Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
avg

Re: Лудогорец,Реал Мадрид,Ливърпул и Базел!

Мнениеот avg » 30 авг 2014 00:38

GOLEADOR написа:
Цецо Чука написа:
GOLEADOR написа:Сега е момента да влезнете в историята и да биете и в двата мача (като домакини и гост) актуалния европейски шампион,както го направи ЦСКА.Ако не успеете,може да се пробвате да триумфирате на "Анфийлд",както го направи ЦСКА.

Тя и баба ти предполагам е била невиждана красавица по нейно време,ама шансовете и да я поканят сега за фотосесия за Плейбой са относително ниски...

Абе не ви ли писна бе?Оставете хората да се радват на мира и си глейте ваште отбори,ебати хората сте честно...

Пич,пожелал съм на феновете на Лудогорец нещо което съм изпитал аз.Това лошо ли е?Бях на полуфинала от ЕКТ на ЦСКА срещу Барселона.Триумфа ни на Анфийлд през далечната за теб 2005 проследих по Дарик радио,щото никоя българска телевизия не предаваше мача.Та защо викаш да не пожелая на лудогорци да изживеят това,което ми е донесъл ЦСКА?

Не слагайте ЦСКА в ранга на Лудогорец, ако обичате! Лудогорец за 4 години постигна и пренаписа толкова история, колкото Левски и ЦСКА взети заедно нямат! Вече станахте банални, цска та цска, а първо бийте вафлите Мура и Зимбру Кишишев и тогава ми говорете за ШЛ и за Реал и Лувърпул ;)
:)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 авг 2014 01:03

avg написа:
GOLEADOR написа:
Цецо Чука написа:
GOLEADOR написа:Сега е момента да влезнете в историята и да биете и в двата мача (като домакини и гост) актуалния европейски шампион,както го направи ЦСКА.Ако не успеете,може да се пробвате да триумфирате на "Анфийлд",както го направи ЦСКА.

Тя и баба ти предполагам е била невиждана красавица по нейно време,ама шансовете и да я поканят сега за фотосесия за Плейбой са относително ниски...

Абе не ви ли писна бе?Оставете хората да се радват на мира и си глейте ваште отбори,ебати хората сте честно...

Пич,пожелал съм на феновете на Лудогорец нещо което съм изпитал аз.Това лошо ли е?Бях на полуфинала от ЕКТ на ЦСКА срещу Барселона.Триумфа ни на Анфийлд през далечната за теб 2005 проследих по Дарик радио,щото никоя българска телевизия не предаваше мача.Та защо викаш да не пожелая на лудогорци да изживеят това,което ми е донесъл ЦСКА?

Не слагайте ЦСКА в ранга на Лудогорец, ако обичате! Лудогорец за 4 години постигна и пренаписа толкова история, колкото Левски и ЦСКА взети заедно нямат! Вече станахте банални, цска та цска, а първо бийте вафлите Мура и Зимбру Кишишев и тогава ми говорете за ШЛ и за Реал и Лувърпул ;)

Ей заради такива изказвания ще загубите и малкото останали фенове, които ви подражават. Я да видим какво постигна повече Лудогорец за 4 години. Игра ли няколко пъти полуфинал за ШЛ? - Не!. Победи ли действащия европейски шампион? - Не! Победи ли отбори като Байерн Мюнхен, Ювентус и Ливърпул? - Не! С две думи нищо не е постигнал Лудогорец. Когато подобрите постиженията на Левски и ЦСКА в ЕКТ тогава може да говориш такива работи. Към момента единствено може да подобрите головата разлика на Левски в ШЛ от преди 8 години! Друго не можете да подобрите! Нямате нито отбор нито треньор за това! Самото ви влизане в ШЛ е с голяма доза късмет и една яка клизма. Вместо да го давате по - кротко и реалистично вие летите в облаците. Величаете отбор, който срещу Стяуа имаше толкова ялово нападение, че няма накъде. Да стигнеш до вратата без проблеми и да не можеш да я уцелиш е висша форма на дърварство. Единствено тоя гол в последната минута ви спаси от резила и поредното отпадане! Даже като гледах физиономията на вашия футболист сам се учудваше как така е уцелил топката и тя е влязла. Не исках да си споделям впечатленията от тоя мач за да не ви развалям настроението, но такива мнения както твоето направо ме провокират да го направя.

Потребителски аватар
vasilev14

Мнениеот vasilev14 » 30 авг 2014 01:19

Единствения начин Лудите да вземат нещо от Реал и Пул е Божинов да ги посреща на летището и да ги води директно в Син Сити. :lol: :lol: :lol:
Изображение

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 30 авг 2014 03:51

Или Балотели да прецака колектива в Ливърпул, както успешно го направи в Милан! В него ми е надеждата за точки за Лудогорец от Ливърпул!

При положение, че Реал Мадрид дадоха 100% заявка, че ще подценят Лудогорец, и за тези мачове има надежда. Малка, но надежда!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 30 авг 2014 09:44

snakebite написа:Хора четохте ли помията на "армейците"
http://www.sportal.bg/news.php?news=505 ... mments_box

Вие добре ли сте, бе ?
Ако ще отговаряте на Домусчиев отговаряйте на него. какво намесвате неутралните фенове, някой закара ли ги насила , даде ли им хот-дог !
Аз ако бях на тяхно място - това щеше да е кръвна обида !
айде помията по нас си я знаем,ама това....
!Кретенска декларация !

Ми бедни души са, какво да кажа. Нали им виждаме коментарите. Ад ги е, че няма 4 годиния един млад отбор вече има по-велика футболна история от това, в което те са се клели цял живот, а може би и от поколения. Преди имах някакво уважение към отбора ЦСКА, след като ги виждам какво правят - вече нямам никакво.

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 авг 2014 10:54

matador1 написа:

Вие добре ли сте, бе ?
Ако ще отговаряте на Домусчиев отговаряйте на него. какво намесвате неутралните фенове, някой закара ли ги насила , даде ли им хот-дог !
!Кретенска декларация !

Ми бедни души са, какво да кажа. Нали им виждаме коментарите. Ад ги е, че няма 4 годиния един млад отбор вече има по-велика футболна история от това, в което те са се клели цял живот, а може би и от поколения. Преди имах някакво уважение към отбора ЦСКА, след като ги виждам какво правят - вече нямам никакво.

И как точно загуби уважение към клуба на ЦСКА заради действията на някои от привържениците му? Или истината е, че никога не си го имал, защото вероятно си от синия сектор? Моля ви се, не ставайте нагли с подобни изказвания!
Декларацията е грешна и вредна - не случайно модераторите във форума на ЦСКА в гонг проявиха благоразумие да заключат темата за нея, след като освен обичайният хейт от страна на сините фенове, този път тя получи силна отрицателна реакция на неутралните фенове.. Предизвикана е от от изказванията на Домусчиев, които честно казано дразнят и по-умерените фенове, какъвто се смятам и аз, та какво остава за ултрасите.. Опитите му да вмени на по-неутралните фенове идеята за Лудогорец като национална кауза и заклеймяването на всеки, несъгласен с нея, за мен са неуместни.. Въпреки това симпатизирам на това, което се случва в Разград и ми се ще повече български отбори да тръгнат по този път.. Може би се питате защо точно цесекарите реагират толкова остро на ''проекта Лудогорец''.. Не случайно Домусчиев открито е заявявал, че е от и е бил част от ръководството на ЦСКА.. Може би част от тях виждат опит за ''клониране на ЦСКА'' в един провинциален отбор; за успешен модел, който логично трябваше да се приложи на Армията..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 30 авг 2014 11:17

[offtopic]
CSKA69 написа:
matador1 написа:

Вие добре ли сте, бе ?
!Кретенска декларация !

И как точно загуби уважение към клуба на ЦСКА заради действията на някои от привържениците му? Или истината е, че никога не си го имал, защото вероятно си от синия сектор? Моля ви се, не ставайте нагли с подобни изказвания!
Декларацията е грешна и вредна - не случайно модераторите във форума на ЦСКА в гонг проявиха благоразумие да заключат темата за нея, след като освен обичайният хейт от страна на сините фенове, този път тя получи силна отрицателна реакция на неутралните фенове.. Предизвикана е от от изказванията на Домусчиев, които честно казано дразнят и по-умерените фенове, какъвто се смятам и аз, та какво остава за ултрасите.. Опитите му да вмени на по-неутралните фенове идеята за Лудогорец като национална кауза и заклеймяването на всеки, несъгласен с нея, за мен са неуместни.. Въпреки това симпатизирам на това, което се случва в Разград и ми се ще повече български отбори да тръгнат по този път.. Може би се питате защо точно цесекарите реагират толкова остро на ''проекта Лудогорец''.. Не случайно Домусчиев открито е заявявал, че е от и е бил част от ръководството на ЦСКА.. Може би част от тях виждат опит за ''клониране на ЦСКА'' в един провинциален отбор; за успешен модел, който логично трябваше да се приложи на Армията..

