За да подкрепям любимия Ювентус срещу Лудогорец, бих дал 50 или колкото там трябва. За Реал и Ливърпул не. По - скоро ще ги дам като дарение за агитката на Берое, отколкото да пълня касата на Домусчиев.
П.С.: В тия мачове половината стадион ще са фенове на Реал или Ливърпул, другата половина съответно техни хейтъри. Ако има 1000 истински фена на Лудогорец, ще е добре.
Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Цени на билетите за Лудогорец - Реал Мадрид
Леле, кви капацитети са се изакали в темата, не е истина просто! И за двеста лева пак щели да гледат Реал, щото видиш ли, това се случвало веднъж на сто години... Абе, умници, като сте толкова загорели "мадридисти" и сте готови да платите такива огромни суми за българските стандарти, ами ей ви я къде е Испания! Има и ексукрзии до Мадрид, хем ще видите звездите на Реал, хем ще се насладите на истинска атмосфера и стадион! Не това рушащо се подобие, лицензирано по милосърдие от УЕФА и селската публика от книжни фенчета, която ще го окупира за мачовете на Лудогорец... 

- dreben23
- Контакти:
Добре де, идете поне в сетора за гости, като толкова обичате Реал, ся заради вас многобройните фенове на Лудогорец из цялата страна няма да могат да си гледат любимия отбор на живо. Реал са всяка година там, докато на Лудогорец ще е за първи и недай си Боже последен, много сте лоши.. оставете половината стадион поне за фенове на Лудогорец, да видят и те нещо на живо, аман от службогонци и патриоти, а като чуете Реал М и Лквърпул и ви светкат очинките, както ви бях предупредил, че ще се случи като ни навивахте да бъдем патриоти.
От такива патриоти държавата ни ще прогресира както никога преди.
Затова като ви казвам, че всеки има право да си подкрепя който си отбор иска, не ми говорете повече глупости за патриотизъм, половината нямат представа какво значи тази дума.
Патриот- човек обичащ силно не само родината, но и народа си.
А вие мислите да лишите народа от националната му кауза и после съдите нормалните хора, нещо си противоречите с този патриотизъм. Феновете които си обичат истински Реал М и Ливърпул и ще отидат и на край света заради тях, тях ги разбирам, другите за мен ще са обикновени сеирджии, което не е никакъв патриотизъм.
Няма да съдите другите хора и любовта им към един или друг отбор, защото и те ще ви съдят.
Аз също щях да се засиля да гледам мача, ако се бяха паднали с Арсенал, но вътрешно си признавам, че не желаех да се случва поради обективни причини. Но щях да сторя всичко възможно да бъда сред артилеристите, ако се наложи щях да си купя билета от Англия. Но не и в другата. Ето това е патриотизмът за нормалните хора, да подкрепяш това, което обичаш, но да го подкрепяш от неговата трибуна, не от съседната. Друга ми е мечтата, знаете я повечето, надявам се, че рано или късно и аз ще си я изживея моята, но когато ми дойде редът.
И какво, ще пляскате Роналдо като вкара гол от домакинската трибуна, ще ви стиска ли?
И каква ще е тая подкрепа като ще сте принудени да мълчите цял мач, или ще псувате Гарет Бейл като каруцари, докато на съседната седалка стоят няколко здрави маридисти, а псувай де ако можеш. То затова и стадионите си се делят на сектори, за да може всеки да си намери правилното място и да си псува на воля и без тревога противника.
Докато вие мислите да правите миксове разни по трибуните.

Затова като ви казвам, че всеки има право да си подкрепя който си отбор иска, не ми говорете повече глупости за патриотизъм, половината нямат представа какво значи тази дума.
А вие мислите да лишите народа от националната му кауза и после съдите нормалните хора, нещо си противоречите с този патриотизъм. Феновете които си обичат истински Реал М и Ливърпул и ще отидат и на край света заради тях, тях ги разбирам, другите за мен ще са обикновени сеирджии, което не е никакъв патриотизъм.

Няма да съдите другите хора и любовта им към един или друг отбор, защото и те ще ви съдят.
Аз също щях да се засиля да гледам мача, ако се бяха паднали с Арсенал, но вътрешно си признавам, че не желаех да се случва поради обективни причини. Но щях да сторя всичко възможно да бъда сред артилеристите, ако се наложи щях да си купя билета от Англия. Но не и в другата. Ето това е патриотизмът за нормалните хора, да подкрепяш това, което обичаш, но да го подкрепяш от неговата трибуна, не от съседната. Друга ми е мечтата, знаете я повечето, надявам се, че рано или късно и аз ще си я изживея моята, но когато ми дойде редът.

