Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Всички ли ще се контузват? 11 човека в лазарета
Чупим рекорд след рекорд.......

„Клуб като Манчестър Юнайтед трябва да печели!”
Това заяви новият наставник на „червените дяволи” Луис ван Гаал след нулевото реми с новака Бърнли в третия кръг на английската Висша лига.
Холандецът все още няма успех начело на гранда от „Олд Трафорд” и има едва две спечелени точки от първите три срещи. Освен това, отборът отпадна от турнира за Купата на лигата, след като бе разбит от третодивизионния МК Донс с 4:0.
„Според мен ние бяхме по-силният отбор, особено след почивката, но не съумяхме да отбележим гол. В това се провалихме”, заяви Ван Гаал.
„Иначе прогресът ни е налице. Две точки от три кръга обаче е разочароващ резултат, особено за клуб като Манчестър Юнайтед.”
И пак нищо за схемата... Ако продължаваме да играем с тая схема доверието ми към ЛвГ сравнително ще намалее..

Rofles написа:„Клуб като Манчестър Юнайтед трябва да печели!”
Това заяви новият наставник на „червените дяволи” Луис ван Гаал след нулевото реми с новака Бърнли в третия кръг на английската Висша лига.
Холандецът все още няма успех начело на гранда от „Олд Трафорд” и има едва две спечелени точки от първите три срещи. Освен това, отборът отпадна от турнира за Купата на лигата, след като бе разбит от третодивизионния МК Донс с 4:0.
„Според мен ние бяхме по-силният отбор, особено след почивката, но не съумяхме да отбележим гол. В това се провалихме”, заяви Ван Гаал.
„Иначе прогресът ни е налице. Две точки от три кръга обаче е разочароващ резултат, особено за клуб като Манчестър Юнайтед.”
И пак нищо за схемата... Ако продължаваме да играем с тая схема доверието ми към ЛвГ сравнително ще намалее..
Ако продължи с тая схема,защо ли ми се мисли,че ще го изритат като Мойс.

След всеки мач ЛвГ повтаря едно и също обаче.. 

Rofles написа:След всеки мач ЛвГ повтаря едно и също обаче..
Аз не виждам прогрес - няма голове, все същите грешки се правят при разиграванията

Van Gaal confirms he took Di Maria off as a precaution after the midfielder took a kick on his calf.

Rofles написа:След всеки мач ЛвГ повтаря едно и също обаче..
Интересното е,че схемата не се пипа.Незнам какъв точно ни е прогреса,като се има на предвид,че Бърнли ни пресираше в нашата половина имаха повече положения за гол,това не е прогрес а катастрофа.Незнам,какво ще бъде като гостваме и домакинстваме на Челси,Ливърпул,Ман Сити та дори и Евертън.

На играчите им трябва победа, трябва им самочувствие. Все си мисля, че скоро ще има един повратен момент и отбора ще тръгне нагоре, но си оставам на мнението, че с тая схема 3-4-1-2 няма да стане

[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/BwS0sQcCUAAvOiT.jpg[/wrapimg]
На няколко пъти подарихме топката по този начин
На няколко пъти подарихме топката по този начин

MuFc1878 написа:Всички ли ще се контузват? 11 човека в лазаретаЧупим рекорд след рекорд.......
Многото контузии може да се дължат на ЛВГ, ако не се лъжа всички се контузиха по сходен начин без да са пострадали в единоборства.Арсенал принципно бяха отбора с многото контузии и това не се промени откакто е Венгер там.Футболистите изглеждаха изморени, губеха топката лесно, даже футболисти които имат скорост бяха лесно надбягвани.Скоро имаше едно интервю с Клозе който се беше оплакал от прекалено тежките тренировки при ЛВГ.Може би е негова вината за това.