Сега ,да обясня на едни реалистчета ли кви бяха ,след предния мач ,дето се опитваха да мислят и да дават акъл на Брендън . Видяхте ли как играхме днес ,след като поведохме ? Прибрахме се и на контраатака .Но как да се приберем срещу Сити ,при положение ,че те поведоха и трябваше да търсим изравняването ? Кажете бе реалистчета някакви ? Искам ви тихички .Тоя спорт ,може да изглежда лесен ,но не е толкова лесен .Моля ви се .Да не съм чул повече ,да се дава акъл на тоя големец Брендън Роджърс .Дръжте се естествено,много моля ? Ливърпул винаги тръгва да играе офанзивно и да търси гола .Тоя треньор никога няма да си промени стила .Но в зависимост от развитието на мача ,вече се реагира адекватно. Ако бяхме повели на Сити ,щяхме да се приберем по същия начин и да играем на контраатака. Но не поведохме .Напротив ,те поведоха и беше нормално да продължим да играем по офанзивно .
Така ,първо да отбележа добрия мач ,без дебелия и човека -автогол .
Второ да ви попитам ,видяхте ли защо мрънках аз толкова години за ляв бек ? Видяхте ли защо цяло лято го чакам тоя големец Морено ??? А така ,радвам се че видяхте мили мои патенца.
Повече няма какво да кажа ,освен че ме яд ,че не ги бихме с повече .Рахим само как се разходи ,като Меси покрай защитата ,но за жалост не успя.
Добър мач и за Марио .И ще става още по добър италианеца.Сако и той железен .Ловрен също игра добре .Похвално ,за паса на Хеднерсън .Ей това искам да виждам от него.Нека ме орповергава всеки мач .Но всеки ,не на 5 мача един път.
Ай ся в близките две седмици в паузата поне ,да не съм чул песимисти !! Искам само оптимисти ! Тоя форум е за оптимисти ! Радвайте се ,момчета ... Ливърпул е в сигурни ръце .
Наздраве Илиев ,честита победа ....мачкай трагичните манафи без да ти пука