Не остана човек на земята, който да не ги поздрави. Нещо като гангнам стайл се получи, милиони гледания!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bastuna2003 написа:Дузпата е 100%-ва! Нарушението продължава и в наказателното. На мен друго ми е странно.
Димо Атанасов губи топката пред наказателното на Левски и не прави тактически фаул 30 сек преди края. Следва пас към центъра, където друг футболист на Черно Море не извършва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО нарушение, а оставя топката да бъде подадена напред. Това се учи още в първите групи, дори Данчо-Тъча щеше да знае какво да направи.
Странно![]()
П.С. Късмет, че е скромен Божи![]()
![]()
Brannik82 написа:Долно уйно написа:delqnski47 написа:Кировец написа:0007 написа:Педро добре,че не я подаде на Гаджев,който беше 2 метра засада,ами се замота и този ръб от Черно Море го задържа
Кой го е задържал бе, ти сляп ли си? Извън наказателното поле защитника положи ръка на рамото му, а оня като влезна вътре се строполи. Съдията това и чакаше. Знае си урока.
Междудругото тук не си прав.Колкото и да е парадоксално,фалът е там,където е паднал.
При задържане фала се отсъжда там от където е започнал, а не където завършва, вземете ги научете тези елементарни правила в тази простичка игра.
Долно уйно, гледа се къде завършва нарушението, пич. Не си прав - чиста дузпа.
russia написа:mtaraduda написа:Пичове, ХЕРО започва веднага работа почти сигурно.
Разбира се, такава победа вдъхновява!
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
mtaraduda написа:bastuna2003 написа:Дузпата е 100%-ва! Нарушението продължава и в наказателното. На мен друго ми е странно.
Димо Атанасов губи топката пред наказателното на Левски и не прави тактически фаул 30 сек преди края. Следва пас към центъра, където друг футболист на Черно Море не извършва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО нарушение, а оставя топката да бъде подадена напред. Това се учи още в първите групи, дори Данчо-Тъча щеше да знае какво да направи.
Странно![]()
П.С. Късмет, че е скромен Божи![]()
![]()
Така е, пореден уговорен мач се решава в 95 минута. Какви царе на уговорките, какво нещо![]()
![]()
Tommi написа:Много мъдри думи на Божинов!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта