usurper написа:Получил е контузия на тренировка. Ето защо не е играл.
Аха, мерси!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
usurper написа:Получил е контузия на тренировка. Ето защо не е играл.
Синичко написа:riak4 написа:Някой знае ли защо Оскар беше извън групата?
Оскар не беше по вкуса на този мач, в който трябваше да хвърлим повече усилия отзад. Като добавиш и това, че не почна добре първите две срещи, ето ти достатъчно причини да го оставиш извън групата. Дано му подейства мотивиращо. Аз съм доволен от Вилиян, много работа върши в ей такива мачове.
we are the champions написа:Мисля , че карамелите ще бият но и х-а е възможен.
JohnnieWalker написа:2:2С познатата тактика на португалския треньор - навън срещу по-силните /над средното ниво/ играе за Х
boabbb написа:Залагам на 1-0Отмъщението на Лукаку
Челси до тука не показват нищ особено
falcao написа:Синичко написа:riak4 написа:Някой знае ли защо Оскар беше извън групата?
Оскар не беше по вкуса на този мач, в който трябваше да хвърлим повече усилия отзад. Като добавиш и това, че не почна добре първите две срещи, ето ти достатъчно причини да го оставиш извън групата. Дано му подейства мотивиращо. Аз съм доволен от Вилиян, много работа върши в ей такива мачове.
И това го изтъкваш като недостатък на Оскар?Той е един от футболистите,който върши най-много работа по целия терен и се връща да отнема топката многократно.

Синичко написа:falcao написа:Синичко написа:riak4 написа:Някой знае ли защо Оскар беше извън групата?
И това го изтъкваш като недостатък на Оскар?Той е един от футболистите,който върши най-много работа по целия терен и се връща да отнема топката многократно.
Вилиян тича в пъти повече от Оскар и върши в пъти повече дефанзивна работа от Оскар. Бразилецът се връща, за да овладее топката и организира играта, какви отнети топки те гонят не знам.
falcao написа:Синичко написа:falcao написа:Синичко написа:riak4 написа:Някой знае ли защо Оскар беше извън групата?
Вилиян тича в пъти повече от Оскар и върши в пъти повече дефанзивна работа от Оскар. Бразилецът се връща, за да овладее топката и организира играта, какви отнети топки те гонят не знам.
Ясно колко гледаш Оскар значи хаха
Schleswiger... написа:falcao написа:Синичко написа:Вилиян тича в пъти повече от Оскар и върши в пъти повече дефанзивна работа от Оскар. Бразилецът се връща, за да овладее топката и организира играта, какви отнети топки те гонят не знам.
Ясно колко гледаш Оскар значи хаха
falcao е прав

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост