Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Re: Колко ще струват билетите за Реал и Ливърпул?

Мнениеот Blue Warriors » 31 авг 2014 17:35

Кво ме ебе, който има зор ще дава пари, какъв ви е проблема.Вие знаете ли колко са билетите на запад ?

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 31 авг 2014 17:36

Запиши се в сектор г и се оплаквайте колкото си искате там. Като не си разбрал какво иска да каже авторът, защо ни заминаваш ти с мислите си?! :evil:
Да не мислиш, че всеки един, който отиде на Левски - Барселона, беше фен на Левски?! Колко сте ограничени, просто не е истина...

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 31 авг 2014 17:37

Осем години по-късно е нормално цените да са по-високи. Както казаха някои хора, на който му се гледа ще даде и 100 лв. Все пак това се случва веднъж на 8-10 год. Пък който няма пари... еми по ТВ ще гледа. 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 31 авг 2014 17:40

И на мен ми направи впечатление тази статия,изглежда малко като презастраховка,едва ли не да се подготвят хората за цените на билетите.Само че и това дали автора ще посети мачовете или не,не засяга никого ,повярвай ми - стадионът ще се напълни с Реал и Пул.Твое си е правото да не идеш,няма нужда целия форум да го разбира :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 авг 2014 17:43

За 95% от феновете на Ливърпул и Реал във България това е единственатавъзможност да видят любимците си на живо а не по Диема и ТВ+ и предполагам че ако наистина са фенове ще си платят като попове.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 31 авг 2014 17:47

На мен ми се гледаше мача с Реал и щях да заведа и детето, но за максимум 50 лв. за двамата. Повече, не че не мога да си позволя, но за мен са си грешни пари, при положение, че не съм фен на нито един от двата отбора. Мисля, че много хора разсъждават по този начин и има не малка вероятност стадиона да не се напълни заради прекалената алчност на Домусчиев.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 31 авг 2014 17:49

0007 написа:И на мен ми направи впечатление тази статия,изглежда малко като презастраховка,едва ли не да се подготвят хората за цените на билетите.Само че и това дали автора ще посети мачовете или не,не засяга никого ,повярвай ми - стадионът ще се напълни с Реал и Пул.Твое си е правото да не идеш,няма нужда целия форум да го разбира :lol:

Тази статия има за цел точно да внуши на хората определена нагласа , това ме подразни!
Доста български бащи имат кредити , работят за доста по малко пари от средната работна заплата на автора. Когато децата на тоя баща му ревнат , че искат да гледат Реал и Пуул , знаеш ли какви пари трябва да се изръси тоя човек?
И що за Бейл и Роналдо 15 , айде с кризата 20, 25 лева неможе , но за Дрогба , Франк и компания можеше?

Левски - Челси цени
А- 40 ле.
В- 32 лв.
Б- 10 лв
Г- 10 лв
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 31 авг 2014 17:49

ivan56 написа:За 95% от феновете на Ливърпул и Реал във България това е единственатавъзможност да видят любимците си на живо а не по Диема и ТВ+ и предполагам че ако наистина са фенове ще си платят като попове.

Не е баш така. В последните 10 години, Ливърпул идват за 3-ти път. Виж Реал наистина не са идвали скоро.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 31 авг 2014 17:50

Колкото и да струват всеки човек искащ да гледа качествен футбол , както и да изживее запомнящи се моменти ще отдели средства и ще отиде !

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 31 авг 2014 17:50

Който иска да гледа "Реал Мадрид" и "Ливърпул" и се чувства истински техен фен, не мисля, че едни 100-тина лева ще го сбъркат да даде един път през живота си, за да ги гледа на живо на родна земя.

Макар че с наближаването на мачовете ще има все повече и повече чорбарски мнения, които ще гласят, че това не трябвало да бъде така, защото ще им излиза скъпо да викат за небългарския отбор... :)
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Върни се в “Лудогорец”