Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Колко ще струват билетите за Реал и Ливърпул?

Мнениеот Teo » 31 авг 2014 19:13

KAT90 написа:
saffron написа:
RedeviL написа:
Продължаваме със спортни събития в България, които генерират някакъв приход. Помните ли „Нощта на скоковете“ в зала „Арена Армеец“. 9-10 хиляди зрители гледаха как някакви с мотори скачат и се въртят като побъркани... Цени на билетите 30-80 лева.

Явно авторчето на тази поръчкова статийка не е наясно, че за всеки влак си има пътници... Щом залата се е напълнила при такива цени на билетите, значи не е проблем, но да търсиш сметка на хората, че са дали парите си за "някакви си, дето скачали с мотори"... Това е все едно феновете на екстремни спортови да ги накараш да дадат по 100 лева за някакви си ритнитопковци.

Е с такива статии карат хората да се отвращават от проекта им "национална кауза" . сам домус и поръчковите журналисти каквото си направят , никой друг не може да им го направи.!

Недей да говориш такива неща, че се слага цензура! :lol: Сутринта ми изтриха поста след 60-ят коментар, когато коментирах точно тази статия и хоп.Не може да подкрепиш чужд отбор, не можеш да изкажеш различно мнение.....ех КНДР :lol:

:lol: :lol:

ПП къде по дяволите е КНДР ... нещо го няма известно време или има проблеми с баща си Ким Чен Ун :idea: :mrgreen:

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 31 авг 2014 19:13

saffron написа:
RedeviL написа:
Продължаваме със спортни събития в България, които генерират някакъв приход. Помните ли „Нощта на скоковете“ в зала „Арена Армеец“. 9-10 хиляди зрители гледаха как някакви с мотори скачат и се въртят като побъркани... Цени на билетите 30-80 лева.

Явно авторчето на тази поръчкова статийка не е наясно, че за всеки влак си има пътници... Щом залата се е напълнила при такива цени на билетите, значи не е проблем, но да търсиш сметка на хората, че са дали парите си за "някакви си, дето скачали с мотори"... Това е все едно феновете на екстремни спортови да ги накараш да дадат по 100 лева за някакви си ритнитопковци.

Е с такива статии карат хората да се отвращават от проекта им "национална кауза" . сам домус и поръчковите журналисти каквото си направят , никой друг не може да им го направи.!

Почакайте малко де ..Не се опитвам да защитавам никого, защото статията е най малкото съмнителна ,но почнете да плюете след като разберете цените .
Аз още не съм решил дали да отида на мача, защото не съм фен на никой от отборите ,но бях фен на BIG FOUR и си дадох 200 лева за билет и пропътувах 500 км за да ги видя.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 авг 2014 19:23

Teo написа:
sandi74 написа:
Teo написа:ПРОМОЦИЯ: Русенско варено, кренвирши КЕН /4 бр. /, 4 питки и билет за мача на Лудогорец / Реал Мадрид / само за невероятната цена от 9,99лв. :idea:
От другата седмица в големите хранителни магазини :idea:

А червените дайренца ги дънят без проблем Мура-та и Зимбру-то за безплатно ей така за спорта и след спарингчето с тях битият бат Стойчо реве като хималайска мечка и курталански вълк.Факт. :lol: :mrgreen: :)

Не си прав Санде :idea: :lol: :lol: :mrgreen:

Седнал съм.Факт. ;)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 31 авг 2014 19:29

saffron написа:
Долно уйно написа:
ronnie написа:Очевидно статията е с цел да подготви хората за големи цени. Журналистиката у нас винаги е била безкрайно компрометирана, няма какво да се очудваме от това. Така че пригответе се да пълните джобовете на олигарха 8-)

Твоя отбор защо не докара тези отбори и така няма пълним джоба на олигарха, а ще дадем пари за твоя клуб?

Не знам Рони от кой отбор е , но когато Левски се класира в ШЛ , феновете се сдобиваха с билети от националния фен клуб и такива , като теб дето искат да дават пари на Левски например за да гледат Барселона и Челси чакаха последни на опашката и повечето си останаха само с мераците .

Сериозно ли си вярваш на това което пишеш?
Бях на мачовете на Левски в ШЛ и си купих съвсем нормално и без проблем билет за сектора който пожелах.
При продажбата на билети за мачовете на Лудогорец другия рев който ще бъда нададен е за това, че един човек ще има право да закупува САМО ПО ДВА билета и ако искаш да отидете трима приятели и ти си се наредил за вземеш билети, ще трябва отново да се редиш на опашката.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 авг 2014 19:30

sandi74 написа:
Teo написа:
sandi74 написа:
Teo написа:ПРОМОЦИЯ: Русенско варено, кренвирши КЕН /4 бр. /, 4 питки и билет за мача на Лудогорец / Реал Мадрид / само за невероятната цена от 9,99лв. :idea:
От другата седмица в големите хранителни магазини :idea:

А червените дайренца ги дънят без проблем Мура-та и Зимбру-то за безплатно ей така за спорта и след спарингчето с тях битият бат Стойчо реве като хималайска мечка и курталански вълк.Факт. :lol: :mrgreen: :)

Не си прав Санде :idea: :lol: :lol: :mrgreen:

Седнал съм.Факт. ;)

Санде... искам днеска наказателна акции срещу парашутистите от разград... 1:4

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Гледната точка, върху която никой не се е замислял!

