Лестър Сити- Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Re: Лестър Сити- Арсенал

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 31 авг 2014 00:09

Синичко написа:
Xtr3m3_MaCHiNe написа:@ rockie73 Виждам,че си се превъзбудил.. не знам фен на Chel$ea ли си, що ли.. ама и по 1 път да постваш е достатъчно.
А ако си толкова убеден, че Арсенал е слаб дай да сложим един бас - давам ти коефициент 2:1 и слагам 50лв. Лестър взима точка или 3 - взимаш още 50. Лестър пада.. прибирам твоите 50. Капиш? ;)

Някой май има комплекси от един отбор, който взе много шестици да пише. :lol:

Не знам какво да очаквам от мача. Бях убеден, че Сити ще разгромят днес Стоук, а то какво се оказа. Лестър май тая година ще го играят домакински отбор (визирам точката с Евертън) и може да се стигне до изненада. Нека предскажа едно зрелищно 3:2.

Точно пък ние от вас комплекси никога не сме имали. Точно вие сте отбора с комплексите, защото Арсенал е отбора на Лондон с истария и традиции каквито вие нямате. :) Такива като теб, където постоянно повтарят един резултат само и само за да дразнят другите са комплексирани. А за прогнозата всеки си има мнение честно казано и аз мисля, че ще ни бъде много трудно да ги бием, така че не изключвам като вариант Лестър да ни изненада.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 31 авг 2014 11:40

Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Точно пък ние от вас комплекси никога не сме имали. Точно вие сте отбора с комплексите, защото Арсенал е отбора на Лондон с истария и традиции каквито вие нямате. :) Такива като теб, където постоянно повтарят един резултат само и само за да дразнят другите са комплексирани. А за прогнозата всеки си има мнение честно казано и аз мисля, че ще ни бъде много трудно да ги бием, така че не изключвам като вариант Лестър да ни изненада.

Визирал съм изписването на името на Челси от твоя колега. ;) Очевидно НЕГОВИТЕ комплекси са породени от факта, че Челси е много по-успешен отбор от Арсенал в последните години. Моу си бие Венгер като топъл хляб и това 6:0 хич не е единствената му победа. А този резултат (при това пресен-пресен) е достатъчен повод за присмех, не всеки допуска такъв на годишнината си.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 31 авг 2014 13:04

Синичко написа:
Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Точно пък ние от вас комплекси никога не сме имали. Точно вие сте отбора с комплексите, защото Арсенал е отбора на Лондон с истария и традиции каквито вие нямате. :) Такива като теб, където постоянно повтарят един резултат само и само за да дразнят другите са комплексирани. А за прогнозата всеки си има мнение честно казано и аз мисля, че ще ни бъде много трудно да ги бием, така че не изключвам като вариант Лестър да ни изненада.

Визирал съм изписването на името на Челси от твоя колега. ;) Очевидно НЕГОВИТЕ комплекси са породени от факта, че Челси е много по-успешен отбор от Арсенал в последните години. Моу си бие Венгер като топъл хляб и това 6:0 хич не е единствената му победа. А този резултат (при това пресен-пресен) е достатъчен повод за присмех, не всеки допуска такъв на годишнината си.

Така е, истината не може да се отрече, но сте по-успешни само в последните 10 години, а двата клуба са създадени преди повече от 100 години, а не преди 10. И ние редовно си ви пердашехме, когато още играехме на Хайбъри, но нещата се промениха в последните години. Няма лошо да се радваш още на този резултат, ако ние ви бяхме били с толкова щях да го помня цял живот, както сега помня как вкарахме пет на моста. Но и ти не можеш да отречеш, че имате комплексирани фенове и то от Арсенал, защото исторически сме по-успешни от вас и в Лондон имаме най-много фенове. То се видя, когато вие спечелихте най-престижния турнир на планетата ШЛ събрахте на парада 90 000 фена, а ние като взехме ФА Къп събрахме 250 000 фена. Иначе в последно време мачовете между Арсенал и Челси започнаха да надминават по интерес дори тези на Арсенал и Тотнъм. То даже за нас дербито с Тотнъм си е Дербито на Северен Лондон много е важно за нас да го спечелим заради враждата ни с тях, а мача с вас последните години се превърна в Дербито на Лондон, както е в Пловдив между Локо и Ботев, който бие е най-добрия отбор в Пловдив до следващия мач. Нашите мачове между сини и червено-бели се превърнаха в същите. :)

