ИЗРОДяването на футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ИЗРОДяването на футбола

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 авг 2014 16:19

love_hurtz написа:На кого му пука за какво вие сте за, историята е показала че така е най-добре за развитието на футбола. Както виждаш отново на запад както във всяка друга област са стотици пъти по развити от нас. И какво да не играе Реал и Барса в шампионската заради ЦСКА или Левски. Момчета айде ходете да спите.

+1 :) Напълно съм съгласен. Съгласен съм и с колегата, който е написал, че някои се правят на по-тъпи отколкото са, само и само да докажат тезата си ("прецедентът" Литекс и Дебрецен)... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 29 авг 2014 17:06

За жалост всичко вече е до пари.
Изненади както примерно Стяуа 86 или Звезда 91 са абсолютно невъзможни.
И това според мен е проблем, не прогрес.

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 29 авг 2014 17:16

Съгласен съм с -1914-. Накрая ще си се задомя на село и ще си ходя по мачове на селския отбор. За радост към момента в България, била тя също проядена от уговорки, се играят мачове. Дори смятам, че се играят повече мачове, отколкото навън.
Колкото повече пари, толкова повече интереси. Винаги съм бил оптимист за футбола, ще продължавам да съм такъв и до гроба. За жалост и клубовете ясно показват, че им се играе за милионите в джобовете, а не за хилядите по стадионите.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 29 авг 2014 17:23

Аз пък съм напълно доволен от сегашният модел на провеждане на турнирите - ако можеш да играеш добър футбол, ще го покажеш, без значение от формата и потока ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 авг 2014 17:49

kartacha_hs написа:Съгласен съм с -1914-. Накрая ще си се задомя на село и ще си ходя по мачове на селския отбор. За радост към момента в България, била тя също проядена от уговорки, се играят мачове. Дори смятам, че се играят повече мачове, отколкото навън.
Колкото повече пари, толкова повече интереси. Винаги съм бил оптимист за футбола, ще продължавам да съм такъв и до гроба. За жалост и клубовете ясно показват, че им се играе за милионите в джобовете, а не за хилядите по стадионите.

Вицът на деня! В България се играели повече истински мачове, ама друг път... Да напомням ли за фамозната контрола между България и Естония в безлюден турски курорт, когато никому известен съдия (без отличителни знаци) свири четири дузпи в мача? Наскоро излезе информация, че са правени опити за уговаряне мача на българския национален отбор с Швеция от САЩ'94... Забравихте ли и за небезисветния президент на Беласица Петрич, с прякор Коце Маца, за когото се твърдеше от всички чуждестранни служби, че е един от наместниците на футболната мафия в Европа? Между другото същият този изчезна безиследно. Едва ли има друга страна като България, в която да са застреляни толкова много президенти на отбори! Та дори и сега, когато сме 2014 година, голяма част от клубовете ни продължават да се управляват от съмнителни типове от бившите силови групировки и най-различни местни феодали. А коя е единствената държава в Европа, в която няма почти нито един осъден за черно тото и буквално не се говори нищо за този иначе прогресивно нарастващ тумор във футбола? Е сигурно това е така, защото както казваш - "в България се играят най-много истински мачове..."
Последна промяна от RedeviL на 29 авг 2014 17:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 29 авг 2014 17:58

[center]Изображение[/center]
Феновете на Легия Варшава опънаха огромен транспарант, в който сравниха УЕФА с прасе, а надписът гласи "6<1, защото футболът няма значение. Само парите имат". Легия бе изхвърлена от Шампиоската лига за сметка на Селтик, заради появата на нередовен играч. Общият резултат от двата мача бе 6:1 за поляците.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 29 авг 2014 18:17

Да не мислите че голи и боси ще влезнете в ШЛ и ще прибирате милиони на готово :) :) няма такъв филм,който не му харесва Каменица фен купа :lol:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 авг 2014 00:43

ФИФА и УЕФА са корумпирани според мен
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 30 авг 2014 11:33

viali69 написа:Феновете на Легия Варшава опънаха огромен транспарант, в който сравниха УЕФА с прасе, а надписът гласи "6<1, защото футболът няма значение. Само парите имат". Легия бе изхвърлена от Шампиоската лига за сметка на Селтик, заради появата на нередовен играч. Общият резултат от двата мача бе 6:1 за поляците.

Направо да им се чудиш, толкова много пък не се сетиха да разпънат един транспарант пред клубния офис: еди-кой си е наказан, да не вземе да го пуснете.
Да не се окаже след време, че Селтик са подарили на Легия някое автобусче за да пуснат момчето да порита...
...

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 31 авг 2014 18:23

viali69 написа:[center]Изображение[/center]
Феновете на Легия Варшава опънаха огромен транспарант, в който сравниха УЕФА с прасе, а надписът гласи "6<1, защото футболът няма значение. Само парите имат". Легия бе изхвърлена от Шампиоската лига за сметка на Селтик, заради появата на нередовен играч. Общият резултат от двата мача бе 6:1 за поляците.

Това е ИЗРОДяване на футбола.Парите когато командват,другото е без значение.

Върни се в “Футбол - Свят”