trokadero_ написа:RedeviL написа:trokadero_ написа:Колкото и да струват всеки човек искащ да гледа качествен футбол , както и да изживее запомнящи се моменти ще отдели средства и ще отиде !
Ако има някой, за когото не е проблем сумата, пък ако ще да е и 200 лв., то не виждам какъв е проблемът да си направи една екскурзийка до Мадрид, за да види Реал и то на Бернабеу. Такива работи, че видиш ли, това се случвало веднъж на не знам си колко години, са пълни глупости! Реал си играе всяка седмица...
Е 200 лв - 100 евро - няма как да отидеш до Мадрид , да си купиш билет и да гледаш .. Виж за 500 600 евро може

Знам, че няма да ти стигнат, но от гледна точка на това, че си готов да изкараш подобна сума за мач, значи няма да бъде никакъв проблем за бюджета ти и да посетиш мач в Мадрид.. Още повече, че на мачовете с Реал и Ливърпул не всички хора ще са от София, което допълнително оскъпява сумата за пътни и други разноски. Просто не може да ме убедиш, че един човек, който има семейство и е готов да плати за билети няколко стотин лева, но не може да си позволи да посети мач на Реал в Мадрид, поне един път..