Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 14:13

Обясняваш ми, че да изсипваш незнайно откъде изкарани милиони в отборче с един файтон фенове, е правилна клубна политика ... Това просто не е вярно :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 29 авг 2014 14:26

boabbb написа:Обясняваш ми, че да изсипваш незнайно откъде изкарани милиони в отборче с един файтон фенове, е правилна клубна политика ... Това просто не е вярно :!:

Парите си ги изби само с тоя пробив .. от сега може само нагоре. Къде виждаш грешна политика, след като си изпълняват целите ? Според мен, нямаш никакви познания на футболна тема.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 14:31

marchisio написа:
boabbb написа:Обясняваш ми, че да изсипваш незнайно откъде изкарани милиони в отборче с един файтон фенове, е правилна клубна политика ... Това просто не е вярно :!:

Парите си ги изби само с тоя пробив .. от сега може само нагоре. Къде виждаш грешна политика, след като си изпълняват целите ? Според мен, нямаш никакви познания на футболна тема.

Сигурно нямам ... Оттука нагоре викаш ... И за кого :?: Колко кренвирши има, според тебе, в хранителните магазини в Разград :roll:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 29 авг 2014 14:35

boabbb написа:
marchisio написа:

Сигурно нямам ... Оттука нагоре викаш ... И за кого :?: Колко кренвирши има, според тебе, в хранителните магазини в Разград :roll:

Колко европейски футбол има за цска ? :roll:
Хапни една Мура :)
Само завист има в цскарите, първо заради левски, сега заради лудите.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 14:39

А, завист, ще ходя да гледам Реал и Пуул, боли ме ... за "гората" :lol: Казвам просто, че за мен те са незначителен отбор и изхвърляния от рода, че били пратили постиженията на Левски и ЦСКА на бунището, са глупости :!:

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 29 авг 2014 14:43

boabbb написа:А, завист, ще ходя да гледам Реал и Пуул, боли ме ... за "гората" :lol: Казвам просто, че за мен те са незначителен отбор и изхвърляния от рода, че били пратили постиженията на Левски и ЦСКА на бунището, са глупости :!:

Е, ако не беше гората, щеше да ги гледаш по телевизията. ;)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 авг 2014 14:52

boabbb написа:А, завист, ще ходя да гледам Реал и Пуул, боли ме ... за "гората" :lol: Казвам просто, че за мен те са незначителен отбор и изхвърляния от рода, че били пратили постиженията на Левски и ЦСКА на бунището, са глупости :!:

Каквото направихте-направихте през соца сега като нямате пари и ръководители ще цъкате с език и ще се молите да дойде някой "Параход" и при вас.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 14:54

ivan56 написа:

Каквото направихте-направихте през соца сега като нямате пари и ръководители ще цъкате с език и ще се молите да дойде някой "Параход" и при вас.

А, такъв ... мерси, но не :lol: Предпочитам Сашо Томов 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 29 авг 2014 14:59

boabbb написа:
ivan56 написа:

А, такъв ... мерси, но не :lol: Предпочитам Сашо Томов 8-)

Че кво му има на "парахода" :?:
Е,малко нарцист си пада,мЪ кво пък :lol:
Ааааа вече стана Сашо Томов.
И вашата не е лесна с тези Сашета,започнали сте да страдате от Стокхолмски синдром :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 авг 2014 15:08

Кво е това Стокхолмски синдром ?

Върни се в “Свободна зона”