След "геврек" и драма, Гришо стигна осминафинал на US Open

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

След "геврек" и драма, Гришо стигна осминафинал на US Open

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 31 авг 2014 07:58

[center]Григор Димитров Изображение VS. Давид Гофен Изображение[/center]

[center]Изображение Изображение[/center]

[center]Изображение[/center]

[center]Последен мач на централния корт Arthur Ashe Stadium, около 3:30 - 4:00 ч. българско време на 1 септември.[/center]

Досега Григор е спечелил и трите си мача срещу Гофен. Но и трите бяха през далечната 2010 г., два от тях на ниво "Фючърс" и един на турнир "Чалънджър". Тук е моментът да се отбележи, че всеки път, когато двамата се срещаха, Димитров печелеше двубоя, а след това и титлата на съответния турнир. Това обаче ще е първи мач между двамата на ниво АТР.

Давид Гофен стигна до успеха в 27 от последните си 28 мача, а само преди няколко седмици младият белгиец вдигна в ръцете си първата АТР-титла в кариерата си, триумфирайки в Кицбюел (ATP 250, клей) след победи над Кени Де Шепер, Филип Колшрайбер, Паоло Лоренци, Максимо Гонзалес и Доминик Тийм.

В рамките на американския тур игра само в Уинстън Сейлъм (ATP 250, хард), където мина през квалификации и записа 3 победи в основната схема срещу Юрген Мелцер, Леонардо Майер и Ярко Ниеминен, преди да отстъпи на Йежи Янович с 4:6, 2:6 на четвъртфиналите.

Победителят прибира $187,300 от наградния фонд и 180 точки, загубилият - $105,090 и 90 точки. Спечелилият срещата ще се класира за осминафиналите, където ще играе срещу Ришар Гаске или Гаел Монфис.

Прогноза: 3:0 сета за Гришо, с по един пробив разлика и вероятно един тайбрек. Давай, лъвче :!: 8-)
Последна промяна от Ботевъ Пловдивски на 01 сеп 2014 14:14, променено общо 5 пъти.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Jax
Контакти:

Re: 2014 US Open, 3 кръг | Григор Димитров - Давид Гофен

Мнениеот Jax » 31 авг 2014 09:23

Успех, Гришо!
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 31 авг 2014 11:26

Няма да се спи тая нощ ! Успех Гришо :)

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 31 авг 2014 12:18

Малко тъпо, че е нощта срещу понеделник, но е нормално вече все по-често да му слагат мачовете във вечерната сесия.
При евентуален успех го чака вече доста коварен съперник (Монфис или Гаске), но едва ли и те ще му се опрат преди може би най-чакания четвъртфинал.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 авг 2014 13:01

Победа за Григор Димитров
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 31 авг 2014 13:20

Много по никое време тоя мач :lol: Успех на Гришо ! Дано го бие 3-0, че в следващия кръг го чака тежък съперник.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 31 авг 2014 15:26

Както правилно са отбелязали колегите от Гонг, Янкович и Бенчич могат да приключат и в два сета, което при жените означава около час (те откриват вечерната сесия в 2:00 ч.), кортът се подготвя за следващия мач 15-20 минути, така че дебнете, може да почнат и към 3:20-3:30 ч. утре сутрин. Аз просто ще легна много ранко днес и ще стана драстично по-рано за работа утре ;) . Добрата новина е, че ще знаем съперника за осминафиналите по това време, аз се надявам да е Монфис, по-удобен е за нашето момче, въпреки ексцентричните си и зрелищни отигравания 8-) .
Изображение Изображение

kaspur
Контакти:

Мнениеот kaspur » 31 авг 2014 16:37

Ботевъ Пловдивски написа:Както правилно са отбелязали колегите от Гонг, Янкович и Бенчич могат да приключат и в два сета, което при жените означава около час (те откриват вечерната сесия в 2:00 ч.), кортът се подготвя за следващия мач 15-20 минути, така че дебнете, може да почнат и към 3:20-3:30 ч. утре сутрин. Аз просто ще легна много ранко днес и ще стана драстично по-рано за работа утре ;) . Добрата новина е, че ще знаем съперника за осминафиналите по това време, аз се надявам да е Монфис, по-удобен е за нашето момче, въпреки ексцентричните си и зрелищни отигравания 8-) .

Аз пък искам Гаске .Има много да му връща Гришо.Особено за мача на Ролан Гарос.Но все пак нека не слагаме каруцата пред коня

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 31 авг 2014 17:52

kaspur написа:
Ботевъ Пловдивски написа:Както правилно са отбелязали колегите от Гонг, Янкович и Бенчич могат да приключат и в два сета, което при жените означава около час (те откриват вечерната сесия в 2:00 ч.), кортът се подготвя за следващия мач 15-20 минути, така че дебнете, може да почнат и към 3:20-3:30 ч. утре сутрин. Аз просто ще легна много ранко днес и ще стана драстично по-рано за работа утре ;) . Добрата новина е, че ще знаем съперника за осминафиналите по това време, аз се надявам да е Монфис, по-удобен е за нашето момче, въпреки ексцентричните си и зрелищни отигравания 8-) .

Аз пък искам Гаске .Има много да му връща Гришо.Особено за мача на Ролан Гарос.Но все пак нека не слагаме каруцата пред коня

Мисля, че в момента Гришо може да ги бие и двамата. Но ти си прав - да не слагаме тавата във фурната, преди да сме разточили баницата 8-) .
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 01 сеп 2014 01:24

То така като гледам може и мача да му го отложат.

Върни се в “Тенис”