За "бедните души", морала и още нещо...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: За "бедните души", морала и още нещо...

Мнениеот pampi » 29 авг 2014 13:21

Bourgas написа:
pampi написа:
Bourgas написа:
pampi написа:
Bourgas написа:Да се надявам, че няма много хора, които да те четат, че само като прочетох комунистическо-фашистки окраски и ми призля. Хора или не разбирате какви ги бръщолевите, или хич не мислите.

Ми светни ме де... :lol:
Щом нямам право на собствено мнение, поне ми покажи вярната посока... :lol:
Всички като един за правата идея... 8-)

Комунизмът и фашизмът нямат нищо общо. Съединявайки ги в едно олекваш бая, ти и думите ти. Светнах те.

Нямат ли нищо общо? Ко, не!... :lol:
Ти за тоталитаризъм чувал ли си там нейде край морето? Бегай да се доучиш, че майка и милна на нашата образователна система... :lol:
Сега, ако пишеш, че си и вишист...ще падна от коня, честно... 8-)

Не искам да влизам в спор с теб, защото няма смисъл. Майка й милна, наистина. Не съм вишист, гордея се, че съм висшист. И да, за тоталитаризъм съм чувал, но ти си горд последовател на думите ми, че колкото повече си оакан и продължаваш, толкова повече има шанс да се омажеш целия. Дай още малко акъл, че наистина мога да напиша книга от такива мнения като твоето и на някои от останалите.

Благодаря, че си допълнил "с"-то, което в бързината съм изпуснал...Но това не поправя факта, че си "оакан" в социалните науки...Стани едно даскалче по граматика, та белким пред дечицата да блеснеш с " интелекта" си...
Книга щял да пише... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 29 авг 2014 13:21

Captain Stottlemeyer написа:Според мен в написания материал има доста верни неща. Нямам нито време, нито желание да ги изброявам едно по едно и да се обосновавам. Друг е въпросът, че тази истерия за и против „националната кауза” взе да идва малко в повече, макар че на мен и призивите на едната страна, и воплите на другата са ми през онази работа. ;) Иначе лично аз ще подкрепям (в рамките на нормалното) и ще симпатизирам на когото си искам клубен отбор, български или чужд, независимо от това, кога, къде и против кого играе. Никой няма право да ми дава акъл и насоки в това отношение. А мнението на някои форумни олигофрени (да не ги споменавам), които евентуално биха ме определили за „родоотстъпник” и „предател” ме интересува толкова, колкото и животът на Плутон – да си го заврат в родолюбивия задник... 8-)

Е, аз това го повтарям още от предния мач със Стяуа. Ама пак ме изкараха "родоотстъпник". Дори някои от приятелите ми се чудят как така не съм подкрепял Лудогорец. Е, те така :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 авг 2014 13:22

miro_rz написа:Много ме забавлявате момчета ......... кучето си лае , а керванът си върви.
Някой ще играят на Бернабеу , а някой в Панчерево

Внимавай да не се омажеш от кеф :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 29 авг 2014 13:22

Аз не виждам , кво толкова ги плюете цесекарите! Ми те са си цесекари, не са параходи !Ще подкрепят който си искат, и стига с това българско, тук става въпрос за клубни отбори! Лудогорец като си нямат публика и разчитат на чужда такава , нямат право въобще да мрънкат ! Хубаво-лошо това е :!: Те сигурно в другите страни хората са големи националисти и всички милеят за чуждите отбори, направо си представям как торинци ревът за миланци, мюнхенци за дортмундци, лондончани за манчестърци :lol: На всички им е през оная работа за ЧУЖДИТЕ отбори! Лудогорци като си намерят фенове , тогава да се бие в гърдите Кирчо и да обяснява кой кви души има :x Никой не е длъжен да му целува задника, още по малко враговете пък!
Мача хубав развръзката страхотна, ама като няма кой да се израдва истински на гола??? :oops:

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 29 авг 2014 13:22

ronnie написа:
-1914- написа:
ronnie написа:И още нещо: Моци защо се разтърча като луд след последната дузпа? Защо празнуваше повече от всички фенове по трибуните взети заедно? Той не е ли национален предател? Защо на оградата го чакаше един ромънец динамовец? Той не е ли национален предател?

Ти беше ли на мача? Не?
Тогава какво ми коментираш. Млък! Мерси.

Не съм бил на мача по телевизора се видя че най радостен бе един мургав човечец с фланела на динамо и моци първо при него отиде. Тези двамата в Ромъния май ще ги разстрелват... Ааа почакай няма, там няма закон да се подкрепя някой отбор...

Абе човек...беше пълна лудница след дузпата, прегръщаха се непознати и т.н.