И какво, ще пляскате Роналдо като вкара гол от домакинската трибуна, ще ви стиска ли?

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Абсолютно! Най-малкото щеше да имаш моралното право да посетиш мач на Арсенал в България, защото преди това не си раздавал персонални квалификации и не си излял един тон помия върху направилите личен избор да подкрепят, който си искат. 2/3 от тези т.нар. родолюбци и патриоти сега заявяват гордо, че щели да са на стадиона само и единствено, заради Реал и Ливърпул... Жалка родна картинка!
Точно, заради ей такива службогонци и патриоти, когато Левски беше в групите на ШЛ, доста истински левскари не успяха да се вредят от тях.
dreben23 написа:Добре де, идете поне в сетора за гости, като толкова обичате Реал, ся заради вас многобройните фенове на Лудогорец из цялата страна няма да могат да си гледат любимия отбор на живо. Реал са всяка година там, докато на Лудогорец ще е за първи и недай си Боже последен, много сте лоши.. оставете половината стадион поне за фенове на Лудогорец, да видят и те нещо на живо, аман от службогонци и патриоти, а като чуете Реал М и Лквърпул и ви светкат очинките, както ви бях предупредил, че ще се случи като ни навивахте да бъдем патриоти.![]()
![]()
Точно, заради ей такива службогонци и патриоти, когато Левски беше в групите на ШЛ, доста истински левскари не успяха да се вредят от тях.

