Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Колко ще струват билетите за Реал и Ливърпул?

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 31 авг 2014 17:53

Между 50 и 110 лв. трябва да са цените, според мен. Всеки истински фен може да си ги позволи.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 31 авг 2014 17:54

1Neutralen написа:Доста скучна тема си пуснал. Качеството струва пари, това да не ти е Бай Тошовото време...

Под качество надявам се имаш предвид Ливърпул и Реал , а не зелените апчета :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 31 авг 2014 17:57

trokadero_ написа:Колкото и да струват всеки човек искащ да гледа качествен футбол , както и да изживее запомнящи се моменти ще отдели средства и ще отиде !

Колкото и да струва :o сигурен ли си? Ако кажат билети между 150 и 500 лв. Колкото по-скъпи са билетите, толкова повече хора ще се откажат, а и много просто няма да могат да си го позволят.
Да не говорим, че истинските фенове на Лудогорец ще трябва да пътуват от Разград и околността. Това са още пари за път и храна. Ама какво ли да ги мислим тях. Те като нищо може да получат всичко това и без да плащат(включително билет за мача).

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 31 авг 2014 17:58

plamenst7 написа:На мен ми се гледаше мача с Реал и щях да заведа и детето, но за максимум 50 лв. за двамата. Повече, не че не мога да си позволя, но за мен са си грешни пари, при положение, че не съм фен на нито един от двата отбора. Мисля, че много хора разсъждават по този начин и има не малка вероятност стадиона да не се напълни заради прекалената алчност на Домусчиев.

Алчност на Домусичев, хм, странно заключение.
Имам чувство, че страшно много хора все още не могат да осъзнаят мачове от какво ниво ще се изиграят в България и няма как пропуските да бъдат по 10-15 лева за сектори Г и Б.

За да гледам Реал в Испания ще ми струва много повече от 50-100лв., а в случая ми идват на крак и да не го направя, защо?
Значи на Мадона мога да дам 100лв, а на Реал не, че Мадона да е е по велика от Реал?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 31 авг 2014 18:02

Съвсем нормално е билетите за такива мачове да са между 50 и 150 лева, че и отгоре. Все пак, смятам че няма да направят крайните сектори над 30 лв. Колкото до въпросната "статия", изглежда напълно поръчкова, а ако не е - това не говори добре за автора и.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 31 авг 2014 18:06

Долно уйно написа:
plamenst7 написа:На мен ми се гледаше мача с Реал и щях да заведа и детето, но за максимум 50 лв. за двамата. Повече, не че не мога да си позволя, но за мен са си грешни пари, при положение, че не съм фен на нито един от двата отбора. Мисля, че много хора разсъждават по този начин и има не малка вероятност стадиона да не се напълни заради прекалената алчност на Домусчиев.

Алчност на Домусичев, хм, странно заключение.
Имам чувство, че страшно много хора все още не могат да осъзнаят мачове от какво ниво ще се изиграят в България и няма как пропуските да бъдат по 10-15 лева за сектори Г и Б.

За да гледам Реал в Испания ще ми струва много повече от 50-100лв., а в случая ми идват на крак и да не го направя, защо?
Значи на Мадона мога да дам 100лв, а на Реал не, че Мадона да е е по велика от Реал?

От същото ниво от което бяха и мачовете на Левски преди 8 г. Като сложим повишение на доходи и всички други съпътстващи фактори, реалната цена на тези мачове не е повече от 20-25 лв. за Б и Г секторите.
В Мадрид цените са такива, но на база много по-високи доходи.
А между Мадона и Реал има една много съществена разлика. Освен финансовият стимул, няма какво друго да я накара да дойде да пее в България. Реал нямат този избор и ако ще и по 1 лв. билети да пуснат, те ще са длъжни да дойдат и да играят. Точно поради тази причина Левски игра за юбилея с Лацио, а не с Реал, защото за да им платим за идването билетите трябваше да започват от 100 лв. нагоре сигурно.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 31 авг 2014 18:14

plamenst7 написа:
trokadero_ написа:Колкото и да струват всеки човек искащ да гледа качествен футбол , както и да изживее запомнящи се моменти ще отдели средства и ще отиде !

Колкото и да струва :o сигурен ли си? Ако кажат билети между 150 и 500 лв. Колкото по-скъпи са билетите, толкова повече хора ще се откажат, а и много просто няма да могат да си го позволят.
Да не говорим, че истинските фенове на Лудогорец ще трябва да пътуват от Разград и околността. Това са още пари за път и храна. Ама какво ли да ги мислим тях. Те като нищо може да получат всичко това и без да плащат(включително билет за мача).

Не знам брато виж билети от рода на 150 - 500 лв няма да има . Според мен билетите ще бъдат от 30 до 100, като за по -добрите ложи и повече . Това е

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 31 авг 2014 18:14

Очевидно статията е с цел да подготви хората за големи цени. Журналистиката у нас винаги е била безкрайно компрометирана, няма какво да се очудваме от това. Така че пригответе се да пълните джобовете на олигарха 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 авг 2014 18:17

plamenst7 написа:
ivan56 написа:За 95% от феновете на Ливърпул и Реал във България това е единственатавъзможност да видят любимците си на живо а не по Диема и ТВ+ и предполагам че ако наистина са фенове ще си платят като попове.

Не е баш така. В последните 10 години, Ливърпул идват за 3-ти път. Виж Реал наистина не са идвали скоро.

Боли ме фара и за Ливърпул и за Реал.Ако ще и по 3 лв да са билетите няма чудо на света което да ме накара да ходя да ги гледам ако не е играе моя отбор с тях.Но може би разсъждавам така защото нямам отбор от чужбина на който да симпатизирам.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

bub
Контакти:

Мнениеот bub » 31 авг 2014 18:18

Дайте кренвирш на този патриот :idea:

Върни се в “Лудогорец”