Любо,моля те! Върви си!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: ПЕНЕВ СМЕШЕН СИ
Много повърхностно разсъждавате да знаете!Пенев избра тия футболисти,защото толкова е бюджета на отбора в момента!Той не може да вземе в състава си суперсилни играчи,защото в момента няма пари!!!!!!!!!Толкова ли е трудно да го разберете това???Пенев искаше и някакви перли от чубина но за това трябва и ПАРИ!Стига сте викали ''Пенев смешен си'',защото много фенове тук не само че са смешни,но и приказват без да знаят!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
на това "пукане на топката" му викаш "налучка правия път".....мен като цесекар ме е срам от тази игра......за теб Любо незнам,а ние играем така от миналата пролет.....ако забелязвате все повече стават хората които искат да отстъпиш мястото на някой друг и не на Стойчо Младенов,за предпочитане чужденец....направи го в името на ЦСКА
Re: Пенев вън от ЦСКА
bobi69 написа:Бъди мъж и напусни сам и не чакай да чуеш от най-великата публика думите ОСТАВКА.
...така е, направи така, че да не чуеш думите "ОСТАВКА" от най-великата публика на ЦСКА,и си отиди сам.... Въпреки че съм цесекар от както се помня,ако това е цената,вече се моля Черноморец да ни бие следващия кръг и този път Любо да си отиде без да се връща,докато не придобие опит некъде другаде.......по-добре сега докато има шанс,а не след това да ми обяснява че вече 10 месеца градим отбор за никъде......разликата до Литекс все още не е токова голяма.....само незнам Дучето къде е и кво мисли по въпроса,голям кредит на доверие му дава.....
- Captain Stottlemeyer
Никой не може да ме обвини в любов към вашия отбор, но когато ЦСКА е зле и за "Левски" не е добре. При нас имаше казанска афера, взехме да падаме насред София от второстепенни отборчета, станахме абонати на Локо Сф. Бая се изкефиха някои ваши привърженици, намиращи се още под еуфорията на добрия старт в първенството и отстраняването на "Динамо" М
После и при вас дойдоха изтрезвяването, погромът от "Миньор", комедията с изгонените и бити футболисти, сагата около оставката на Пенев, отначало категорична, после не чак толкова
, постановката "Любо, остани !", връщането на Пенев, новите неуспехи, скъсяването на разликата от "вечния враг" от 15 на 4 точки, за да се стигне до "Пенев, смешен си" ! Сега под люляците и край морето ни се смеят, изписват се тонове хартия с пасквили от рода на "София не е България", смеят се даже пловдивчани, вместо да си видят насраните гащи. Не защищавам Пенев, не ми пука за ЦСКА, но смятам, че не той носи основната вина, така както и Достанич не беше виновен за кризата в "Левски".

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
смешковци като ви видя на стадиона тогав ще говорите само си седите дома пред тв и после мрьнкате ПАЛЯчЕТА. ЛюБЕТО СИ Е СУПЕР А ВИЕ ДА ТРАЕТЕ И АКО НЕ ВИ ИЗНАСЯ СЕ ..........................................................Г..А
За каква селекция плачете пак бе чорбета нали взехте 10 ли бяха 12 ли през лятото, таковахте мамата на Ботев, Сливен, Черноморец, че и не си платихте за трансферите и пак недоволни
Вашето е болестно състояние.

ne sam saglasen s vas.Ljubo ima mjasto v CSKA. no men sasto me ozada4ava s tova 4e ne puska junoshi na kluba, sled kato vsi4ki vidjahme 4e rui migel i nemu podobni nisto ne struvat. ne mislq 4e maladite ste igraqt po-zle ot toa sme6ko
Някой май има махмуурлук,приятел,като не ти харсва ЦСКА,оди на конната база,там играят супер,направо междузвездни шампиони са,селяко прост!
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
Re: Любо,моля те! Върви си!
Любо със сигурност има място в ЦСКА,но не като старши треньор.
Дори ми хрумва гадната идея,за нещо подобно на "говеждия" дует отпреди няколко години,но с истински специалист,пред него. Не мога вече да гледам това пукане на топката.
Имаме толкова добър голмайстор,какъвто от години не сме имали,в лицето на Мишел,но пък сега треньор нямаме. Защо винаги трябва нещо да ни липсва?
Вярно,че Платини не може да разиграва,не може да подава,него го бива и то много само в завършващия удар,но там е класа.
Толкова отчаян от играта не съм бил никога,а мисля,че с тези момчета можем да изглеждаме много,много по добре с един истински специалист.
Дори ми хрумва гадната идея,за нещо подобно на "говеждия" дует отпреди няколко години,но с истински специалист,пред него. Не мога вече да гледам това пукане на топката.
Имаме толкова добър голмайстор,какъвто от години не сме имали,в лицето на Мишел,но пък сега треньор нямаме. Защо винаги трябва нещо да ни липсва?
Вярно,че Платини не може да разиграва,не може да подава,него го бива и то много само в завършващия удар,но там е класа.
Толкова отчаян от играта не съм бил никога,а мисля,че с тези момчета можем да изглеждаме много,много по добре с един истински специалист.
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Re: Любо,моля те! Върви си!
[quote="Владо_ЦСКА"]Любо със сигурност има място в ЦСКА,но не като старши треньор.
Толкова отчаян от играта не съм бил никога,а мисля,че с тези момчета можем да изглеждаме много,много по добре с един истински специалист.[/quote
Много точно казано!!
Толкова отчаян от играта не съм бил никога,а мисля,че с тези момчета можем да изглеждаме много,много по добре с един истински специалист.[/quote
Много точно казано!!