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 31 авг 2014 18:24

И аз ги помня тия времена. Тогава бях още в забавачката. :lol: Имам странното усещане, че децата и внуците ми обаче няма да имат привилегията да помнят как Арсенал пердаши Челси, както аз нямам ясен спомен от това, как Ливърпул печели титлата в Англия. Какво нещо е живота.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 31 авг 2014 18:36

Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Така е, истината не може да се отрече, но сте по-успешни само в последните 10 години, а двата клуба са създадени преди повече от 100 години, а не преди 10. И ние редовно си ви пердашехме, когато още играехме на Хайбъри, но нещата се промениха в последните години. Няма лошо да се радваш още на този резултат, ако ние ви бяхме били с толкова щях да го помня цял живот, както сега помня как вкарахме пет на моста. Но и ти не можеш да отречеш, че имате комплексирани фенове и то от Арсенал, защото исторически сме по-успешни от вас и в Лондон имаме най-много фенове. То се видя, когато вие спечелихте най-престижния турнир на планетата ШЛ събрахте на парада 90 000 фена, а ние като взехме ФА Къп събрахме 250 000 фена. Иначе в последно време мачовете между Арсенал и Челси започнаха да надминават по интерес дори тези на Арсенал и Тотнъм. То даже за нас дербито с Тотнъм си е Дербито на Северен Лондон много е важно за нас да го спечелим заради враждата ни с тях, а мача с вас последните години се превърна в Дербито на Лондон, както е в Пловдив между Локо и Ботев, който бие е най-добрия отбор в Пловдив до следващия мач. Нашите мачове между сини и червено-бели се превърнаха в същите. :)

Много мразя фенове, за които уж обичта към отбора е много по-важна от трофеите, а като стане дума за някакъв спор, веднага излизат с готовите фрази "Ама ние имаме много повече купи" или "Имаме повече фенове". След още 100 години знаеш ли какво може да се случи? Може Челси отдавна да е задминал Арсенал по титли, че и останалите отбори... Какво значение има кой колко титли и фенове има? Затова има хиляди отбори, а не 10. А, и като споменаваш за ШЛ... Кой е първият отбор, докарал я в Лондон? Искам да ти кажа, че историята се мени непрекъснато, както и съперничествата. Аз бях провокиран от начина, по който си изписал Челси. Нека има закачки, ама и малко уважение. ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 31 авг 2014 18:41

Дано Арсенал бият

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 31 авг 2014 18:58

Синичко написа:
Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Така е, истината не може да се отрече, но сте по-успешни само в последните 10 години, а двата клуба са създадени преди повече от 100 години, а не преди 10. И ние редовно си ви пердашехме, когато още играехме на Хайбъри, но нещата се промениха в последните години. Няма лошо да се радваш още на този резултат, ако ние ви бяхме били с толкова щях да го помня цял живот, както сега помня как вкарахме пет на моста. Но и ти не можеш да отречеш, че имате комплексирани фенове и то от Арсенал, защото исторически сме по-успешни от вас и в Лондон имаме най-много фенове. То се видя, когато вие спечелихте най-престижния турнир на планетата ШЛ събрахте на парада 90 000 фена, а ние като взехме ФА Къп събрахме 250 000 фена. Иначе в последно време мачовете между Арсенал и Челси започнаха да надминават по интерес дори тези на Арсенал и Тотнъм. То даже за нас дербито с Тотнъм си е Дербито на Северен Лондон много е важно за нас да го спечелим заради враждата ни с тях, а мача с вас последните години се превърна в Дербито на Лондон, както е в Пловдив между Локо и Ботев, който бие е най-добрия отбор в Пловдив до следващия мач. Нашите мачове между сини и червено-бели се превърнаха в същите. :)

