Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Ами има хора, които са вече 6-7 години на хранилка. Това, че Сър Алекс ги ползваше от дъжд на вятър е друг въпрос. Отборът ставаше все по-слаб всяка година. Все някога щеше да лъсне всичко. Дори, когато станахме шампиони 2013 година единствено, заради головете и обратите на Перси. Защитата бе тотален леш, халфовете също. Рио, Видич, Евра, Гигс качваха годинките. На Сър Алекс също щяха да са му необходими 2-3 години, за да почне да гради нов тим, но се отказа
Сигурен съм, че не е казал нито дума против шотландеца - ДА СЕ РЕЖЕ ДО КОКАЛ!

Уилсън може да бъде преместен(така да се каже) в първия отбор за постоянно и да не рита за резервите вече. Ето нападателя, който Алекс търси. На мен лично само той и донякъде Перейра ми направиха впечатление и ми харесаха в мача срещу МК Донс.

Rofles написа:Уилсън може да бъде преместен(така да се каже) в първия отбор за постоянно и да не рита за резервите вече. Ето нападателя, който Алекс търси. На мен лично само той и донякъде Перейра ми направиха впечатление и ми харесаха в мача срещу МК Донс.
Малките + някои от хората в първия отбор с този мач си направиха ХАРАКИРИ! С каквато и схема да играем, не може тим от Лига 1 да те смачка, а ти да грешиш всеки втори пас

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DyHduhlYp8A[/youtube]
Уилсън се включи сравнително добре на фона на останалите, смятам че направи доста за малкото си игрово време спрямо Чичарито да речем за целия мач. Дано ЛвГ му дава шанс !
Уилсън се включи сравнително добре на фона на останалите, смятам че направи доста за малкото си игрово време спрямо Чичарито да речем за целия мач. Дано ЛвГ му дава шанс !

И аз мисля, че Уилсън трябва да ни е трети нападател. И да продаваме Уелбек и Чичарито.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Изключително съм доволен,че имаме раздвижване по отношене на "мъртвата гора",но както казах и по-рано:Пълно изкореняване и ново "засаждане" с млади фиданки! Това е лесотехническата формула 

Тони що не пуснеш секирата в темата за мача с Бърнли ? 

smoothc написа:Изключително съм доволен,че имаме раздвижване по отношене на "мъртвата гора",но както казах и по-рано:Пълно изкореняване и ново "засаждане" с млади фиданки! Това е лесотехническата формула
Страшни термини, Алекс

Ето нападателя, който Алекс търси...
Не позна,Вальо

Моите уважения към Уилсън,но на този етап 4-ти дори 5-избор(ако приемем Уелбек за нападател) в атаката,сякаш му приляга и най-добре.
Без да ангажирам никого,но прекалено "изтънчен" ми се вижда за реалностите във Висшата лига,и в този ред на мисли един наем(по подобие на Уелбек примерно както беше в Съндърланд)...мисля,че ще му се отрази буквално чудотворно,не само върху развитието,но и най-вече върху каляването и психиката.
Нека първо започне от най-ниското ниво,да се проследи процеса на развитие и след анализиране на резултатите,вече да се прецени каква ще му бъде ролята в отбора.
Мен лично още ме е яд за Федерико Македа! Отдавна сме нямали(от по-младите) по-надъхан и мотивиран нападател.А колкото и странно да звучи,но само за онзи паметен гол срещу Вила,той трябваше да получи своите шансове за развитие.Отделно,че успеваемостта му(като статистика) на база брой изиграни мачове/вкарани голове(все ключови) беше сравнително добра.