Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Цени на билетите за Лудогорец - Реал Мадрид
Източникът ви е "лайвспорт"......В сериозните сайтове (Гонг, Спортал) пише , че цените още не са ясни. Това са глупости.
Искам да заведа съпругата и детето на мача със Реал.Но ако се потвърдят цените от 80лв няма да мога да отделя 240лв.....лично на мен ми идват множко.
-
- Контакти:
iliev72 написа:MKirchev написа:Верно само болни мозъци събрани тук и само се чудят от колко дола дренки да докарат и да плюят по Лудогорец и Домусчиев. Разберете едно, представлявате една нищожно малка част от обществото и каквото и помия и да бълвате, истинските фенове на футбола оценят и се радват на Лудогорец. Стига с тази завист бре, не ви останаха жлъчки вече! Никой не го интересува, че няма да дадеш 50лв за билет, никому не си и нужен с такава нагласа да идваш на стадиона. Това си е празник за всички българи, без значение на кой отбор симпатизират. Това с казана и българите, че нямат нужда от пазач...просто почти във всяко едно мнение, което чета последните няколко дни, личи колко е вярно това. Аз съм от Левски и гледах мача със Стяуа с няколко приятели от ЦСКА. Нямаше никакво значение това, след края на мача скачахме, дивяхме и пяхме като едно, просто се кефихме максимално, препоръчвам го и на вас, нихилисти, които само плюете, ще си съкратите животеца с толкова жлъч! Аз лично съм благодарен на Лудогорец, че вече втора година ми носят толкова положителни емоции с европейските си мачове и точно за това ще су купя билети и за трите домакинства, независимо от цената! Амин.
Питай варненци да видиш колко семейства без препитание е оставил Домуса за да могат да скачат такива като теб !
Колко семейства?По-малко са отколкото остави Премиера на Банки левскаря Бойко Борисов
Черно море-първият шампион по футбол в България
- trokadero_
- Контакти:
Има информация в Гонга , че цените на БИЛЕТИТЕ ще се обявят другата седмица ! Това не е вярно
- Captain Stottlemeyer
iliev72 написа:Captain Stottlemeyer написа:Интересно ми е, дали ще бъде спазено следното обещание, дадено преди няколко дни:
"...Той (Ангел Петричев) потвърди, че независимо от мачовете, които Лудогорец изиграе до Нова година децата от футболните школи ще имат запазено място на стадиона. Подобна инициатива стартира миналата година, когато Лудогорец предоставяше билети на юношите от различните клубове, които искаха да гледат мачовете на шампионите. „Нашата основна цел повече деца и любители на футбола да гледат мачове на високо ниво. Тези деца, които тренират и са завладени от магията на футбола, ще имат шанс да гледат футбол на високо ниво. Тази инициатива остава независимо дали ще влезем в групите на Шампионската лига“, заяви Петричев."
http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... eem-294092
Капитане има една българска поговорка - казана дума , хвърлен камък
Случайно малчуганите миналата пролет да бяха на мачовете от ЛЕ - не !
И доколкото имам спомен даже имаше оплакване от школа от провинцията(не помня града) , че им е било отказано !
Има и друга (пак българска) поговорка: Дума дупка не прави.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
blueboss написа:hristo1306 написа:Цените са реални, но за Шопите ! Като "грандчетата" не могат да си докарат ЕШ в София да се бръкнат в джоба подобаващо ! Пък и ЕНИЧАРИТЕ подкрепящи "Лацио" и "Стяуа" си заслужават цените на билетите ! За ХОРАТА подкрепящи искрено отбора - народни цени /за провинцията/. Те ще напълнят стадиона !!!
И как "провинцията" ще напълни стадиона бе селски? Ще дойдат с каруците ли? Ти си трагично смешен, ама си стой в "провинцията" че при нас "шопите" вече няма място за "граждани" като вас.... Глей мача на шише парцуца и кисело зеле, плющи чесън против караконджули и плюй на булята в пазвата да не се пресече млекото...
Айде Младост заговори....
- D.Georgiev
- Контакти:
Доколкото знам УЕФА също прибира процент от приходите от билети, така че това ще бъде коментирано и с тях. Все пак не вярвам да са чак такива цените.

- LevskiZavinagi
- Контакти:
И по 200лв да са билетите - стадиона ще е пълен!
Не виждам какво толкова се оплаквате, едва ли сте очаквали билети по 20лв.

- bilyaletdinov
- Контакти:
Oчаквам 80 за А, 40-50 за В, а Б и Г да са по 20-30
През 2006г. гледах Челси за 10, ама това беше през 2006 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Keine Lust
- Контакти:
Агата иска да го нагньете до корен на клеите привърженици на каузата и да им праи е.банье с подфръганье. Тия 100лв за билет са от типа "ама аз само главичката" и чака да види ше има ли веднага даванье или ше треа смъкне малко цената.
Кире, язе баце тия 100лв ме не бръкат. Кажи само коги ги пущаш и да одим да се редим. За тоа мач, баце, отивам и да знааш мене кремвирш ми не треа, я си идем с трушийката.
Кире, язе баце тия 100лв ме не бръкат. Кажи само коги ги пущаш и да одим да се редим. За тоа мач, баце, отивам и да знааш мене кремвирш ми не треа, я си идем с трушийката.