Тотнъм Хотспър - Ливърпул | 31.08.2014, 15:30 ч. (0-3 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HOBAK
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул | 31.08.2014, 15:30 ч.

Мнениеот HOBAK » 30 авг 2014 09:24

Просто нямаме достатъчно креативни футболисти в атака. Стърлинг е такъв, но все още не е напълно завършен футболист и не можем да очакваме чудеса. А Коутиньо играе на приливи и отливи. Също така в центъра ми е интересно Лалана как ще се впише. Джерард може да почне да сяда на пейката от време на време. Сега не ми се нахвърляйте, но все пак е на 34 години и е изгубил поне част от класата си. Алан ми харесва тоя сезон, но дано да се стабилизира още повече, пък може и титулярно място да си изкара, кой знае. Хендо същата работа като Коутиньо - един ден е играч на мача, на другия ден все едно сме с човек по-малко. Защитата просто си плаче за Агер, не знам БР какво мисли да прави, но Агер ще трябва да е титуляр, защото в момента е контузен, доколкото знам. Джонсън е пълно дърво и трябва да го махнем. Мисля,че Манкийо може да играе в ШЛ/купите, а Фланагън да е титулярен бек, защото играе много сърцато и го заслужава.
[center]ЛИВЪРПУЛ и ЛУДОГОРЕЦ[/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 авг 2014 09:41

HOBAK написа:Просто нямаме достатъчно креативни футболисти в атака.

Глупости.Имаме креативни играчи в атака .И Стъридж ,и Стърлинг и Коутиньо .Маркович също е нестандартен футболист,Лалана също ,Балотели също .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 авг 2014 09:56

HOBAK написа:Хендо същата работа като Коутиньо - един ден е играч на мача, на другия ден все едно сме с човек по-малко.

Не е същата работа . Има огромна разлика . Коутиньо е класа а Данчо дървото не е . От Коутиньо може да се очаква да ти реши мач ,да ти изработи голово положение във важен мач а от тоя некадърник не може да се очаква такова нещо.Съжалявам ,че точно той се оказа на добри позиции срещу Сити и ги отигра като първолак . Не може да се разчита на него . Утре пак ще има важен мач ,срещу по силен отбор ..ще излезе сам срещу вратаря и ще пропусне .
Освен това ,не играе спокойно ,като големите халфове .Като го бият и веднага се вижда напрежение у него ,не може трайно да задържи топката ...гледа веднага да се отърве от нея и в 90 % от случаите я подава или грешно или назад .Това го прави ,заради липса на качества ! Ние губим с 3-0 ,той ми я подава назад тоя паляк ?! Срещу по слаб отбор ,горе долу събира смелост и играе нещо .Като поведем ,също му идва смелоста и горе долу играе нещо ,но в останалите случаи е пълен смях .
Отзад същата работа .Кво само ми го хвалите ,че бягал ,че незнам си кво правил .По едно време му се зави свят ,хвана го кръговото движение .Не може една топка да отнеме.
Това не е халф ,който има качества да играе за голям отбор със шампионски амбиции и ще го разбирате в течение на сезона . Така и не мога да го възприема тоя дърводелец за футболист.
Ония ден ,точно той беше проблема .Тотална липса на креативност. С един Лалана на негово място ,нещата ще стоят по корено различен начин .
Стиви Джерард също не е креативен ,ся няма какво да се лъжем .Има един дълъг пас и това е .В средата общо взето я подава на сигурно ,повечето пъти я блъска настрани по фланговете .Но Джерард се води дефанзивен халф и неговата работа е повече да изнася топката от защитата и да разбива атаките на противника .Докато от Хендерсън се очаква да разиграва топката в средата ,по възможност с едно докосване за да не бави атаката ,а той с едно докосване му е трудно ....да я подаде и пак да я поиска тая топка ...да я изнася към нападателите ,да ги извежда на стрелкови позиции ,да се включва и да завършва и той атаките понякога .Ми той още ударчето не може да си оправи бе ?! Стана на 24 години ,още не може удар да отправи ,като хората .Само ми цели гаргите над вратата .Вратата не може да уцели ?! За какво говорим изобщо ?! Елементарни неща не прави ...да погледне къде е вратаря ,да стегне корема ,да наведе леко напред тялото ,да замахне хубаво и винаги ще му се получи удара ...но той не ги прави тия неща .Тялото му остава назад в повечето случаи и за това топката отива в небето. Ей тоя Брендън кво се влюби в тоя дърводелец незнам и в ония дебелия на бека и в човека автогол ???? ..ужас
Иначе ,като цяло съм доволен ,защото разкара почти всички дупки и доведе добри играчи на техно место.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 30 авг 2014 10:24

chakalat написа:
Karsa Orlong написа:Абе вижда си се, че големият ни проблем си е атаката. В смисъл съгласен съм, че губим центъра, но срещу Сити до първия им гол играхме по-добре от тях. Само дето държахме топката и отчитахме дейност, без да създадем и 1 положение, а те като по-опитен и (защо да се лъжем) по - класен отбор се възползваха от първата наша грешка. Ето тук Суарес ясно липсва, в момент, когато не се вижда пролука в противниковата защита той си я създаваше. Тотнъм далеч не са толкова силни, колкото Сити, затова се надявам да се представим по-добре, но те направиха добър старт с 2 победи, докато ние - една измъчена и една неприятна загуба. Точно заради това максимумът за мен е Х или трудна победа с 1 гол.