Не, пич, преди дори ходех на Армията (както и на други стадиони). Сега не бих стъпил. С тези цесекарски злоби и неща ми се отщя да ги подкрепям по какъвто и да е начин, а съм си купил и акции... уж за благото на бг футбола. Жалко. Не съм отявлен цесекар, нито левскар, аз съм по-скоро неутрален. + не виждам защо само в София трябва да има футбол на високо ниво.[/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2014 11:47

CSKA 78 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Жена ми не е умно дори да я коментираш. Между другото не би посмял да изкоментираш и мен и нея в лицето и (а и в моето няма да е много умно). Но така де, на 78 години хората изплесват понякога.

Нормално е да съм "отгоре" над някои хора. Природата така е решила.

Не знам колко ти е дала природата, но щом за теб набор 78 = 78 години, значи не те е дарила с много :lol: ! Колкото до това, че си свикнал да си отгоре в отношенията с твоята половинка,(или близките ти хора)това разказва доста неща, но не са за цялата аудитория! ;)

ПП Не съди по аватара! В моя случай,обаче можеш да съдиш по аватара, не случайно съм го сложил! ;)

Кое какво казва не те грее а и не ми пука, коментара относно годинките си беше игра на думи (елементарно да се сети човек), аватара и дали е случаен няма значение в случая с моя коментар (дано го осмислиш). Айде са у лево, като реша да се позабавлявам ще се сетя за теб, обещавам.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2014 11:49

Има лека разлика в обстановката, реалностите между времето, в което ЦСКА отстранява носител на ШЛ и сега. Пропастта между отборите от България и подобни тимове в момента е мнооого по-голяма.

За победа на Анфийлд.. български отбор ще я постигне само при обстоятелствата, при която я постигна и ЦСКА последния път: когато англичаните са сигурни, че крайния резултат няма значение и са постигнали своето. В мачовете със значение български отбор отдавна не може да бие Ливърпул. Това е реалността, останалото са фантазии и самозаблуда на запалянковци.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 авг 2014 11:56

Карамел Му написа:Чета форума от доста време и често срещам упражнение от типа ”С кого играе ЦСКА тази година в Европа .”Тая година вече никъде в ЕТ,но.....За да разберете какво е извършил ЦСКА в евротурнирите ,ще ви пропомня ,че е отстранявал два пъти действащ шампион.Сега си представете ,че Лудогорец играе с Реал на елиминации,т.е. им трябва резултат от сорта 0-0 в София и 1-1 в Мадрид.Ако Лудогорец в двата си мача с действащият ЕКШ постигне нещо подобно ,то аз с ръка на сърцето ще кажа “Да лудите са велик клуб! Вече.” Ако ли не, колко от вас ще напишат:“ЦСКА наистина са извършили подвиг.Два пъти!!!”
П.П Впрочем това упражнение,което предстои го видяхме преди години ,когато сините се натресоха на Барса

Много ми е забавно когато сравнявате мач между който и да е български отбор сега и в миналото срещу отбор, способен да спечели ШЛ към момента на мача. Перфектно знаете колко голяма е разликата между онези времена и сега; колко се е увеличила разликата между двата типа отбори.

С това не омаловажавам успеха на ЦСКА срещу Ливърпул и Нотингам: те са отстранили настоящи европейски шампиони и това винаги си е успех и то какъв, но тогава нещата са били на друго ниво. Особено в българския футбол. По едни или други причини българските отбори са били на ниво, което им е спестявало ролята на ЗАДЪЛЖИТЕЛНА боксова круша. Доста по-малки (като успехи) от ЦСКА отбори от нашата страна са постигали нелоши резултати срещу сериозни противници, ако ще по един път нооо.. ставало е. Просто целия ни футбол е изостанал жестоко докато другите са се развивали.. това е. Точно това е причината да ни подминават и държави, чийто представители десетилетия са били мечтани съперници за нашите отбори.

И не разбирам защо е непрекъснатия стремеж на ЦСКА-рите да сравняват нон-стоп Лудогорец и ЦСКА в ЕКТ, да ни напомнят успехи от преди нам си колко си години и т.н? Безмислено е. За обективните хора така или иначе ЦСКА си е най-успелия в ЕКТ отбор от България (казвам го като левскар), за мнението на необективните какво ви пука?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”