GOLEADOR написа:Der Führer написа:Преди години ( не толкова много , че да не се помни ) , бяхме на гости на едни семейни приятели в София . Та моя приятел , запален футболен фен ме заведе на мач . Играех един отбор който се казваше ЦСКА и един отбор който се казваше Стяуа ... Феновете на отбора който се казваше ЦСКА обиждаше футболистите и феновете на отбора с име Стяуа на "цигани" , "мангали" , "мамалигари" и други епитети .
Понеже вече 2 дни чета за "братската агитка" на Стяуа , така спонтанно в мен възникна един въпрос ... тези братски отношения , как са се появили ... нещо като късно осъзнато желание - един вид , винаги си имал една много добра приятелка , ама след 10 години осъзнаваш , че искаш да я изчукаш ... кръвно братство ли е , като в старите филми за Винету и Олд Шетърхенд ... или просто част от феновете на ЦСКА винаги са били "цигани" и "мамалигари" , като "братята" им от Стяуа ( както самите те ги наричат ) .
През 1997 двата отбора играха среща за влизане в групите на ШЛ.На срещата в София знамената на двете агитки дефилираха заедно на стадион "Българска армия" преди началото на мача и обраха овациите на цялата публика.Така седят нещата между феновете на двата отбора.Що се отнася до това,че искаш да чукаш майка си и сестра си,отиди на лекар,дано ти помогне.
Тъй де ... а след това на трибуните агитката и футболистите на Стяуа бяха какво ли не , но най вече "цигани" и "мамалигари" ... И всеки който е бил на стадиона ще го потвърди . Та обясни - кога и по какъв начин циганите и мамалигарите станаха ваши братя .
Това за майките и сестрите не успях да го разбера , не помня да съм ги споменавал ... Но както и да е - хора различни . Аз слушам хеви метъл ... теб явно де гонят други мераци