първенство на територията на България. И съвсем в реда на нещата, има ред причини това да е така.
Аз не знам дали си гледал домакински мач на Хасково, за да коментираш атрактивността, но със сигурност по телевизията не си ни гледал мач въобще. Не са ни давали.
А за мачовете на Левски дума няма да обеля.

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 01 сеп 2014 18:21

Към днешна дата в А група не играе НИТО ЕДИН футболист (футболист, не говорим изобщо за отбор от такива) който да заслужава и минута телевизионно време с "майсторството" си. Нивото е горе-долу като на селска нива да се ръчкат банда пияници (то общо взето това и става, с оглед на това на какво приличат стадионите и колко пият големите ни спортисти).

А че някой предпочита да гледа тази бутафория просто защото е роден продукт .. ми да гледа. То заради подкрепата, която получава в сегашния си вид, продължава да копае дъното с голямата лопата ;)

Върни се в “Футбол - Свят”