Мнениеот Себастиан Фетел » 31 авг 2014 20:08

saffron написа:Все си мисля ,че няма на къде по ниско да пада нивото на българската журналистика , но това вече е върхът на простотията.
За да отидеш на сватба трябвало да подариш минимум 50 лева :o Ебати сватбаря е тоя , който иска да ни внуши чрез изтъркани журналистически трикове , че трябва да платим по 50 лева и нагоре за да гледаме Реал и Ливърпул. Когато ходихме да гледаме ШЛ с Левски , ходиме заради Левски , не заради Барселона , Вердер или Челси , на когото също съм фен. Давахме си парите за ЛЕВСКИ ! Тоя тръгнал да обеснява , че не можем да гледаме Роналдо и Бейл за 15 лева :mrgreen:
Господин авторе , който иска да гледа Реал и Ливърпул знае как да го направи , има си фен клубове , който организират екскурзии и хората си ги гледат не веднъж на 10 години , ами по 10 пъти на година ! За твоя Лудогорец , не 15 лева а 15 стотинки няма да дадем , както и за вашето смешно опитче да правите психо атаки на обикновенните български граждани!

"Чета някакви постове тука да подкрепим Лудогорец ала-бала. Аз обаче няма да подкрепя Лудогорец, защото ми е тъжно, че заради този отбор една 125-годишна фирма бавно, но славно се закрива! В тази фирма работя и аз. Да, това е Параходство Български морски флот. Фирма с традиции, всеизвестна в цял свят, някога почитана и уважавана от конкурентните корабособственици, но за съжаление вече доста изгубила от блясъка си...

Когато Домусчиев купува фирмата през 2004-та, флотът наброява около 75-80 кораба! През 2010-та, когато нямаше още Лудогорец, корабите бяха около 35-40. Сега, 4 години след като има Лудогорец, корабите са 23!

За тези 10 години управление на Домусчиев чисто новите кораби са само 9. Екипажите са максимално съкратени. Пести се от всичко, освен от храна и вода, за щастие. Та искам да кажа, че докато има кораби ще има Лудогорец, няма кораби - няма Лудогорец! Това е тъжната истина!

Десетки кораби се нарязаха за да има стадион и отбор в Разград! Десетки моряци останаха без работа, защото вече са на такава възраст, че няма фирма, която да ги вземе. Пак, за да има Лудогорец! На серията 13 000- тонни кораби екипажът е от само 14 души!!! 14!!!

Наскоро почина мой колега боцман на един от 42 000-тонните кораби, т.е. най-големите, изискващи голям екипаж, тежка поддръжка. Човекът се е задушил вследствие на изтичане на газ в затворено помещение.

Палубните моряци са извършвали други дейности и от няма и къде боцманът е решил да им помогне, защото не може да гледа как 4-ма палубни моряци изнемогват да работят цял ден на 190-метрова палуба с 30 метра широчина!

До такава степен са съкратени екипажите, че няма накъде повече. За мен лично тези съкращения не ми пречат, понеже съм моторист и работното ми място е машинно отделение. Там и 3-ма мотористи са достатъчни. И още стотици примери мога да дам как, за да има Лудогорец, една фирма се съсипва, източват се милиони.

Но има едно нещо, което граничи с лудостта. Когато Лудогорец беше в Лига Европа, шефовете тормозеха по-възрастните моряци, че ако не отидат на мач, няма да видят кораб повече!!! И те от няма и къде, от страх да не останат без работа, отиваха, защото на тези години няма кой да ги вземе да работа! Хора с над 30-годишен стаж в БМФ!!!

По-младите като мен не ни тормозеха, защото знаеха, че ние сме при тях само да натрупаме малко стаж и после в чужда фирма! Просто нямаха с какво да ни сплашат!

Всичко това е само, за да има Лудогорец!!! Ето, за това тази вечер ще подкрепя Стяуа!!!

Ако Домусчиев беше взел Черно море или Спартак Варна, нямаше да боли така, защото щяхме да знаем, че нашите КЪРВАВИ пари щяха да отидат за едни стойностни отбори!!

Не искам да изглежда така сякаш се оплаквам, но реално ние, моряците, плащаме заплатите на Моци-та, Мисиджани, Миневци и тем подобни футболистчета, а не Домусчиев! Той е само посредник!

Надявам се да не остана неразбран и да проумеете истината за новия футболен БГ колос. И после като чуете интервю на Домусчиев как казва, че от нищото направил нещо, прочетете пак този пост, моля. А, ако все още не вярвате, отидете пред БМФ и заговорете 10-тина моряци и ги питайте дали това е вярно!
Мнение във Фейсбук
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vqrazvqra
Контакти:

Мнениеот vqrazvqra » 31 авг 2014 21:03

Всеки нормален и трезвомислещ човек е наясно, че това е поръчкова статия и има за цел да подготви хората за това което ще последва идната седмица.А сега си представете как ще изглежда националният стадион с 25-30хил.души при условие че е дошъл дейсстващ европейски клубен шампион.Аз също съм се навил да ходя с детето си, но при билети до 30лв.Всичко по-различно от 30лв. за сектор В ще е лакомия и изнудване.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 31 авг 2014 21:10

Със съдействието на Хювефарма - Веско Вълчев. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 авг 2014 21:13

Всъщност Реал срещу Ливърпул ли ще играе в София, та заглавието е такова?

От ГОНГ умно заглавие отдавна съм спрял да очаквам, ама поне като пускате теми мислете!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 31 авг 2014 21:51

Абе защо си мисля, че билетите на Левски в ШЛ бяха по 40 лева за сектор Б. Бях и на трите мача и тази цена ми се върти че платих - като не съм ги купувал на черно. Така че аз си мисля, че цената минимум ще е 50 лв.

Върни се в “Лудогорец”