Blue Mind написа:terata написа:Blue Mind написа:А и забравих да кажа,всички плюете по Гонзо,който със сигурност има трески за дялане,но не разбирате ли,че футболистите са ни слаби.Вратар нямаме,защита нямаме в халфовата линия само Гаджев отговаря на стандарта на Левски,Педро аматьор,нападението няма да го коментирам.А уж щяхме да градим отбор за бъдещето,какво бъдеще със Сърмов,който със зор го изгонихме в Касънпаша когато беше в разцвета на кариерата си... къдеса Цоневи,къде е Мисяк...пълна трагедия сме.Ако имаше нещо хубаво щях да го кажа,даже много ми се иска да имаше какво хубаво да кажа,който може да го каже нека го посочи,затова не ми казвайте,че плюя по отбора това е чистата реалност,от върха стигнахме до дъното и с всяка следваща година копаем в него.
Ами тия "футболисти" кой ги домъкна на Герена? Аз, ти, "плюещите по Гонзо" или самия той?
Както казах има трески за дялане,но според мен нямотията и неволята ги е домъкнала в Левски,а и нали не мислиш ,че Бедоя и Анисе Гонзо ги е домъкнал?
Немотията и неволята... ми той Гонзо с пари и без пари, пак не може да доведе нормални играчи в Левски, така че едва ли само немотията и неволята са в основата на неговата некадърност. Свободни агенти на пазара, бяха играчи като Диего, Момчил Цветанов, Луму, Бергонси и т.н. а се взеха "звезди" като Кунчев, Педро (че и пари са давани за него), Сърмов, Минев, Балтанов и т.н. така че не е само до липсата на пари, а и до акъл. Гонзо си привлича негови дружки, без значение стават ли за нещо или не. А Бедоя и Аниете сигурно са искани от Мурсия, нямам представа, но от една камара футболисти преминали в Левски това лято точно тях ли реши да ми дадеш за пример? Пробвай със Сърмов, Кунчев, Домо, Педро, Балтанов и т.н. Спомни при предишния му престой, кои футболисти искаше да вземе в Левски - Камбуров, Борнусузов и Бандаловски. Да благодарим и на тримата, че му отказаха та се взеха "резервните" варианти Дембеле, Сержиньо Грийн и Мюлдер.