becks32milan написа:Пробвал съм повечето български бири, но най-много ми хареса Столично
Пиринско, браД.
Столично = пикня
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Пробвал съм повечето български бири, но най-много ми хареса Столично
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:becks32milan написа:Пробвал съм повечето български бири, но най-много ми хареса Столично
Пиринско, браД.
Столично = пикня
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Моментално се отказвам от мнението си тогава.
Пиринско = пикня
1982 написа:Разбира се, ние не търпим някой друг да е на нашето мнение. Ние сме уникални, надхора, никой не е дорасъл толкова, че да ни е съмишленик.
1982 написа:Така е, ние се развиваме със скорост, два пъти по-бърза от скоростта на разширение на Вселената. Ние сме надсвръхчовеци.
Middlesbrough написа:Мале Арсенал колко са слаби
Потребители, разглеждащи този форум: THE G.A.M.E и 19 госта