Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 21:41

Кашчей написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:
Тогава ще трябва да си промените стила на нападение, и да спрете с тези идиотски центрирания когато трябва, и когато не трябва. За движение без топка ще е еретично да го напиша май :roll:

Стилът на игра, схемата, тактиката се определят според играчите. Ако Меси иска да дойде за без пари и на 1000 лв. заплата няма да го върнем, защото не отговаря на стила ни. :lol:
Между другото, поради тази причина съм против идеите на ръководството да се налага един и същ стил във всички юношески формации. Децата не са еднакви тухлички, които да пасват в някаква стена. Трябва да се оценяват различните им способности и да се развиват индивидуалните им качества.

То и играчите се подбират според вижданията на треньора, ама....
Доста години, за да бъде привлечен играч от нашето първенство, беше достатъчно да е вкарал гол на вас или на ЦСКА-това показваше на ръководството, че става за "Левски". Схеми, стил-това са второстепенни неща.
Да не говоря за това, че в Левски играчите определено регресират, вместо да прогресират. Ако има единици прогресирали, то са десетки регресирали и с всяка година става все по-лошо.

Дали регресират, или просто толкова си могат, когато играят под по-голямо напрежение, не е много ясно. Говоря за играчите от нашето първенство, иначе от чужбина по принцип си идват играчи със спорни умения.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 21:44

TodorT написа:Томи, аз в момента не виня нападателите ни. Те не получават топки, за да видим колко могат. В последното дерби с ЦСКА Божинов игра 56 минути и за тези 56 минути беше играл с топката 2 пъти! Какво да коментираме повече. Ние сте да играем нападатели ще сме по-ефективни. Най-малкото ще играем с повече желание, ще тичаме повечко и ще търсим топката. В момента Фалкао да играе в ЛЕВСКИ положението няма да е различно. Топката просто не стига до деветката. Минаваме центъра, подават на Педро, той прави гениалния си финт и стреля. В другия случай подават на Гаджев и той стреля от 30 метра, защото има 5 вкарани гола от такава дистанция и това е ....

Донякъде си прав, ама нашите нападатели не могат да отиграят правилно дори и малкото ситуации, които имат. Това ми прави впечатление от началото на сезона, особено при Божинов.

Хм, тая дузпа дойде като по поръчка, за да ме опровергае. :mrgreen:
Последна промяна от Tommi на 29 авг 2014 21:55, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2014 21:53

Tommi написа:
TodorT написа:Томи, аз в момента не виня нападателите ни. Те не получават топки, за да видим колко могат. В последното дерби с ЦСКА Божинов игра 56 минути и за тези 56 минути беше играл с топката 2 пъти! Какво да коментираме повече. Ние сте да играем нападатели ще сме по-ефективни. Най-малкото ще играем с повече желание, ще тичаме повечко и ще търсим топката. В момента Фалкао да играе в ЛЕВСКИ положението няма да е различно. Топката просто не стига до деветката. Минаваме центъра, подават на Педро, той прави гениалния си финт и стреля. В другия случай подават на Гаджев и той стреля от 30 метра, защото има 5 вкарани гола от такава дистанция и това е ....

Донякъде си прав, ама нашите нападатели не могат да отиграят правилно дори и малкото ситуации, които имат. Това ми прави впечатление от началото на сезона, особено при Божинов.

Тодор пропуска и уникалните центрирания, които се правят обикновено по инерция, без да се гледа ситуацията в наказателното поле и около него, но това не е само ваша слабост. Такива, като това, с което вкарахте втория гол на Ботев се броят на пръсти. И в Ловеч имаше в края едно подобно, но на близката греда, но не се получи ударът с глава. В повечето случаи футболистът с топка в краката не вижда нищо, освен нея (особено по крилата).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 авг 2014 22:02

Едно на мъка... Честита изстрадана победа. Напоследък стана модерно да се вкарват голове в последната минута.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 22:07

Laetitia написа:Едно на мъка... Честита изстрадана победа. Напоследък стана модерно да се вкарват голове в последната минута.

За да убиеш противника и да няма време за реакция. ;)

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 авг 2014 22:09

Tommi написа:За да убиеш противника и да няма време за реакция. ;)

Или щото 90 минути преди това си блял и пропускал... :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 22:09

Laetitia написа:
Tommi написа:За да убиеш противника и да няма време за реакция. ;)

Или щото 90 минути преди това си блял и пропускал... :lol:

Не. ;)

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 авг 2014 22:12

Не, ама да. Ако я нямаше тая дузпа, пак щеше да е поредният ялов мач за нас.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 22:17

Laetitia написа:Не, ама да. Ако я нямаше тая дузпа, пак щеше да е поредният ялов мач за нас.

Да, ама не. :) От къде знаеш, че нямаше да вкарат от игрова ситуация, ако я нямаше тази дузпа? ;) Тактиката е такава, няма значение с дузпа или без.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 29 авг 2014 22:19

Tommi написа:
Laetitia написа:Не, ама да. Ако я нямаше тая дузпа, пак щеше да е поредният ялов мач за нас.

Да, ама не. :) От къде знаеш, че нямаше да вкарат от игрова ситуация, ако я нямаше тази дузпа? ;) Тактиката е такава, няма значение с дузпа или без.

Аз лично не разбрах вица, сигурно трябваше да е смешен...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”