ВЛ | 3-ти кръг |Бърнли-Манчестър Юнайтед|30-08-2014

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 30 авг 2014 15:26

Победа за Бърнли
10
30%
Равен
9
27%
Победа за Манчестър Юнайтед
14
42%

Общо гласове: 33

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Премиършип|Бърнли-Манчестър Юнайтед|30-08-2014

Мнениеот Rofles » 29 авг 2014 14:36

Опаа пак фен на Ливърпул се хвана за съдиите, няма такива комплекси. Мач с мач не си прилича, така смятам, че миналия сезон въобще не може да го свързваш с този. Наясно си, че няма да сте в топ4, затова защо намесваш вашия предишен сезон с този. Не говоря за миналото, а за това, че на тебе всички аргументи против Юнайтед са ти свързани с един сезон. Айде бегай, че вече ще намесиш и глобалното затопляне не само съдиите :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 29 авг 2014 14:49

Rofles написа:Опаа пак фен на Ливърпул се хвана за съдиите, няма такива комплекси. Мач с мач не си прилича, така смятам, че миналия сезон въобще не може да го свързваш с този. Наясно си, че няма да сте в топ4, затова защо намесваш вашия предишен сезон с този. Не говоря за миналото, а за това, че на тебе всички аргументи против Юнайтед са ти свързани с един сезон. Айде бегай, че вече ще намесиш и глобалното затопляне не само съдиите :lol:

Няма смисъл да се спори с прости хора той си знае съдии и толкоз.Лично аз прогнозирах победа с 1:0 за нас с гол на Ди Мария,но сега,ще кажа дано ги бием с 4:0 заради комплексите на фенчетата от Лузърите.
Изображение

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 29 авг 2014 14:50

Интересно щом сме средняшки отбор подписваме договори за по 100 млн на сезон и взимаме играчи като Ди Мария, а други купуват Ламбърт, Чан и Манкио. :?

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 29 авг 2014 14:51

iznenada написа:Мача е твърда единица и агонията на гостуващото отборче продължава.

Напиши го и от третия си профил това. Ако си дадеш прогнозата без да провокираш, може и да не ти се нахвърляме така. Какво очакваш, да ти пляскаме ли?
Иначе и аз очаквам тегав мач, но съм сигурен, че съвсем скоро ще тръгнем нагоре.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 14:53

old_traff написа:Интересно щом сме средняшки отбор подписваме договори за по 100 млн на сезон и взимаме играчи като Ди Мария, а други купуват Ламбърт, Чан и Манкио. :?

Не лъж, 75 са :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 авг 2014 14:55

boabbb написа:Не лъж, 75 са :lol: :lol: :lol:

Къде 100 там и 75! Друг е въпросът, че ако пак пропуснем ШЛ, спадаме на 50 милки :evil:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 авг 2014 15:21

Рохо и Анхел ще играят ли ????
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 авг 2014 17:42

vasilnv написа:
iznenada написа:Мача е твърда единица и агонията на гостуващото отборче продължава.

Напиши го и от третия си профил това. Ако си дадеш прогнозата без да провокираш, може и да не ти се нахвърляме така. Какво очакваш, да ти пляскаме ли?
Иначе и аз очаквам тегав мач, но съм сигурен, че съвсем скоро ще тръгнем нагоре.

Е изтриха ме твоите хора ,за това писах и от другия. И къде съм провокирал само не разбрах ? Казах ,че сте слаби. Не е ли вярно ? Ти вече почна глупости да говориш .Стига се излага ,поне от теб ,не го очаквам .Ти си един от малкото ,с които мога да си пиша за футбол в това форумче на гонг.
Слаби сте и това е очевадно и това не е от вчера или днес а от много време насам. Вече никой не го е страх от вас и всички ви скачат за победа .Видя миналата година ,колко загуби допуснахте и то на ваш терен . Слаби сте и трябва да се примирите с тоя факт .
И между другото ,аз никога нямаше да вляза във вашия форум ,ако тоя ваш фен не спеше денонощно в нашия .Аз даже имам съмнения ,че е скрит наш фен .Ми той ,пише по цели романи за Ливърпул бе ? :) Аналази ,които никой не му чете ,но той си пише ли пише .Явно много го вълнува нашия отбор и е загрижен за бъдещето . :) Само влез във форума да видиш ,какви романи е написал ? :)
Освен това ,ти ми говориш за провокация а знаеш ли тоя Смотания ,че провокира на всеки коментар ? Всичко се връща на тоя свят Василе ,нали знаеш ? ;)
И нашите фенове са комплексирани ,но и вашите не им отсъпват . :) Аз просто се забавлявам на чужд гръб . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Мнениеот CHAMP20N » 29 авг 2014 17:45

Този мач е задължителен за нас. За жалост това няма да го направи по-лек. 1-2;1-3 са моите прогнози.
Бих желал да дам и съвет на хората, които спорят с онзи фен на Пуул, даже и да не е желан :). Оставете хората да си пишат, в момента с в по-изгодната позиция, ние 25 години им трием носа, нека се порадват докато могат.
Не обръщайте внимание на такива провокации, имат много злоба да изливат, и за жалост това ще е така в следващите 3-4 години по мое мнение. Нека си гледаме нашия отбор, че си имаме достатъчно главоболия и без да се заяждаме с феновете на другите отбори.
(Моля, ако съм засегнал някой от нормалните и показващи уважение фенове на Ливърпуул, да ме извинят!)
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 авг 2014 18:37

kingofpop написа:Рохо и Анхел ще играят ли ????

Рохо няма да играе.

Върни се в “Манчестър Ю”