Левски (София) - Черно море (Варна) | 1-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Черно море

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) | 29.08.2014 - 20:00ч.

Мнениеот terata » 29 авг 2014 18:41

Blue Mind написа:
terata написа:
Blue Mind написа:А и забравих да кажа,всички плюете по Гонзо,който със сигурност има трески за дялане,но не разбирате ли,че футболистите са ни слаби.Вратар нямаме,защита нямаме в халфовата линия само Гаджев отговаря на стандарта на Левски,Педро аматьор,нападението няма да го коментирам.А уж щяхме да градим отбор за бъдещето,какво бъдеще със Сърмов,който със зор го изгонихме в Касънпаша когато беше в разцвета на кариерата си... къдеса Цоневи,къде е Мисяк...пълна трагедия сме.Ако имаше нещо хубаво щях да го кажа,даже много ми се иска да имаше какво хубаво да кажа,който може да го каже нека го посочи,затова не ми казвайте,че плюя по отбора това е чистата реалност,от върха стигнахме до дъното и с всяка следваща година копаем в него.

Ами тия "футболисти" кой ги домъкна на Герена? Аз, ти, "плюещите по Гонзо" или самия той?

Както казах има трески за дялане,но според мен нямотията и неволята ги е домъкнала в Левски,а и нали не мислиш ,че Бедоя и Анисе Гонзо ги е домъкнал?

Немотията и неволята... ми той Гонзо с пари и без пари, пак не може да доведе нормални играчи в Левски, така че едва ли само немотията и неволята са в основата на неговата некадърност. Свободни агенти на пазара, бяха играчи като Диего, Момчил Цветанов, Луму, Бергонси и т.н. а се взеха "звезди" като Кунчев, Педро (че и пари са давани за него), Сърмов, Минев, Балтанов и т.н. така че не е само до липсата на пари, а и до акъл. Гонзо си привлича негови дружки, без значение стават ли за нещо или не. А Бедоя и Аниете сигурно са искани от Мурсия, нямам представа, но от една камара футболисти преминали в Левски това лято точно тях ли реши да ми дадеш за пример? Пробвай със Сърмов, Кунчев, Домо, Педро, Балтанов и т.н. Спомни при предишния му престой, кои футболисти искаше да вземе в Левски - Камбуров, Борнусузов и Бандаловски. Да благодарим и на тримата, че му отказаха та се взеха "резервните" варианти Дембеле, Сержиньо Грийн и Мюлдер.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 авг 2014 18:58

Честно казано на мен единият испанец ми харесва доста, говоря за Анйете. Дано го оставят, доста борбен и прилично умен играч, на който първото след като получи топката, не му е да я изрита смело напред! Относно Бедоя съм по-скептичен, но там играят и "гениалните" треньорски ходове, да бъде пускан по крилото. Силата му като че е в завършващия пас, колкото и друго да не може. И на Дарко това му беше, иначе по цял мач го нямаше никакъв. И този ако успее да е така, с две ръце съм да остане. Много се надявам като дойде Херо, най-накрая да започне да пуска играчите по позиции, че това не се трае......
За днеска, очаквам победа, ако разбира се играчите не се насерат както през първото полувреме в Ловеч. Иначе на фона на другите в А група, не са по-зле от водещите отбори, но са страшни женчовци. Дано се намери някой да им сипе по едно малко преди мач, барем се отпуснат.

way
Контакти:

Мнениеот way » 29 авг 2014 19:02

Ако Велев пак играе а не Прохазка ....

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 авг 2014 19:10

terata написа:
Blue Mind написа:
terata написа:
Blue Mind написа:А и забравих да кажа,всички плюете по Гонзо,който със сигурност има трески за дялане,но не разбирате ли,че футболистите са ни слаби.Вратар нямаме,защита нямаме в халфовата линия само Гаджев отговаря на стандарта на Левски,Педро аматьор,нападението няма да го коментирам.А уж щяхме да градим отбор за бъдещето,какво бъдеще със Сърмов,който със зор го изгонихме в Касънпаша когато беше в разцвета на кариерата си... къдеса Цоневи,къде е Мисяк...пълна трагедия сме.Ако имаше нещо хубаво щях да го кажа,даже много ми се иска да имаше какво хубаво да кажа,който може да го каже нека го посочи,затова не ми казвайте,че плюя по отбора това е чистата реалност,от върха стигнахме до дъното и с всяка следваща година копаем в него.

Ами тия "футболисти" кой ги домъкна на Герена? Аз, ти, "плюещите по Гонзо" или самия той?

Както казах има трески за дялане,но според мен нямотията и неволята ги е домъкнала в Левски,а и нали не мислиш ,че Бедоя и Анисе Гонзо ги е домъкнал?