За проблеми в атака след гостуване на Сити трудно може да се говори.Най-силния домакин,отделно отбор с силна и сработена защита няма как да имаме 100 положения.Миналата година и със Суарес нямахме много положения срещу тях.Срещу отбори като Сити обикновено имаш малко положения в които трябва да си ефективен и да не им оставяш такива на тях.По-лошо седяхме срещу Саутхямптън отколкото срещу Сити и определено бихме с късмет.

Но след мача със Саутхямптън съвсем нормално може да се говори за проблеми в атака.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 авг 2014 10:36

Karsa Orlong написа:
chakalat написа:
Karsa Orlong написа:Абе вижда си се, че големият ни проблем си е атаката. В смисъл съгласен съм, че губим центъра, но срещу Сити до първия им гол играхме по-добре от тях. Само дето държахме топката и отчитахме дейност, без да създадем и 1 положение, а те като по-опитен и (защо да се лъжем) по - класен отбор се възползваха от първата наша грешка. Ето тук Суарес ясно липсва, в момент, когато не се вижда пролука в противниковата защита той си я създаваше. Тотнъм далеч не са толкова силни, колкото Сити, затова се надявам да се представим по-добре, но те направиха добър старт с 2 победи, докато ние - една измъчена и една неприятна загуба. Точно заради това максимумът за мен е Х или трудна победа с 1 гол.

За проблеми в атака след гостуване на Сити трудно може да се говори.Най-силния домакин,отделно отбор с силна и сработена защита няма как да имаме 100 положения.Миналата година и със Суарес нямахме много положения срещу тях.Срещу отбори като Сити обикновено имаш малко положения в които трябва да си ефективен и да не им оставяш такива на тях.По-лошо седяхме срещу Саутхямптън отколкото срещу Сити и определено бихме с късмет.

Но след мача със Саутхямптън съвсем нормално може да се говори за проблеми в атака.

Разбира се ,че най добрия е тотална липса .Но нали имаме вече Балотели ?

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 30 авг 2014 10:37

Началото на сезона е, няма как да няма проблеми. Атаката бих я оценявал, чак след 10-тина мача, като всички играчи се появят на терена, тогава можем да правим всички заключения

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 30 авг 2014 10:45

suareshampion написа:Разбира се ,че най добрия е тотална липса .Но нали имаме вече Балотели ?

Първо, Балотели няма да го замести по същия начин, в това и ти, и аз сме сигурни. Второ, той не е толкова универсален по фронта на атаката и може да играе само забит напред, а това ще пречи на Стъридж. Знам, че повече класа е по-важна от благоденствието на 1 играч, но предпочитах Стъридж да страда за сметка на Фалкао, отколкото на Марио. Накакси по-сигурно е ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 авг 2014 10:57

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:Разбира се ,че най добрия е тотална липса .Но нали имаме вече Балотели ?

Първо, Балотели няма да го замести по същия начин, в това и ти, и аз сме сигурни. Второ, той не е толкова универсален по фронта на атаката и може да играе само забит напред, а това ще пречи на Стъридж. Знам, че повече класа е по-важна от благоденствието на 1 играч, но предпочитах Стъридж да страда за сметка на Фалкао, отколкото на Марио. Накакси по-сигурно е ;)

Първо ,нека да забравим за Суарес и да не го сравняваме с другите !!
Второ ,аз не мисля ,че Стърдиж ще седне на пейката за сметка на Балотели .Стъридж няма да страда ,за мен той е най добрия ни нападател .
Роджърс ще ги пуска заедно .Балотели играеше в Милан с Пацини до него в много от мачовете . Така ,че има си я универсалноста ,не се притеснявай ,Брендън ще ги нареди нещата ..

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 30 авг 2014 10:59

Мисля, че ще ги биете :? Миналия сезон ги разбихте :lol: То кой ли не? :lol:
Но сега с Почетино не са същите, затова няма да е победа с разлика. 1:2.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 30 авг 2014 11:03

Така е, Балотели може да играе и в двойка. Нека им видим 2-3 мача и ще ги обсъждаме пак. Аз съм оптимист.

Върни се в “Ливърпул”