РАЗКАЗ, който наистина ми грабна интереса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

slanchasalata
Контакти:

РАЗКАЗ, който наистина ми грабна интереса

Мнениеот slanchasalata » 31 авг 2014 03:03

Ето го ВЪПРОСНИЯТ РАЗКАЗ. На вас харесва ли ви? Според вас дали наистина е писан по преживяно 1:1 или половината неща са измислени и натъманени?

peruzzi
Контакти:

Re: РАЗКАЗ, който наистина ми грабна интереса

Мнениеот peruzzi » 31 авг 2014 09:06

Мисля, че може да е реален, но изобщо не ми хареса, защото само някакво напрежение, инфарктно е.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 авг 2014 10:59

А нищо невъзможно няма в разказа, аз не отказвам да чета такива, защото или са взети от живота или са реалистични, а аз харесвам именно нещата, които са част от живота.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 авг 2014 11:18

Нищо в разказа не ме впечатли.Един леко напрегнат ден заради мързела да станеш навреме.Имаше навремето един вестник ЧУК-ЧУК.....пълно бе с подобни разкази завършващи доста топло..... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Мнениеот Speranza » 31 авг 2014 12:32

Аз не мога да разбера кое в разказа е впечатляващо или уникално, че да бъде описано и да бъде обект на някакви коментари ? Това е един абсолютно често срещан сценарий на човек зад граница, който гони някакъв полет и свързаните с това притеснения и тегоби ....
Изображение

You'll never walk alone!!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 авг 2014 13:12

slanchasalata написа:Ето го ВЪПРОСНИЯТ РАЗКАЗ. На вас харесва ли ви? Според вас дали наистина е писан по преживяно 1:1 или половината неща са измислени и натъманени?

Няма ли начин и Война и мир да постнеш :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 31 авг 2014 13:16

stefani написа:
slanchasalata написа:Ето го ВЪПРОСНИЯТ РАЗКАЗ. На вас харесва ли ви? Според вас дали наистина е писан по преживяно 1:1 или половината неща са измислени и натъманени?

Няма ли начин и Война и мир да постнеш :lol:

:mrgreen: :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 31 авг 2014 14:40

И кое впечатляващото в този разказ , че да се дискутира???
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 авг 2014 14:41

Уууууникалноооооооооооооооо! Следващият ти разказ предлагам да е роман за човек, който си връзва обувките в размер от 100 страници.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 31 авг 2014 16:29

metodito написа:Уууууникалноооооооооооооооо! Следващият ти разказ предлагам да е роман за човек, който си връзва обувките в размер от 100 страници.

+1

Безсмислено дълъг разказ, претъпкан със сдъвкани и подадени на читателя умозаключения за всяко действие или умисъл. Напрежението идва от въпроса, който си задаваш през цялото време, докато минаваш през хилядите ненужни подробности в разказа до финала му - " В крайна сметка успя ли героя да хване самолета или не?" ! В крайна сметка няма нищо стойностно в този разказ, което да води до някакви размишления, нито пък е забавен, че да те развесели, да речем. Спокойно можеше да се събере в 3-4 изречения. Примерно :
"На другия ден трябваше да пътувам със самолет от еди-къде си до еди къде си в толкова и толкова часа. След голямото бутане и мотане през деня, успях да стигна до летището. Там пък, заради закъснението ми, едва успях да чекирам багажа и се качих в последната секунда в самолета. Всичко е добре, когато завърши добре!" :mrgreen:

Върни се в “Игри и забавления”