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Tommi написа:Ще дам 50 лв., за да правя навалица за Разград, дооообре.Вместо Киро да ме покани да подкрепям отбора му в тозии тежък мач и да ми даде един кренвирш аз трябва да извадя 50 лв., няма как да стане.
Че то много народ от тия, дето ще купят билет (колкото и пари да е) ще го направят заради Роналдо и компания и Ливърпул а не заради Лудогорец. И ако цените са някакви убийствени ще е точно заради това, защото хората ще се напънат да посетят мачове с тези отбори. Познавам хора, които отсега заделят пари за мачовете с Ливърпул и Реал.
Все пак се надявам малко да ни пожалят с цените и Домусчиев да не реши да "забогатява" от жребия.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Цецо Чука написа:Червени_шампиони написа:Точно 9 дни след тоя мач играе България срещу Хърватия, евро квалификация, ако има по-малко от 30 000 човека на стадиона ще се моля всяка сутрин да ви сполети венерическа болест вас - псевдо патриотите, която да се лекува само с обрязване. Така ще станете горди фенове на каузата.
Кой от двата отбора-България или Хърватска е на нивото на Мадрид?
Човек, отиваме да гледаме ШИБАНИЯ МАДРИД бе,тва се случва веднъж на 100 години,осъзнай се...
Ок да не обсъждаме Мадрид, но ако срещу Хърватска има по-малко публика отколкото беше срещу Валенсия фалшивата маска на патриотизма окончателно ще падне. Защото каквото и да си говорим Манджукич, Модрич и Ракитич са много по-големи звезди от кой да е в отбора на Валенсия (с цялото ми уважение към този велик клуб)
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
MKirchev написа:Tommi написа:MKirchev написа: Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.
Подавай молба за отказване от Левски и слагай зеленото шалче! Това съветвам левскарите като теб.
Имам си шалче и то е синьо, друго не ми трябва. Но това, че ми е син шала, не означава да съм кон с капаци и да не се радвам на подобни БЪЛГАРСКИ успехи.
Това не чакай да го разберат. По-добре кажи, че си платен фен и не спори с някои хора :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
dreben23 написа:Като искате силни, няма да мрънкате, в нормалните страни ги карат по 50 евро. Хем ви ги водят на крака, хем мрънкате. Че е бедна държавата ни е бедна, поради тая причина мнозина и няма да отидат, другата причина е по-обективна- фен на ЦСКА или Левски кому ще го дърви там бре?![]()
![]()
Еми ще гледат на живо Реал и Ливърпул да речем, аре Ливърпул съм ги виждал в София ама за Реал нещо нямам спомени.. и кой знае, може после 30 годинки да не се мярнат в България да речем.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
dreben23 написа:Добре де, идете поне в сетора за гости, като толкова обичате Реал, ся заради вас многобройните фенове на Лудогорец из цялата страна няма да могат да си гледат любимия отбор на живо. Реал са всяка година там, докато на Лудогорец ще е за първи и недай си Боже последен, много сте лоши.. оставете половината стадион поне за фенове на Лудогорец, да видят и те нещо на живо, аман от службогонци и патриоти, а като чуете Реал М и Лквърпул и ви светкат очинките, както ви бях предупредил, че ще се случи като ни навивахте да бъдем патриоти.![]()
![]()
А вие мислите да лишите народа от националната му кауза и после съдите нормалните хора, нещо си противоречите с този патриотизъм. Феновете които си обичат истински Реал М и Ливърпул и ще отидат и на край света заради тях, тях ги разбирам, другите за мен ще са обикновени сеирджии, което не е никакъв патриотизъм.![]()
Аз също щях да се засиля да гледам мача, ако се бяха паднали с Арсенал, но вътрешно си признавам, че не желаех да се случва поради обективни причини. Но щях да сторя всичко възможно да бъда сред артилеристите, ако се наложи щях да си купя билета от Англия. Но не и в другата. Ето това е патриотизмът за нормалните хора, да подкрепяш това, което обичаш, но да го подкрепяш от неговата трибуна, не от съседната. Друга ми е мечтата, знаете я повечето, надявам се, че рано или късно и аз ще си я изживея моята, но когато ми дойде редът.![]()
И какво, ще пляскате Роналдо като вкара гол от домакинската трибуна, ще ви стиска ли?И каква ще е тая подкрепа като ще сте принудени да мълчите цял мач, или ще псувате Гарет Бейл като каруцари, докато на съседната седалка стоят няколко здрави маридисти, а псувай де ако можеш. То затова и стадионите си се делят на сектори, за да може всеки да си намери правилното място и да си псува на воля и без тревога противника.
Докато вие мислите да правите миксове разни по трибуните.
Според мен най-големият проблем за хората с фланелки на Реал и Пуул ще е... ултрас разград. И под ултрас разград разбирай онези хубавци с дебели вратове, които през 2012 налагаха агитката на ЦСКА с желзни прътове. След като във вчерашната декларация се заядохме с олигарха точно по този въпрос мисля, че той ще направи всичко възможно да не се окажем прави, защото той трябва да е най-големият и най-великият. От друга страна цял свят ще се смее на "феновете" на каузътъ ако обрисуваната от Сектор Г картина се случи въпреки усилията на олигарха

Betchualeng Arnaikem написа:MKirchev написа:Tommi написа:MKirchev написа: Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.
Подавай молба за отказване от Левски и слагай зеленото шалче! Това съветвам левскарите като теб.
Имам си шалче и то е синьо, друго не ми трябва. Но това, че ми е син шала, не означава да съм кон с капаци и да не се радвам на подобни БЪЛГАРСКИ успехи.
Това не чакай да го разберат. По-добре кажи, че си платен фен и не спори с някои хора :D
Естествено, че всеки сам избира, дали да се радва или не на успехи на Лудогорец. Не търся сметка и на тези, които утре ще са на стадиона, за да видят големи отбори като Реал и Ливърпул. Колкото и да са велики играчите в тези отбори, не е нормално да твърдиш, че имаш синьо шалче и да си готов да извадиш 50-100 лв. за Реал, а след това да ти свидят 5 лв. за любимия отбор... Просто не го разбирам това поведение! Приказки от сорта на "Батков е виновен", "футболистите са мърди" и т.н. са само оправдания за апатията и безразличието, които са ни обвзели. Истинският фен подкрепя любимия си отбор най-много в трудните моменти. Много са ми смешни тези, които казват, че са фенове на други отбори, но ходели на мачовете на Лудогорец в Европа, защото уж подкрепяли българското... Левски, ЦСКА, Ботев, Локомотив, Берое и т.н не представляват ли и те българското? Сокачев и другият коментатор от мача със Стяуа (забравих му името) и те горди фенове на Славия, но сигурно не знаят къде се намира "Овча Купел"... Адски сбъркана ни е фенската култура!
Последна промяна от RedeviL на 30 авг 2014 14:32, променено общо 1 път.