слаби сме адски слаби,но това не пречи на адреналинките в розово да плачат във форума ни.
Едно голямо Браво за Делянски за мненията му тая вечер.
Левски (София) - Черно море (Варна) | 1-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Черно море (Варна) | 29.08.2014 - 20:00ч.
Трябва да се отбележи, че вратар на Левски, за пръв път през този сезон спаси опасен удар! Най-накрая не всеки удар във вратата е гол! Честито 

Божи види ли камери,се развихря.Не бях гледал такова интервю 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Трябва да забранят на Божи интервютата...
E, добре си говори. Имало доста по-сериозно рейпване на словото ни

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
tevez написа:Божинов с най-дългото интервю евър![]()
Не се чудете що не тича напоследък - залегнал е над четенето на книги

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Живко Атанасов си призна че е напраяил фаул
-
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Rivaldo10 написа:Трябва да забранят на Божи интервютата...
E, добре си говори. Имало доста по-сериозно рейпване на словото ниМомчето поема отговорност
Чудя се дали някога ще успее да завърши изречението, което е започнал... И аз така се изразявам понякога, да бях станал футболист, деа...
Кировец написа:zlatan написа:слаби сме адски слаби,но това не пречи на адреналинките в розово да плачат във форума ни.
Едно голямо Браво за Делянски за мненията му тая вечер.
Кой плаче бе, льольо? Бива наглост и безочие. Срам нямате бе, абонати!
Нямаме бе, чувствай се свободен да не пишеш във форума на безочливи хора.
Майко ква мъка. Тия некадърници трябва да им се забрани да играят футбол със закон. Миналата година по-добри мачове правехме. Главата ме боли, все едно са я стискали с менгеме.
Николет пак показа, че е смешно позьорче, ама това всички го знаем и няма как да ни изненада с тъпотата си. Добре, че поне вкара, въпреки че 2 точки в повече не си струват пред идеята да гледам насраната му физиономия, ако беше пропуснал.
Николет пак показа, че е смешно позьорче, ама това всички го знаем и няма как да ни изненада с тъпотата си. Добре, че поне вкара, въпреки че 2 точки в повече не си струват пред идеята да гледам насраната му физиономия, ако беше пропуснал.

mtaraduda написа:russia написа:Tommi написа:Много мъдри думи на Божинов!
Той така е известен из Европа - Божи Мъдреца!
Къде е известен?![]()
Как къде?

Мъдростта го споходи в Спортинг, а след това го бетонира в Левски. Мъдър "футболист" при "мъдър" президент!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.