Много мразя фенове, за които уж обичта към отбора е много по-важна от трофеите, а като стане дума за някакъв спор, веднага излизат с готовите фрази "Ама ние имаме много повече купи" или "Имаме повече фенове". След още 100 години знаеш ли какво може да се случи? Може Челси отдавна да е задминал Арсенал по титли, че и останалите отбори... Какво значение има кой колко титли и фенове има? Затова има хиляди отбори, а не 10. А, и като споменаваш за ШЛ... Кой е първият отбор, докарал я в Лондон? Искам да ти кажа, че историята се мени непрекъснато, както и съперничествата. Аз бях провокиран от начина, по който си изписал Челси. Нека има закачки, ама и малко уважение. ;)

Точно ти не ми приказвай за обич към любимия отбор, защото повече от половината ви фенове в България са станали фенове на Челси след Абрамата, а аз като се запалих по Арсенал беше в периода, когато не бяхме печелили от няколко години трофеи и всеки се подиграваше за това и най-вече феновете на Челси се подиграваха, а уж трофеите не били важни. Ами тогава я ти ми кажи кой и защо според теб е PRIDE OF LONDON, защото Челсарите по форумите се скъсват да приказват за това, а те дори не са гордостта на града.

rockie73
Контакти:

Мнениеот rockie73 » 31 авг 2014 20:19

Това не е Арсенал, а някакви момченца, които си я цъкаха и чакаха Лестър сами да се бият! Срам ме е, че отново ще се борим за трудно класиране в четворката! Венгер, отдавна ти е време да подсилиш Арсенал, като си тръгнеш!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 31 авг 2014 22:04

Мда, познах резултата този път. Рядко критикувам Венгер, но днес според мен направи някои груби грешки. Веднага трябваше да смени Косчиелни веднага. Оставянето му в игра беше рискован ход и наистина точно той увисна за гола и чак след това беше заменен. Второто полувреме извади Касорла, който единствен успяваше да даде някои наистина идейни пасове, а остави безкрайно пасивния Йозил (не му е на крилото мястото - и днес се видя). Извади Саного и с Подолски на върха загубихме всякакво физическо присъствие в предни позиции. За капак Окслейд и Йозил се контузиха, макар че довършиха мача. Равносметката: загубени 2 задължителни точки, потенциални 3 нови контузени и много поводи за размисъл върху нуждата от попълнения. Много приятна игра от страна на Лестър - заслужаваха дори да спечелят.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 01 сеп 2014 11:49

Arsenal_Loko_Plovdiv написа:Точно ти не ми приказвай за обич към любимия отбор, защото повече от половината ви фенове в България са станали фенове на Челси след Абрамата, а аз като се запалих по Арсенал беше в периода, когато не бяхме печелили от няколко години трофеи и всеки се подиграваше за това и най-вече феновете на Челси се подиграваха, а уж трофеите не били важни. Ами тогава я ти ми кажи кой и защо според теб е PRIDE OF LONDON, защото Челсарите по форумите се скъсват да приказват за това, а те дори не са гордостта на града.

Какво значение има кога са станали фенове на отбора? :roll: Естествено, че по-младите хора няма как да станат фенове от 1998, все пак какво са виновни, че са се родили по-късно или това не ги прави фенове? Сякаш Ливърпул не придобиват огромна фенска маса след 2005 или пък Юнайтед след 1999... Когато някой се влюбва в даден отбор, може да е по всякаква причина, но обикновено при повечето се случва след някакъв успех/победа. Аз лично съм фен на Челси преди Амбрамович, но не виждам с какво това ме прави по-специален от останалите. Млади, стари, когато става въпрос за фенове на един отбор, всички са равни. Искам да кажа, че когато едно хлапе гледа за първи път футбол по време на финала за ШЛ 2012, то просто се запленява от единия отбор, в този момент то не мисли за това колко пари имат Челси или какви други отбори съществуват.
Челси е гордостта на Лондон, защото в последните години всичко футболно се прави от Челси, затова. И доста хора ще трябва да свикнат с това. Трофеите са важни, да. Спортът е, за да има победител. Но защо феновете искат техния отбор да печели? За да им достави радост и щастие, защото спортната емоция е много голяма. И това е непрекъснат процес, който продължава. Ако ти се радваш, че Арсенал имали не знам си колко титли (на които не си станал свидетел) - ОК. Тегли си филмчета, гледай си ги и се радвай. Аз предпочитам да се радвам в настоящето. Ето затова Челси е Pride of London.
Изображение

Изображение

Върни се в “Арсенал”