Немотията и неволята... ми той Гонзо с пари и без пари, пак не може да доведе нормални играчи в Левски, така че едва ли само немотията и неволята са в основата на неговата некадърност. Свободни агенти на пазара, бяха играчи като Диего, Момчил Цветанов, Луму, Бергонси и т.н. а се взеха "звезди" като Кунчев, Педро (че и пари са давани за него), Сърмов, Минев, Балтанов и т.н. така че не е само до липсата на пари, а и до акъл. Гонзо си привлича негови дружки, без значение стават ли за нещо или не. А Бедоя и Аниете сигурно са искани от Мурсия, нямам представа, но от една камара футболисти преминали в Левски това лято точно тях ли реши да ми дадеш за пример? Пробвай със Сърмов, Кунчев, Домо, Педро, Балтанов и т.н. Спомни при предишния му престой, кои футболисти искаше да вземе в Левски - Камбуров, Борнусузов и Бандаловски. Да благодарим и на тримата, че му отказаха та се взеха "резервните" варианти Дембеле, Сержиньо Грийн и Мюлдер.

Само дето Гонзо искаше Диего и Бергонси но не можа да им предложи заплатите които те искаха (а Славия и розовите да) смятай какви пари има в клубът за играчи! Същото се случи и с Гулдан! За Луму да не говорим, той сигурно взима едно 12 бона в евро заплата което двойно на това при нас! А Цветанов е откровен некадърник, вечна надежда на 24! За без пари толкова, единствената грешка на Гонзо е, че при тази ситуация той не налага юношите а налага другите некадърници които имаме като Божи, Сърмата и тем подобни нефелници!

А за парите в тоя клуб май някои хора не живеят в реалността! Заплати не са плащани от юни и те са тези от май! Дължат се по 2 заплати на всички в клубът, дължат се пари на доста други фирми изпълнители, за охрана не е плащано, за печат и т.н. Както каза Васко Колев от тръста клубът е пред фалит и ще е цяло чудо ако Тара успее да устиска до зимата като собственик. Понеже хем няма пари, хем го притискат от всякъде за клубът, хем няма и от къде вече дойде помощ този път! И дано поне този път му дойде акъла и даде клубът на нас феновете а не на тези които го мачкат толкова силно! Понеже на тях не им пука за Левски, а само и единствено търсят политически облаги от това да притежават този клуб, заради милионите му фенове!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 авг 2014 19:17

Blue Mind написа:... Както казах има трески за дялане,но според мен нямотията и неволята ги е домъкнала в Левски,а и нали не мислиш ,че Бедоя и Анисе Гонзо ги е домъкнал?

Трябва ли да вярвам, че Бедоя и Аниете (вероятно него имаш предвид) са привлечени в "Левски" без знанието и одобрението на Георги Иванов? Не бих се изненадал, ако бившият треньор Мурсия изобщо не е знаел за тях преди да бъдат привлечени в "Левски".
Трябва ли да вярвам, че по настояване на Мурсия в "Левски" бяха привлечени Кунчев, Минев, Сърмов, Домовчийски...? Може би ги е забелязал на детски турнири и оттогава следи бурното им развитие?
Трябва ли да вярвам, че Георги Иванов освободи "Левски" от тоталитариста Мурсия, който беше обсебил цялата власт в клуба?
Трябва ли да вярвам, че директорът-треньор Георги Иванов води "Левски" към светлото бъдеще, след като състоянието на клуба през сезоните, в които той е бил на ръководна длъжност състоянието на клуба е трагично и вместо да се влошава става безнадеждно?
С кои свои действия и резултати Георги Иванов ще опровергае отрицателните оценки за работата си?
Защо наричаш критиката към един неуспяващ в професията си човек "плюене"? Нима е неоснователна?
Да, Георги Иванов има трески за дялане. Толкова много, че заслужава определението некадърник.
Извинявам се за недобрия тон! Ще бъда щастлив, ако бъда опроверган.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2014 19:24

1x. Райков открива, следва гол на Прохазка. Нещо такова. Мърльото божи86 пак ще се пази и ще прави комични изпълнения, Сърмелиньо ще ни лази по нервичките с неадекватни оттигравания, Стойчев и оня джихадист отново ще мислят, че играят някакъв друг мач и те така...

след като състоянието на клуба през сезоните, в които той е бил на ръководна длъжност състоянието на клуба е трагично и вместо да се влошава става безнадеждно?

Що ли си мисля, че той пропусна част от последните години... :?

Между другото диема ще дава ли на сайта си мача?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 авг 2014 19:33

1 Кристиян Наумовски
14 Веселин Минев
3 Аймен Белаид
5 Борислав Стойчев
71 Пламен Крумов
8 Георги Сърмов
7 Роман Прохазка
45 Владимир Гаджев
11 Луис Педро
20 Антонио Аниете
17 Валери Домовчийски

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 29 авг 2014 19:38

ами излизаме с най-доброто,но този Крумов хич не ми допада,много е бавен и постоянно го пробиват ,а и центрирането му хич го няма
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 19:50

Еййй, то имало мач бе. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 авг 2014 19:53

Божеее, това Илиан Енев ли е по Диема?
Тъкмо мислех, че повече няма да го чуя...

Върни се в “Левски”