john barnes написа:suareshampion написа:Барнс ,искам да взема отношение по темата Джонджо Шелви .Няма как да ми се измъкнешИмаме спор с тебе от три години за тоя звяр ,нали така ?
Аз казах ли ти ,че ще стане играч от него ? Ще ме слушаш ей. Много ми е ясна тая игра .
Барнс ,Джонджо е страшен бе .Абе пълни ми душата бе човек .От първата минута ги зачатка тия манафи ,направо ги изкърти![]()
Много голяма спортна злоба .Уникален .Освен това ,много добре чете играта ,израстнал е тактически . Освен това ,ми той НЯМАШЕ ГРЕШЕН ПАС бе нашия ??? Идеален беше за заместник на Джерард ,но Брендън явно не го харесва .
Аз винаги съм го казвал...за мен ,продажбата на тоя талант е една от малкото грешки на Брендън Роджърс в Ливърпул. Ще видиш ,че след тоя сезон Шелви ще играе отново в по голям отбор ..
ами на мен не ми харесва,защото е леко дървен и си вади необмислени картони...явно и твоичкия не го е харесал и затова го натири.
имаше един особено жесток червен картон срещу онея от манчестър още в първите мачове на Роджърс, когато счупи рекорда за най-лош старт на отбора изобщо