Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Николае според мен ще е добър трансфер нищо, че е на 32 години. Вижда се, че има класа, а не като онзи с 3 гола на сезон.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
А бе, "набелязал" съм и аз един играч, който според мен би ни свършил страшна работа, ама нямам връзките за да го подметна на бай Херо. Става въпрос за Павел Савитски - http://www.transfermarkt.com/pavel-savitskiy/profil/spieler/167582. Момчето в момента е на 20. Още на 16-17 започва да играе за U17 националния отбор на Беларус, а го викат няколко пъти и за U18 и U19. Статистиката му - 13 мача с 13 гола за U17, 3 мача с 2 гола за U18 и 2 мача с 2 гола за U19. А момчето е крило, не нападател! Както става на 18 директно го прилапват в U21 отбора, където записва 22 мача. Сега стана на 20, а дебютира за мъжете на Беларус още на 19 години - 2 мача с 2 гола.
А не е и като нашите юношки, които в клубните си отбори записват по 5 мача на сезон. Момчето играе още от 17 годишен като абсолютен титуляр в отбор, който почти винаги е в горната половина на таблицата на беларуското първенство (от където в момента да ви подсетя, са 1 участник в групите на шампионската лига, 1 участник в групите на Лига Европа и още 1 отбор, който отпадна в плейофа за влизане в групите - само за сравнение с нашето първенство). Миналия сезон, още 19 годишен, записва 25 мача (първенството им е от 30 кръга) с 11 гола и 4 асистенции.
Договорът на момчето изтича на 31 декември тази година. Специално за политиката на този клуб знам, че не включва плащането на кой знае какви заплати (за това и имат само трима чужденци, ако изобщо могат да се нарекът чужденци - двама литовци и един сърбин), така че би трябвало да можем спокойно да си го позволим.
А не е и като нашите юношки, които в клубните си отбори записват по 5 мача на сезон. Момчето играе още от 17 годишен като абсолютен титуляр в отбор, който почти винаги е в горната половина на таблицата на беларуското първенство (от където в момента да ви подсетя, са 1 участник в групите на шампионската лига, 1 участник в групите на Лига Европа и още 1 отбор, който отпадна в плейофа за влизане в групите - само за сравнение с нашето първенство). Миналия сезон, още 19 годишен, записва 25 мача (първенството им е от 30 кръга) с 11 гола и 4 асистенции.
Договорът на момчето изтича на 31 декември тази година. Специално за политиката на този клуб знам, че не включва плащането на кой знае какви заплати (за това и имат само трима чужденци, ако изобщо могат да се нарекът чужденци - двама литовци и един сърбин), така че би трябвало да можем спокойно да си го позволим.
Neron написа:Николае според мен ще е добър трансфер нищо, че е на 32 години. Вижда се, че има класа, а не като онзи с 3 гола на сезон.
В България, ако имаш добра физическата подготовка и дисциплина, можеш да си цъкаш до 40

- Neron
- Контакти:
MuFc1878 написа:Neron написа:Николае според мен ще е добър трансфер нищо, че е на 32 години. Вижда се, че има класа, а не като онзи с 3 гола на сезон.
В България, ако имаш добра физическата подготовка и дисциплина, можеш да си цъкаш до 40
Именно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
Никулае беше страхотен... ама на FM
Поне два пъти съм го взимал на версии от преди 6-7 години и беше невероятен реализатор
Техните скаути са супер добри, сигурен съм, че го бива и в реалния живот, леко е дърт, но, както каза някой, на забавения каданс в родната А група възрастта не е проблем

Sardukar написа:Примирявам се с жалката продукция, резилите и липсата на визия за бъдещето, но не мога да преглътна, че от наличните футболисти играят най-безперспективните о тях. Няма как да бъда убеден, че Ради Цонев не е много по-добър от Сърмов/Гаджев. Бтв, никога, ама никога не трябва да почваме с тази двойка като вътрешните халфове, а ние го правим всеки мач!
Аре стига с тоя Цонев, бре!
И само мисълта ти , че е по- добър от Гаджев е смехотворна.

Само слепите от години не признават и не виждат , че Гаджев е отличен футболист.
Друг е въпроса дали в Левски някой можеше да извлече максимума от него.
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!
Перловски написа:Sardukar написа:Примирявам се с жалката продукция, резилите и липсата на визия за бъдещето, но не мога да преглътна, че от наличните футболисти играят най-безперспективните о тях. Няма как да бъда убеден, че Ради Цонев не е много по-добър от Сърмов/Гаджев. Бтв, никога, ама никога не трябва да почваме с тази двойка като вътрешните халфове, а ние го правим всеки мач!
Аре стига с тоя Цонев, бре!
И само мисълта ти , че е по- добър от Гаджев е смехотворна.![]()
Само слепите от години не признават и не виждат , че Гаджев е отличен футболист.
Друг е въпроса дали в Левски някой можеше да извлече максимума от него.
И дали има с кого да играе.
Колкото до Ради Цонев със сигурност има място в отбора на мястото на някой тролей (Сърмов, Прохазка, Бедоя и т.н.)
Само Левски!
Има ли новини от събранието на тръста?
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Пичове, хората от тръста както се вижда изнесоха информация и в медиите. Положението в Левски е меко казано зле. Мустака пари няма вече, тук трябва да се намесим ние, за да не ни е срам един ден, че не сме помогнали на любимия отбор. Бюджета е свит дори под абсолютния минимум, тоест имаме същия бюджет като средняците в А група. Трябват дела в момента, а не думи, за да не станем и ние като акционерчетата.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_UdzHQYIFtQ[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ghu9iVXUBD0[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ghu9iVXUBD0[/youtube]