Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pafkata написа:marchisio написа:pafkata написа:ЕМИЛ написа:От сега си представям как на националния всички ще си правят селфита и ще липсва футболната атмосфера .
Явно изниква нова мода - да ходиш на мач на Лудогорец в София
Точно за това ме е яд, че не някой от грандовете ни е в ШЛ, а отбор без истински фенове !
Отбора си има фенове, просто не е от София. Лудогорец вече е отбор с име в Европа.
Се Лудгорец ви е в устата, може би защото подкрепяте жалки отбори и няма какво положително да кажете за тях.
Да ти кажа, че дори в момента ЦСКА не са жалки. Нямат успехи в Европа в последните години, но се знае защо. А "Левски" са жалки, но само в момента, иначе и те има с какво да се похвалят. Има положителни неща около големите ни отбори, но сме заслепени от "разградския убиец на еврограндове" или там както го бяха написали.
boabbb написа:В БАТЕ играят беларуси, в "гората" Ешпиньо и Вандерсон ... Ама те не са от Шекер ма'ала![]()
![]()
marchisio написа:boabbb написа:В БАТЕ играят беларуси, в "гората" Ешпиньо и Вандерсон ... Ама те не са от Шекер ма'ала![]()
![]()
В Арсенал колко англичани има ?
marchisio написа:boabbb написа:В БАТЕ играят беларуси, в "гората" Ешпиньо и Вандерсон ... Ама те не са от Шекер ма'ала![]()
![]()
pafkata написа:marchisio написа:boabbb написа:В БАТЕ играят беларуси, в "гората" Ешпиньо и Вандерсон ... Ама те не са от Шекер ма'ала![]()
![]()
Нямаш право да сравняваш Арсенал с Лудогорец. Просто нямаш право. В страна като България трябва да има повече юноши и българи в отборите !
boabbb написа:marchisio написа:boabbb написа:В БАТЕ играят беларуси, в "гората" Ешпиньо и Вандерсон ... Ама те не са от Шекер ма'ала![]()
![]()
Аз не давам Арсенал за примерАнгличаните ги правят същите простотии, затова ги млатят като шкембе у дувар по големите форуми
Цялостната ни политика в България е сбъркана
boabbb написа:marchisio написа:boabbb написа:В БАТЕ играят беларуси, в "гората" Ешпиньо и Вандерсон ... Ама те не са от Шекер ма'ала![]()
![]()
Аз не давам Арсенал за примерАнгличаните ги правят същите простотии, затова ги млатят като шкембе у дувар по големите форуми
Цялостната ни политика в България е сбъркана
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 8 госта