Черно море - Локо Пд
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Green_White
- Контакти:
Re: Черно море - Локо Пд
2014 година е, а не мога да намеря репортаж от мача - леко съм изнервен 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pTlbQGK3bCU&list=PLUdNQVlGWORguqNi7tP979Bm_h687fUfV[/youtube]
Браво,Моряци! Кольо,от една страна мога да го нарека,да не е приятел,но добър познат,но от друга,не е най-добрия вариант (прощавай,Кольо) за клуб като "Черно море"!Колко са обаче доста класните треньори в България?Малко,много малко...В такъв случай и в създалата се ситуация,Кольо е манна небесна за нашия отбор.Да го подкрепяме,да си подкрепяме и отбора,защото нашата подкрепа им е нужна повече от всякога!
Колкото до Дани,чета тук глупости! НЯМА СКЪСАНИ КРЪСТНИ ВРЪЗКИ! С тия непроверени писания не помагаме,а само пречим! Има усукано коляно (не знам мед.терминология,а и не ми трябва),утре,25.08. ще минава ядрено-магнитен резонанс и ще отсъства около месец (ако не се наложи операция,която малко ще удължи "почивката".Това е! Кому е нужна ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА за скъсани коленни връзки? Достатъчно напрежение има около отбора,хайде да не създаваме допълнително!
Колкото до Дани,чета тук глупости! НЯМА СКЪСАНИ КРЪСТНИ ВРЪЗКИ! С тия непроверени писания не помагаме,а само пречим! Има усукано коляно (не знам мед.терминология,а и не ми трябва),утре,25.08. ще минава ядрено-магнитен резонанс и ще отсъства около месец (ако не се наложи операция,която малко ще удължи "почивката".Това е! Кому е нужна ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА за скъсани коленни връзки? Достатъчно напрежение има около отбора,хайде да не създаваме допълнително!

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
- Ron Jeremy
- Контакти:
KIL написа:Браво,Моряци! Кольо,от една страна мога да го нарека,да не е приятел,но добър познат,но от друга,не е най-добрия вариант (прощавай,Кольо) за клуб като "Черно море"!Колко са обаче доста класните треньори в България?Малко,много малко...В такъв случай и в създалата се ситуация,Кольо е манна небесна за нашия отбор.Да го подкрепяме,да си подкрепяме и отбора,защото нашата подкрепа им е нужна повече от всякога!
За да го напиша значи съм го чул от сигурен източник , а последната ми идея е било дезинформация , но ако се окаже ,че съм бил прав ще те помоля да ми се извиниш ,щото доста глупости написа ....
ex Popeye
http://www.varna.utre.bg/2014/08/31/254 ... _6_mesetsa
Косьо,извинявай се на човека,веднага.Първо тук ,а после по мегафона на стадиона.Ако не се извиниш ше ви отече и второто знаме
Косьо,извинявай се на човека,веднага.Първо тук ,а после по мегафона на стадиона.Ако не се извиниш ше ви отече и второто знаме

Onq написа:http://www.varna.utre.bg/2014/08/31/254872-dani_georgiev_aut_za_6_mesetsa
Да, ще трябва

А иначе по темата.. така е винаги ,когато имаме некадърен физкултурник за треньор. не само резултатите, дисциплината и въобще настроението и обстановката в отбора са никакви, ами регистрираме бум на контузиите и най-вече на по-тежките от рода на скъсани връзки и менискуси. Така беше при оня пухльо Генов, така е сега след мухльото Станков. При мишката Генов, след първата му година при нас тежките контузии бяха станали редовно авления и в края на сезона обикновено имахме по 5,6 до 8 трайно контузени или мъкнещи краката си по терена футболисти. Добре поне, че сега тоя го разкараха овреме и се надявам като следствие от неговата "работа" да се разминем с това досега. То не, че при всеки треньор не е възможна такава контузия, но ми прави впечатление, че при подготовка проведена от хабернямащитеси пу"тьовци се наблюдава концентрация на такива контузии. Край, свиваме пръстите, стискаме калъча и спираме с тежките контузии до тук

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ron Jeremy написа:KIL написа:Браво,Моряци! Кольо,от една страна мога да го нарека,да не е приятел,но добър познат,но от друга,не е най-добрия вариант (прощавай,Кольо) за клуб като "Черно море"!Колко са обаче доста класните треньори в България?Малко,много малко...В такъв случай и в създалата се ситуация,Кольо е манна небесна за нашия отбор.Да го подкрепяме,да си подкрепяме и отбора,защото нашата подкрепа им е нужна повече от всякога!
За да го напиша значи съм го чул от сигурен източник , а последната ми идея е било дезинформация , но ако се окаже ,че съм бил прав ще те помоля да ми се извиниш ,щото доста глупости написа ....
Изчаках малко,за да се чуя с Дани,все пак.Ок, МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ! Точка.Доктори са подвели Дани,аз подведох форума.Интересно ми е все пак,какъв е тоя сигурен източник (да не е екстрасенс?!?),след като никой не е знаел диагнозата до ядрено-магнитния резонанс.Но,нейсе!Продължаваме напред и дано да нямаме повече такива контузии,следствие на Наглия физкултурник Станкофф!

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!