Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Jr Moraes
Контакти:

Re: Цени на билетите за Лудогорец - Реал Мадрид

Мнениеот Jr Moraes » 29 авг 2014 18:51

Разберете ,че билетите за А повече от 60 няма да са,за В не вярвам да е повече от 40 ,а за Б и Г очаквам към 30.Няма как просто да са повече,вие представяте ли си човек който заедно с жена си изкарват ОБЩО 1000-1200 лв на месец да даде 80лв за билет за него + по още толкова за децата му 1 или 2 ,та в най-добрия случай той би дал 240 лв за 3 билета ,как ще стане това като това му е 40 % от заплатата,за тия пари може да облече,обуе децата си,да им купи нужните учебници и тетрадки,нима пък тия деца не се хранят,простата сметка показва ,че ако даде 240 лв за билети и има поне към 100-150 лв данъци ,то заплатата му свършва ,а нали като заведе децата на мача ,ще им се дояде и допие нещо,нима мислите ,че те могат да издържат 4-5 часа без вода и храна.Аз лично съм се навил (като фен на Цска) да ходя на мачовете с Пуул и Мадрид(но не за да викам за Лудогорието,а просто за емоцията да видиш тези 2 отбора на живо),за Базел още не съм сигурен,но се разбрахме с компанията че за В сектор (защото сме и цесекари и левскари) повече от 50 лв за билети просто няма как да дадеме било то и за да гледаме Реал и Ливърпул.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 29 авг 2014 19:00

Даже мисля, че Б и Г ще са по 25лв.
В - 35-40лв.
А - 50-60лв.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 29 авг 2014 19:01

Ако ще и 300лв. да са билетите стадиона пак ще се напълни. Веднъж идва Реал в България все пак.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 29 авг 2014 19:11

Себастиан Фетел написа:Ако ще и 300лв. да са билетите стадиона пак ще се напълни. Веднъж идва Реал в България все пак.

Точно и ясно !

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 29 авг 2014 19:16

Себастиан Фетел написа:Ако ще и 300лв. да са билетите стадиона пак ще се напълни. Веднъж идва Реал в България все пак.

Абсолютно!

Не разбирам тука кво се правят някви тънки сметки да се пускат билети по дватрийсе кинта се едно ше играят с Фрайбург,Еспаньол или Уест Хям..

Тва е шанс once in a lifetime за някои хора-да видят Пуул и Мадрид на живо, е го е, на мене ми е баш през железото за Лудогорец, обаче твърдо съм на стадиона и за двата мача....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 29 авг 2014 19:30

По колко лева са билетите на концертите на световните звезди в България?! Колко бяха билетите за Big 4, Rammstein, Metallica, Sofia Rocks?
Реал М и Ливърпул(макар да не харесвам пуул) са еквивалент точно на големите в музиката.
А официалните цени ще разберем другата седмица.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 29 авг 2014 19:36

Точно 9 дни след тоя мач играе България срещу Хърватия, евро квалификация, ако има по-малко от 30 000 човека на стадиона ще се моля всяка сутрин да ви сполети венерическа болест вас - псевдо патриотите, която да се лекува само с обрязване. Така ще станете горди фенове на каузата.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 29 авг 2014 19:48

Червени_шампиони написа:Точно 9 дни след тоя мач играе България срещу Хърватия, евро квалификация, ако има по-малко от 30 000 човека на стадиона ще се моля всяка сутрин да ви сполети венерическа болест вас - псевдо патриотите, която да се лекува само с обрязване. Така ще станете горди фенове на каузата.

Хърватска да де не са настоящ европейски или световен шампион?! Всеки сам си решава дали да отиде или не на даден мач.

Ти кой беше?!

п.п. Защо от четирибуквието най-много вие яд за Лудогорец?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 29 авг 2014 19:52

trokadero_ написа:

Точно и ясно !

Мисля че следващите 2-3 год Лудогорец ще си влиза във групите.Така че може и по често да идват такива отбори .Справка Базел.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 29 авг 2014 19:59

MKirchev написа:
Tommi написа:
MKirchev написа: Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.

Подавай молба за отказване от Левски и слагай зеленото шалче! Това съветвам левскарите като теб. ;)

Имам си шалче и то е синьо, друго не ми трябва. Но това, че ми е син шала, не означава да съм кон с капаци и да не се радвам на подобни БЪЛГАРСКИ успехи.

Респект към думите ти!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Върни се в “Лудогорец”