Левски (София) - Черно море (Варна) | 1-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Черно море

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

kileto
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) | 29.08.2014 - 20:00ч.

Мнениеот kileto » 29 авг 2014 22:31

Как може Левски така да се излага не знам.Утре отивам на работа и колегите ме почват с бъ...те.Не знам нямам думи.Гонзо е пълен тъпанар Баткофф преди него, Баждеков май заложи някакви парички на Левски за шампион и за малко не се.....С две думи е..си ръководството е..си отбора.Боли ме :|

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 авг 2014 22:32

Хах, пропуснал е да спомене как са били бутани гнусните комунистически отрочета :lol: Тоя ми прилича малко на Жеков :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 авг 2014 22:32

tevez написа:
bilyaletdinov написа:
delqnski47 написа:Нямам търпение включването на оная откачения Shooterman. :lol: :lol: :lol: Мн ме радва тоя :lol:

Сакън :lol: :lol: :lol:

ShooterMan написа:Липсата на идеи в средата на терена при нас е убийствена. С дърводелци като Стенио и Паланков сме обречени да не владеем топката и само да рушим, ние нямаме човек, който да поеме, да успокои, да даде пас....Но това НЯМА никакво значение! Съдията Стоянов-Сватбата извърши ПОРЕДНОТО ПОДУЕНСКО ПРЕСТЪЛЕНИЕ СПРЯМО ФУТБОЛА! Отново аванта в полза на най-жалкия отбор в България! ОТНОВО ИЗМИСЛЕНА ДУЗПА, ОТНОВО ПОДАРЕНА ПОБЕДА....докога бе жалкари, не се ли видяхте в Ловеч какви сте смешници? АБСОЛЮТНО НИКАКВА ДУЗПА!!! Живко го дръпна ПРЕДИ ПОЛЕТО ПОНЕ 2 МЕТРА И ГО ПУСНА ПРЕДИ ПОЛЕТО!!! Разбира се, този КЛОУН Педро се строполи вътре, достатъчно Сватбата да посочи точката и да облече синята си фанелка подарена от Бай Ганьо. Но Подуянци, няма смисъл да се натягате, безумно жалки сте, добре, нека сте 6-ти, в 6-цата ще ви пребиват от бой всеки мач като в Ловеч....СМЕШНИЦИ, ДУЗПАДЖИИ, СЪДИИ...винаги едно и също

Нее може и по добре.Макар че има хляб и в тва мнение,ама е използвал много клишета. :lol:
Все пак главните букви и удивителни са си винаги хит и компенсират. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Re: Кога ще потърсят отговорност от съдия?

Мнениеот ss1914 » 29 авг 2014 22:32

Утре съм организирал протест пред бфс, ако искаш ела.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 29 авг 2014 22:33

KIL написа:
Tommi написа:
KIL написа:"Честита" "победа"!!! Сладко ли ви е??? :mrgreen:

На нас - да, ама на вас май не ви е сладко. :mrgreen: Най-гадно е да да ви изпердашат в последната секунда. :mrgreen:

Е,все тъй да ви е "сладко"! Така и до някои евро-азиатски "победи" може да стигнете! И наистина научи Правилника къде се свири нарушението. Но ти си Голяма Лопата (фурнаджийска),няма да си признаеш,а и само няколко поста назад друго коментираше.Още 100 години така "прекрасно" да играете! :mrgreen:

Задържане се свири на мястото, където приключва нарушението, ако играчите са навлезли в наказателното поле. Това и Павлета го каза, като коментираха Световното, ама ти явно си я гледал в "очите" тогава.
За тази дузпа, дали има задържане, или не, няма да коментирам, понеже аз лично не мога да преценя.
Последна промяна от gzagorov на 29 авг 2014 22:38, променено общо 1 път.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 29 авг 2014 22:34

Впрочем Сърмата още при предишния си престой в Левски си личеше ,че е скаран с футбола.Мислех,че по-зле от тогава няма да бъде,ама явно съм се излъгал,да не говорим,че и е станал по-черен :lol: Въобще Ботев ни напълниха паплач,само Минев става,останалите са хвани единия,удари другия.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 29 авг 2014 22:34

Ебати кво нещо предизвиква 1 победа у някои хора, подвластни на еМОЦИиите от сряда. Успокойте се, не е добре това нещо за здравето.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 29 авг 2014 22:34

batmanlevski написа:Левски уж много слаби пък на 1 точка от онези дето уговарят мачове и на 3 от ЦСКА ,представям си ако сме по-силни

Единственото хубаво нещо са 3те точки това,че сме имали владение повече от един отбор дошъл да играе за Х и каквото стане отпред не е похвално,безидейни сме и малко по свестни отбори ни разкатават майката(Литекс).
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 авг 2014 22:34

0007 написа:Впрочем Сърмата още при предишния си престой в Левски си личеше ,че е скаран с футбола.Мислех,че по-зле от тогава няма да бъде,ама явно съм се излъгал,да не говорим,че и е станал по-черен :lol: Въобще Ботев ни напълниха паплач,само Минев става,останалите са хвани единия,удари другия.

Виж, че Ботев като ги разкараха тия некадърници и сега какви резултати имат. Най-вече прилична игра.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2014 22:39

onegavon написа:Браво на съдията! Много бях притеснен ,че ще загубите двете точки.Направо не можех да си представя пролетта без дербито с вас.На вас разчитаме много в похода си към титлата.

Каква е гаранцията,че Цска ще е в първата шестица?

Върни се в “Левски”