Цени на билетите на мачовете на Лудогорец в Шампионска лига
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Цени на билетите за Лудогорец - Реал Мадрид
Докато не видя пуснати билети в Eventim.bg не го вярвам !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- hristo1306
- Контакти:
Алооо, "столичани в повече" ! Какъв стадион ще пълните Вие ??? Че Вие на дербито "на залязващите" събирате 7 000 човека ??? Надявам се, че сте останали вече 500 000 ! Другите сте "изпукали" от завист и злоба !!!
пп :
Фен съм на един от двата отбора, но това е истината !
пп :
Фен съм на един от двата отбора, но това е истината !
blueboss написа:Интересна ценова политика от страна на Домус Ага... 45000 билета по 50 кинта ( не смятам тея от по 100) са си повече от 2 милиона на мач. Предполагам, че доста хора ще отидат да гледат Реал и Ливърпъл и това му дава надежда, че стадиона ще се напълни. Но при тези цени подкрепата за Щуролес ще е повече от символична. Аз ще заведа едното хлапе на Реал и вероятно на Ливърпул, за който мач болен фен на Бийтълсите и мой колега от Унгария ще дойде да вика в Осфия. Сигурно и от близките държави може да дойде някой, но си представям колко ще са феновете на Ливърпул на мача:):) И после пак ье има "дребни душици"....
Киро, кироооооо - нема'а ти дойде акъл у кифелицата
Ценовата политика му е много добра, ако иска да печели пари от билети. Знае, че будалите са много (търсенето е голямо) и има възможност да качва цената. Даже и по-високи да са минималните цени (да кажем 70-100 лв) пак ще има достатъчно хора, които да донесат по-големи приходи, отколкото би донесъл пълен стадион с цени 20-30 лв. Но все пак си мисля, че за него е по-важно да види борба за билети и пълен стадион, отколкото да печели точно от това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- qnko_diviq
- Контакти:
Луогорец заслужи да си иска висока пачка за билети, а и както се казва който има зор ще плаща, който не кво го ебе ? 

Янко Дивия и четата му ще накажат всички врагове на България !
-
- Контакти:
Tommi написа:Ще дам 50 лв., за да правя навалица за Разград, дооообре.Вместо Киро да ме покани да подкрепям отбора му в тозии тежък мач и да ми даде един кренвирш аз трябва да извадя 50 лв., няма как да стане.
Ама разбира се че Домусчиев ще те покани точно теб, за теб няма никакъв проблем, обади му се и няма начин да не те покани, дори и ще ти се моли

Кучетата си лаят, орлите си летят.
-
- Контакти:
Някой ще публикува ли информация за това какви са били цените на билетите когато Левски игра в ШЛ? От тогава минаха 8 години и информацията може да е изкривена но поне да се ориентираме.
Кучетата си лаят, орлите си летят.
РосенВарна написа:Някой ще публикува ли информация за това какви са били цените на билетите когато Левски игра в ШЛ? От тогава минаха 8 години и информацията може да е изкривена но поне да се ориентираме.
С Барселона бяха следните :
А сектор - 50 лева
В Сектор - 35 лева
Б и Г Сектор - 20 лева
-
- Контакти:
- JohnnieWalker
- Контакти:
don написа:РосенВарна написа:Някой ще публикува ли информация за това какви са били цените на билетите когато Левски игра в ШЛ? От тогава минаха 8 години и информацията може да е изкривена но поне да се ориентираме.
А сектор - 50 лева
В Сектор - 35 лева
Б и Г Сектор - 20 лева
За Барса одих в Б с приятели левскари и беше 15 кинта по спомен

JohnnieWalker написа:don написа:РосенВарна написа:Някой ще публикува ли информация за това какви са били цените на билетите когато Левски игра в ШЛ? От тогава минаха 8 години и информацията може да е изкривена но поне да се ориентираме.
А сектор - 50 лева
В Сектор - 35 лева
Б и Г Сектор - 20 лева
За Барса одих в Б с приятели левскари и беше 15 кинта по спомен
Значи да са били 45, 30 и 15