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 29 авг 2014 13:23

za nas e toj religiq написа:Аз не виждам , кво толкова ги плюете цесекарите! Ми те са си цесекари, не са параходи !Ще подкрепят който си искат, и стига с това българско, тук става въпрос за клубни отбори! Лудогорец като си нямат публика и разчитат на чужда такава , нямат право въобще да мрънкат ! Хубаво-лошо това е :!: Те сигурно в другите страни хората са големи националисти и всички милеят за чуждите отбори, направо си представям как торинци ревът за миланци, мюнхенци за дортмундци, лондончани за манчестърци :lol: На всички им е през оная работа за ЧУЖДИТЕ отбори! Лудогорци като си намерят фенове , тогава да се бие в гърдите Кирчо и да обяснява кой кви души има :x Никой не е длъжен да му целува задника, още по малко враговете пък!
Мача хубав развръзката страхотна, ама като няма кой да се израдва истински на гола??? :oops:

Е, това е ! Браво ! Хора като теб мислят най-правилно и се радвам, че ги има.
Последна промяна от pafkata на 29 авг 2014 13:23, променено общо 1 път.

kaspur
Контакти:

Мнениеот kaspur » 29 авг 2014 13:23

Sh. Group написа:Добре бе "националисти", "патриоти" и "богати душици" къде бяхте 2008 г., когато ни отнеха лиценза - защо тогава не ни подкрепихте, така както го направиха момчетата от Стяуа. Ми нали тогава БЪЛГАРСКИЯТ ШАМПИОН ЦСКА беше прецакан. Защо тогава Ви нямаше, а сега сте тръгнали да ми давате определения и да лепите етикети. Защо тогава Сокачев не квичеше, като разпрана девица, а всички се подхилквахте и се радвахте, че "гадния комунистически отбор" най-сетне си получи заслуженото. След това, на което феновете на ЦСКА са подложени при всяко гостуване в Разград не търсете от нас подкрепа за "каузътъ".

Заслуженето още не сте си го получили.Но Лупи работи по това,имайте малко търпение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 29 авг 2014 13:23

Рони,кога ще ми отгоровиш?
Айде бе :lol: Не започнахте вие с "турци сте",те ви нападнаха вас,горките,и трябваше да се защитите :lol: Боже,как издишате,не се усещате.Никой не ви казва за кого да викате,така и не разбрахте,стига го повтаряхте като папагали.Ама отивате на националния,псувате 20 000 човека,викате "к*р за Левски" и когато ви кажат,че сте бедни душички,го приемате навътре.Както вие сте свободни да си викате каквото искате на стадиона,така и всички останали са свободни да ви заклеймят,това също не го разбрахте.Вие искате свободно да си изразявате мнението,а когато другите го направят и ви оплюят,се наежвате.И ни доставяте удоволствие :lol:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 29 авг 2014 13:23

Доста добре ще е да се направи верификация, че си над 18 години, за да може да пишеш във форума. Този Тео е толкова глупав, че чак настръхвам. Няма ли кой да го банне, че не ми се четат глупости и детския му писък. По темата феновете на ЦСКА са жалки. Никой не те кара да симпатизираш на Лудогорец, за мене са национална кауза, за тебе не са няма проблем. Границата се прекрачва когато отидеш при гостуващите и почнеш да викаш за тях, това е комплексарщина. Това не ви е за пръв път, същата история с празненствата когато Левски ги биха в ШЛ. Същото беше миналата година с Лацио пък за феновете на Левски. Стойте си мирни и не си показвайте простотията. Дечко ходи учи за училище, че скоро почва даскало и да вкараш нещо в тази празна кратуна, че от тебе ще стане поредната утайка.

Потребителски аватар
qnko_diviq
Контакти:

Мнениеот qnko_diviq » 29 авг 2014 13:24

za nas e toj religiq написа:Аз не виждам , кво толкова ги плюете цесекарите! Ми те са си цесекари, не са параходи !Ще подкрепят който си искат, и стига с това българско, тук става въпрос за клубни отбори! Лудогорец като си нямат публика и разчитат на чужда такава , нямат право въобще да мрънкат ! Хубаво-лошо това е :!: Те сигурно в другите страни хората са големи националисти и всички милеят за чуждите отбори, направо си представям как торинци ревът за миланци, мюнхенци за дортмундци, лондончани за манчестърци :lol: На всички им е през оная работа за ЧУЖДИТЕ отбори! Лудогорци като си намерят фенове , тогава да се бие в гърдите Кирчо и да обяснява кой кви души има :x Никой не е длъжен да му целува задника, още по малко враговете пък!

Ти правиш ли разлика между безразличие и да отиваш да викаш "турци сте" и "минев курво" глупаци сте, не защото сте от Стяуа, защотото сте злобари. ;)
Янко Дивия и четата му ще накажат всички врагове на България !

Върни се в “ЦСКА”